Mobil 1 5w40 vs Castrol 5w40
![]() ![]() ![]() |
Mobil 1 5w40 vs Castrol 5w40
gogota_69 |
![]()
|
||
![]() JUST ME Group: Members Posts: 439 Joined: 5 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|||
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
Eu am pus ARAL.
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
nickvio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 30 January 06 From: Timisoara ![]() |
Castrol
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Din ce stiu eu din punctul de vedere al marcilor Mobil 1 este peste Castrol.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Castrol am de doua schimburi si sunt foarte multumit.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
gogota_69 |
![]()
|
la mobil ma gandeam si eu si plus de asta am vazut si la ei dar mult mai scump
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
adinica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 12 February 05 ![]() |
ELF EXCELIUM full-sintetic 5W40 e cel mai bun pentru masina ta!
|
--------------------
Renault
Megane III
1,6/16V Dynamique+ESP+A/C auto/bi
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Intre cele doua as prefera MOBIL 1. Pentru schimbul ce urmeaza sa-l fac voi folosi ELF EXCELIUM 5W40.
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Indiferent ce bagi (Elf, Castor, Mobil1) Toate sunt foarte bune! DOAR ca trebe sa le duci de dincolo, ca sa fii sigur ca nu sunt "inmultite" la noi!
Merg pe Castrol, din considerente de pret.. |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Adrian78 |
![]()
|
Credeti ca se "inmultesc" aici? Eu am un prieten la reprezentanta Valvoline. O sa ii fac o vizita in viitorul apropiat sa vad care-i treaba pe la ei. Si eu vreau sa pun ulei luat de mine si ma gandeam la vreun "hypermarket". Acum imi dati de gandit.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
QUOTE Credeti ca se "inmultesc" DA! nu numai CRED, ci STIU! Metoda de inmultire e urmatoarea: Pe bidoane scrie made in UE. De fapt ce se intampla: Uleiul vine ambalat la butoaie mari (50, 100, 200 l) direct de la producator (omv, Castrol etc.). El vine la unu care il ambaleaza la noi sau in tara noastra vecina, ungaria. Asta pt ca sa reduca costurile de ambalare si transport (care NU SUNT DELOC MICI!). Si romanu nostru ce face? ![]() Alta chestie. Aditivii aia de benzen pt curatat injectoare si alte tampenii - sunt multe un fleosc! Cunosc un tip ce a lucrat la o benzinarie: cu un ac finut gaurea fundu bidonului si scotea produsu original. Apoi cu seringa baga la loc fie motorina, fie petrol lampant. apoi cu letconu lipea la loc gaurica, nu se observa absolut nimic. eventual punea o eticheta cu pretu ca sa nu bata la ochi. Omu lua produsu, desfacea capacu, vedea ca sigiliu e ok si increzator lua teapa! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 21 Jul 2006, 12:22) Cunosc un tip ce a lucrat la o benzinarie: cu un ac finut gaurea fundu bidonului si scotea produsu original. Apoi cu seringa baga la loc fie motorina, fie petrol lampant. apoi cu letconu lipea la loc gaurica, nu se observa absolut nimic. eventual punea o eticheta cu pretu ca sa nu bata la ochi. Omu lua produsu, desfacea capacu, vedea ca sigiliu e ok si increzator lua teapa! Noroc ca nu avem parte de jeguri deastea peste tot... |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Adrian78 |
![]()
|
Bagami-as picioru' ... O sa incerc sa investighez si eu aceasta problema. Mi-am adus aminte ca mai cunosc pe cineva la Lubexpert, unul din cei 3 dealeri nationali ptr. Exxon (Mobil 1 si Esso). Sa vad ce aflu.
Si atunci vine normal si intrebarea: Dacia Oil "by default" din service-uri o fi diluat sau o fi facut la parametrii normali??? La unele service-uri am impresia ca pun din bidoane de 1 l dar la altele se pune din butoaie. Cum naiba e mai bine sa facem pana la urma? |
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pe Elf-ul luat de mine din Hypermarket scrie Made in France, scrie doar in franceza germana si engleza pe el. Pe acelasi Elf din magazin scrie in romaneste, si Made in EU.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
trf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 6 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Aral 5W-40
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Preference 1.4
- B - 81 - T R F
|
|
gogota_69 |
![]()
|
M-am hotarat sa bag totusi mobil 1 si poate il aduc de afara si o sa stau api linistit si cu inima impacata ca nu mi-am luat vreo teapa. Ms pentru informatii.
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
rapture |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 10 November 05 ![]() |
Eu am pus Mobil 1 5W50. Rezultatul: urca mult mai repede in ture si sunetul motorului este mai inalt si mai fin (inainte parca grohaia si avea un ton mult mai jos - 1.6 mpi) Reversul medaliei: motor nervos=> consum mai mare=>talpa mai ponderata. Face toti banii!!
|
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|
Adrian78 |
![]()
|
M-am tot gandit la urmatorul aspect. Daca am ceva probleme la motor si am folosit uleiul meu nu o sa am probleme la garantie? Scandaluri si alte batai de cap? Ieri m-am dus sa ma intersez de cardul de garantie si am pus si intrebarea asta celui cu care am tratat cumpararea masinii. Am intrebat ei ce folosec in service si mi-a zis Elf sintetic. Cand am intrebat daca pot sa aduc uleiul meu a zis ca da, DAR ca e posibil sa am probleme daca se intampla ceva in garantie. Si eu as vrea Mobil 1 dar tare ma tenteaza gandul sa o las asa pana iese din garantie.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
nu ai probleme cu garantia(citeste cu atentie manualu de garantie sa vezi ce scrie) daca zic aia de la service ceva le dai cu coltu de la cartea de garantie in cap.
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Mobil 1 5w50 no fi prea "fin" pentru logan?
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
![]() Unele motoare moderne folosesc 0w30, sau chiar 0w20. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 07:34 |