service - revizie
![]() ![]() ![]() |
service - revizie
Bobo |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE hai ca m-ai bine dispus pe ziua de azi...
io revin ca obsedatu': la ce va trebuie fratilor alarma?!!? ma nenea sincer sa fiu mie nu-mi trebuia, da' era in dotarile standard ale mashinii, shi nu puteam sa le zic s-o scoata, ca mai munceau doua zile ![]() ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE hai ca m-ai bine dispus pe ziua de azi...
io revin ca obsedatu': la ce va trebuie fratilor alarma?!!? Dupa cum ziceam si aseara : MA COSTA MAI PUTIN CASCO! Capisci ? Ca sa nu mai enumeram si ciordelile dezinteresate de roti, casetofoane si alte magarii d-astea. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Ca sa nu mai enumeram si ciordelile dezinteresate de roti, casetofoane si alte magarii d-astea. pai o roata daca ala vrea tzi-o ciordeshte shi daca ai alarma ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
1 < 4 < 5
Adica daca-mi ciordeste o roata, tot suna taraba aia de masina, am timp sa ma oripilez si sa dau cu ceva dupa ei (eventual sa ii si vad). Dar una e sa-ti gasesti masina pe O sticla de lapte si alta e sa o gasesti pe 4 sticle de lapte (eventual sa ti-o bage pe a 5-a in cosul rotii de rezerva) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE 1 < 4 < 5
Adica daca-mi ciordeste o roata, tot suna taraba aia de masina, am timp sa ma oripilez si sa dau cu ceva dupa ei (eventual sa ii si vad). Dar una e sa-ti gasesti masina pe O sticla de lapte si alta e sa o gasesti pe 4 sticle de lapte (eventual sa ti-o bage pe a 5-a in cosul rotii de rezerva) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Si , inca ceva, se gasesc niste antifurturi dedicate la Petrom de zici ca nu e voie 600.000 setul daca-ti ciordeste o roata exista sanse mari sa nu sune. Doar daca incearca sa ti-o ciordeasca si pe a doua. eu am patzit-o inainte, cu alta mashina, tot cu alarma, shi am gasit-o direct pe jos dimineatza, nici macar nu s-au deranjat sa bage dracului o caramida sub ea. cu antifurturile alea mai e ceva sperantza, ca pana le zdrangane deranjeaza shi alarma... cat despre dat dupa ei, nu cred io ca dai ![]() ...iar antifurturile sunt mult mai ieftine bre, io am luat cu mult mai putzan ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE ...iar antifurturile sunt mult mai ieftine bre, io am luat cu mult mai putzan ![]() Daca iei d-alea din tirg "one type fits all", normal ca e mai ieftin! Astea sunt din alea dedicate, cu cod. daca pierzi o cheie sau un prezon, dai comanda cu nr. de cod si iti vine inlocuitorul identic. Apropos, alea originale de Renault costa 2.1 milioane. Cind mi-au zis cit costa, le-am intors spatele si am plecat, nici BUNA ZIUA n-am mai zis! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Daca iei d-alea din tirg \"one type fits all\", normal ca e mai ieftin! Astea sunt din alea dedicate, cu cod. daca pierzi o cheie sau un prezon, dai comanda cu nr. de cod si iti vine inlocuitorul identic. mishto. zi shi mie unde ai vazut matale d-astea, sa arunc shi io un oki la ele, poate imi iau |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE QUOTE hai ca m-ai bine dispus pe ziua de azi...
io revin ca obsedatu': la ce va trebuie fratilor alarma?!!? Dupa cum ziceam si aseara : MA COSTA MAI PUTIN CASCO! Capisci ? Ca sa nu mai enumeram si ciordelile dezinteresate de roti, casetofoane si alte magarii d-astea. nu ma mai lua cu casco-ul ca si cu o shtanga platesti la fel...trebuie un dispozitiv antifurt, nu specifica de care; de ciordeli nu stiu ce sa zic; nu te contrazic, asa, de 2 ori... :wink: |
-------------------- |
|
zalmoxis |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 57 Joined: 25 March 03 ![]() |
O sa sune destul de grotesc da'asta e ...Stie cineva de unde pot sa-mi iau (sau unde pot sa-mi pun) niste capace pentru MATIZ.....?....Pe bune kiar imi place de voi si singurul lucru de care-mi pare rau k mi-am luat Matiz e k nu pot accede si io in clubul vostru!....
|
-------------------- |
|
zalmoxis |
![]()
|
Hai k am legumit-o ! Nu capace ci sa-mi moneteze capacele cu antifurturi!!!!
|
-------------------- |
|
patratel |
![]()
|
QUOTE O sa sune destul de grotesc da'asta e ...Stie cineva de unde pot sa-mi iau (sau unde pot sa-mi pun) niste capace pentru MATIZ.....?....Pe bune kiar imi place de voi si singurul lucru de care-mi pare rau k mi-am luat Matiz e k nu pot accede si io in clubul vostru!.... ...suntem alaturi de tine in dorinta ta de a-ti cumpara o masina... ![]() vezi la carrefour, 200.000 setul, cele mai ieftine, 900.000 setul cele mai scumpe sau la dealerii lu daewoo |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Hai k am legumit-o ! Nu capace ci sa-mi moneteze capacele cu antifurturi!!!! la orice service, ca asa ceva nu e necesar la daewoo ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Multumesc frumos!..Da'...am gresit NU CAPACE K DIN ALEA AM CI SA-MI MONTEZE CAPACELE K AM FOST IN COTROCENI LA VULKNIZAREA AIA MESERIASA SI MI_AU ZIS K PENTRU MATY...CANCHI!!!
