Radio cd compatibile cu comenzile pe volan
![]() ![]() ![]() |
Radio cd compatibile cu comenzile pe volan
oanadenisa |
![]() ![]()
|
||
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
expresion 2003
- VN RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva, comenzile de sub volan, sunt legate de displayul central??
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
adica...daca scot mufa din display, e normal sa nu mai functioneze si comezile volan??
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
sal
firele de la comenzi volan duc la display |
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
expresion 2003
- VN RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() Merci frumos! |
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
ovidiu_sibiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 16 November 10 ![]() |
Salutare,
Vreau sa pun si eu me meganul meu (megane 1, 2002) un CD-player si vreau sa mearga comenzile de la volan si afisajul, si desi am citit tot foruml nu am inteles mare lucru. ![]() Ideea e ca nu prea ma pricep , asa ca daca si-a schimbat cineva originalul cu un cd player si a mai pus si ceva adaptor, sa puna aici modelele exacte, cu plusuri si minusuri. Adica ceva de genul: Am pus CD-Playerul cutare (model exact) si adaptorul cutare, si merge tot, sau partial, etc Ar fi de mare ajutor pentru cei care nu suntem asa descurcareti in domeniul asta. Multumesc |
--------------------
Renault
Megane
2002 Renault Megane Grandtour 1.9 dci 2002
|
|
megandrag |
![]()
|
![]() MegaNdraG Group: Members Posts: 47 Joined: 25 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Postez aici pentru ca nu am gasit ceva asemanator! De curand vreau sa imi instalez pe megane2 un player aftermarket model Alpine IDA-x311rr , dar din cate am inteles modelul respectiv nu are intervata display, doar cea pentru comenzi pe volan ...undeva la 550 ron ( imi pare exagerat de mult) fapt pentru care ma pune pe ganduri! Daca inlocuiesc cd playerul original cu cel aftermarket...displayul arata doar ora si temperatura....sau ramane stins? ma poate ajuta cineva cu un sfat...o poza ceva cu un player aftermarket instalat!? multumesc!
|
--------------------
Renault / Fiat
megane 2 1.5 dCi / punto 1.2
2006 /2008
- B 36 VIS / B 93 VPD Rabdarea e ceea ce admiri la soferul din spatele tau si detesti la cel din fata ta!
|
|
mihutz25 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 20 January 11 From: Bucuresti ![]() |
Am nevoie de putin ajutor va rog. Vreau sa mi schimb hu ul original cu unul alpine.am inetels faza cu interfata de comenzisi display, o au ei pe site si sunt in doua variante, pt tuner si respectiv update list.aici ma pricep, ce vreau sa stiu este daca mufa aceea iso care este pe masina se potriveste exact la player ul alpine? Mai trebuie schimbat ceva la vreun fir? As vrea ca playerul nou sa functoneza exact ca ala original adica sa mearga fara contactul pus. Va multumesc!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 3 hatcback
1,6 16 v
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
QUOTE(megandrag @ 18 May 2012, 11:49) Postez aici pentru ca nu am gasit ceva asemanator! De curand vreau sa imi instalez pe megane2 un player aftermarket model Alpine IDA-x311rr , dar din cate am inteles modelul respectiv nu are intervata display, doar cea pentru comenzi pe volan ...undeva la 550 ron ( imi pare exagerat de mult) fapt pentru care ma pune pe ganduri! Daca inlocuiesc cd playerul original cu cel aftermarket...displayul arata doar ora si temperatura....sau ramane stins? ma poate ajuta cineva cu un sfat...o poza ceva cu un player aftermarket instalat!? multumesc! Ramane display-ul aprins si arata doar ora si temperatura. mihutz25 - daca vrei sa mearga fara contact pus, trebuie sa legi pe direct casetofonul (am facut si eu asta, dar se pare ca are consum mare in stand-by si mi-a halit bateria, asa ca acum l-am lasat pe contact - adik pe accesorii) |
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
2006 Expression
- BR-11-PBC Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
ovi2stanciu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 May 09 From: Brasov ![]() |
Salut si felicitari pt. munca depusa in "folosul comunitatii".
