Volan de Solenza pe Dacia 1310?????
![]() ![]() ![]() |
Volan de Solenza pe Dacia 1310?????
ionutz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 March 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310L
|
|||
livicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 10 February 04 From: Turnu Magurele,mai nou Bucuresti ![]() |
sal ionutze
mah sa stii ca ar trebui sa mearga da' parca ar fi mai tare unu de DSN si ala merge ca am vazut pus pe papuc si la ala e axul de la volan ca la berlina |
-------------------- Drinking and driving can be Letal so don't drink or don't drive !!
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
arata mai C 8) 8) L ala de SupeRnova decat ala de Somnolenza
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
livicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 10 February 04 From: Turnu Magurele,mai nou Bucuresti ![]() |
ionutze merge sigur ala de DSN ca am vazut azi pe o berlina 8)
|
-------------------- Drinking and driving can be Letal so don't drink or don't drive !!
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
QUOTE(ionutz @ 10 Mar 2004, 19:14) Salutare! Am o D1310 din 1996 (arata super la varsta ei) si as vrea sa montez pe ea un volan nou de Solenza pentru ca cel vechi s-a uzat. Poate cineva sa-mi spuna daca il pot monta? Ma intereseaza daca se potriveste pe capul canelat al coloanei de directie. :shock: Ionute scuza-ma ca raspund si eu dupa un an si jumate dar sa sti ca merge, eu asa am , uite si o poza: dar la mine a avut airbagul explodat si l-am reparat eu, sper ca mai esti interesat de subiect.... Attached thumbnail(s) Imag006.jpg ( Size: 380.7k ) Number of downloads: 206 |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:49 |