|
-------------------- |
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Multumesc frumos!..Da'...am gresit NU CAPACE K DIN ALEA AM CI SA-MI MONTEZE CAPACELE K AM FOST IN COTROCENI LA VULKNIZAREA AIA MESERIASA SI MI_AU ZIS K PENTRU MATY...CANCHI!!! atunci fugi matale la grand garage auto in militari, pe valea cascadelor, ca te rezolva |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
zalmoxis |
![]()
|
adik treb sa ma duc la Service pentru montat kktul ala de capace!?...Puii mei mai bine ma duc si-mi iau niste capace de Dacie de 200.000 si le pun asa..Da'mi-e teama k prin gropanele astea din Buc. le pierd in trei zile!....
|
-------------------- |
|
patratel |
![]()
|
QUOTE adik treb sa ma duc la Service pentru montat kktul ala de capace!?...Puii mei mai bine ma duc si-mi iau niste capace de Dacie de 200.000 si le pun asa..Da'mi-e teama k prin gropanele astea din Buc. le pierd in trei zile!.... acolo gasesti antifurturile de capace, nu tre' neaparat sa le shi montezi acolo:lol: |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Multumesc Patra!..(bey da' tu ce naiba ti-ai pus nick-ul asta !?...Scuza-ma no offense!...Deci multumesc raman dator dk imi spui si k astia de la GG au deschis si dupa masa pana sa ies io de la munca kiar dau o bere serios!
|
-------------------- |
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Multumesc Patra!..(bey da' tu ce naiba ti-ai pus nick-ul asta !?...Scuza-ma no offense!...Deci multumesc raman dator dk imi spui si k astia de la GG au deschis si dupa masa pana sa ies io de la munca kiar dau o bere serios! teoretic au deschis pana la ora 19... daca vrei baga un telefon shi asigura-te: 493.44.93 intreaba-i de toate alea |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
zalmoxis |
![]()
|
pATRA IO VAZ K TU ESTI MEMBAR AI IDEE CREZI k POT SA MA LIPESC SI IO DE CLUBUL ASTA EXCLUSIVIST CIU dsn SI slz?
|
-------------------- |
|
patratel |
![]()
|
QUOTE pATRA IO VAZ K TU ESTI MEMBAR AI IDEE CREZI k POT SA MA LIPESC SI IO DE CLUBUL ASTA EXCLUSIVIST CIU dsn SI slz? io cred ca potz... cu o conditzie: vinde matizu shi ia o DSN ca ie (mult) mai buna ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Pe kestia cu nr. de tel. dau o bere oricum!...Dk esti prin centru da un semn!
|
-------------------- |
|
zalmoxis |
![]()
|
Bey Patra sa sti k nu mai pot s-o fac si nici nu mai stiu dk kiar vreau...AM condus DSN (excelenta inuta de drum stabilitate meserie) da'pe bune k nu-mi permit sa stau prin service toata ziua buna ziua pentru cine stie ce kkt sau sa ma enervez k-mi ploua in masina...Asta a fost si motivul ptr. care am renuntat l aideea de a-mi lua Solenza..Tabla caroseria asta care nu-mi dau sema cand va iesi k lumea....Am intzles si kestia aia cu clubul da' imi pare tare rau k sunteti atat de inkisi...Asta e !....Oricum kestia cu berea ramane valabila!...
|
-------------------- |
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Bey Patra sa sti k nu mai pot s-o fac si nici nu mai stiu dk kiar vreau...AM condus DSN (excelenta inuta de drum stabilitate meserie) da'pe bune k nu-mi permit sa stau prin service toata ziua buna ziua pentru cine stie ce kkt sau sa ma enervez k-mi ploua in masina...Asta a fost si motivul ptr. care am renuntat l aideea de a-mi lua Solenza..Tabla caroseria asta care nu-mi dau sema cand va iesi k lumea....Am intzles si kestia aia cu clubul da' imi pare tare rau k sunteti atat de inkisi...Asta e !....Oricum kestia cu berea ramane valabila!... tati da' la DSN-urile astea mai spre zilele noastre nu mai ploo inauntru,... shi nici nu se mai strica (chiar) asa cu una-cu doua... si inca ceva: nu te opreste nimenea sa devii membru acilea ![]() ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Bey da'de unde sti k sunt atat de batran ("tati")....
|
-------------------- |
|
patratel |
![]()
|
QUOTE Bey da'de unde sti k sunt atat de batran (\"tati\").... pei dak' tz-ai luat matiz... :shock: |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE QUOTE Bey da'de unde sti k sunt atat de batran (\"tati\").... pei dak' tz-ai luat matiz... :shock: laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Auzi bey Marty de ce puii mei razi k tu esti mai mos k mine ...la caputz!....
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:29 |