Bancomate la mare
![]() ![]() ![]() |
Bancomate la mare
Nero |
![]()
|
||
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|||
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
de obicei bancile au lista bancomatelor (cel putin la Raiffeisen stiu ca le aveau). De ce nu te uiti la banca la care ai tu card pe site ca sa vezi.
M-am uitat acum la Raiffeisen si se pare ca in Costinesti nu are ![]() This post has been edited by bj: 29 Jul 2006, 12:50 |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
BRD avea agentie si bancomat linga Vraja Marii
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
mai exista unul langa hotel forum,daca nu ma insel e BancPost.si daca mergi de la albert in jos pe straduta aia care alunge la politie si la intersectie faci dreapta si o tii asa vreo 50 m e o alimentara pe partea stanga a strazii si acolo e un bancomat BCR.De astea si de ala BRD de la Vraja Marii stiu.Poate sunt mai multe.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Am fost acolo si chiar am scos bani. Este un bancomat pe alea care merge de la fostul ceas(ca nu mai e) catre Hotel Forum, pe dreapta undeva langa Vraja Marii de BCR, unul chiar la hotel, de la distanta mi s-a parut tot BCR si inca unul, din auzite, pe la o alimentara pe strada pe care e si Politia.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 23:50 |