![]() Am un megane 2.1 din 2004, si in urma discutiilor am vaga banuiala ca nu pot inlocui cd player-ul Tuner List de pe masina nici macar cu un Update List, bineinteles fara a pierde comenzile de pe volan si display-ul central... Daca totusi merge, atunci va rog spuneti-mi ce modele de Update List au "auxiliar in" (daca au vreunele), pt conectare mp3 player extern!... Multumesc anticipat! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback facelift
2006, 1.6, 6v, 112cp
|
|
ovi2stanciu |
![]()
|
Poate nu m-am facut bine inteles:
Daca vreau sa schimb RCD stock al masinii Tuner List cu un RCD Update List mai recent( sa-i fac un upgrade), trebuie sa schimb si display-ul central si comanda de la volan(deoarece cele vechi nu se mai potrivesc)? ![]() Multumesc! |
--------------------
Renault
2006, 1.6, 6v, 112cp
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Ca sa faci trecerea de la tunerlist la updatelist, trebuie schimbat:
- display - unitate - modificare fire Uite aici mai multe amanunte. Au schimbat si altii. Toate unitatile updatelist au functia AUX. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
ovi2stanciu |
![]()
|
Multumesc frumos, dan22y!
![]() Stima!!! |
--------------------
Renault
2006, 1.6, 6v, 112cp
|
|
jarold |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 16 June 12 From: Bucuresti ![]() |
Salve, stiu ca este posibil sa ma aflu in alta camera, dar... cau si eu un display pentru model 2004 cu casetofon Cabasse, ma poate ajuta cineva? vre-o sugestie ceva? Am display pe 2 rinduri care afiseaza si temperatura, dar care, evident este defect.
Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Megane
2006 , 2.0 DCI.
- B
|
|
tty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 30 December 04 ![]() |
am postat si pe alt topic dar scriu si aici poate e cineva interesat...
eu am rezolvat problema cu asa ceva: http://www.amazon.de/Adapter-Wechsler-Rena...51187187&sr=8-8 mufa intra perfect in locul celei albastre a magaziei cd si nu am pierdut nici comenzile de pe volan si nici afisajul! This post has been edited by tty: 25 Oct 2012, 20:25 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege 2.0 16v
|
|
BV87FFF |
![]()
|
Tilicar Group: Members Posts: 212 Joined: 27 May 11 From: Brasov [sau] Fagaras ![]() |
Am si eu o problema. Masina, Megane 1 facelift 1999, a venit cu casetofon Philips RadioSat 6010 care are mufa de mai jos cu 7 pini din care doar 5 activi.
philips_radiosat_6010_2.JPG ( Size: 59.61k ) Number of downloads: 4961 Problema e ca toate schemele pe care le gasesc sunt pentru adaptoare cu 6 pini, diferite fata de al meu (alta mufa, firul verde in plus). COMENZI_RENAULT_SONY.jpg ( Size: 87.12k ) Number of downloads: 5199 Ce e de facut ? Cum se obtin comenzile pentru satelitul asta mai vechi, diferit de cel de logan ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ EDIT: Mi-s prost. La modelul meu de masina, mufa lunguiata cu 7 pini inseamna telecomanda + afisaj. Mufa cu aia 6 pini colorati ai satelitului se gaseste infipta in displayul central dupa ce se desface plansa de bord. pilmein1zi1.jpg ( Size: 62.58k ) Number of downloads: 5143 This post has been edited by BV87FFF: 8 Nov 2012, 22:55 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v RXE / 1999 / 110CP Once BMW, always a BMW =))
|
|
licy19 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 23 January 13 ![]() |
mi-am pus casetofon jvc cu cd si nu stiu cum sa il leg la comenzile de la volan, nu stiti unde e mufa de la comenzile de pe volan, renault megan I motor 1.6, 16v, as dori detali concrete cum sa fac pas cu pas, va rog ajutati-ma
|
--------------------
renault
megan
2005, renault megan 2
|
|
TibY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 6 May 09 From: Oradea Bihor ![]() |
Salut tuturor, asi avea si eu o problema. Am achizitionat mai demult un cass Blaupunkt Valencia MP36 si am un satelit volan de logan cu o singura mufa ISO. Am incercat toate variantele scrise pe forum dar nu da semn de viata doar cand apas cate un buton cand combin firele imi apare pe display "PHONE"...dar in afara de acest mesaj nimic...m-am uitat si in user guide in care am gasit o poza...ma poate si pe mine ajuta cineva cu o combinatie corecta a firelor dinspre modul spre mufa galbena?...multumesc anticipat
![]() Attached thumbnail(s) 2013_01_25_153355.jpg ( Size: 78.02k ) Number of downloads: 4925 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021
|
|
angel-boy |
![]()
|
![]() Ovidiu Group: Members Posts: 1.162 Joined: 11 October 07 From: Constanta ![]() |
salut colegi ,
am achizitionat un mp3 usb player de pe noile modele dacia duster/ sandero ,care poate fi folosit si ca carkit , as dori sa il montez pe laguna 2 , dar exista ceva probleme - player-ul nu are fir pentru contact ( sa retina memoria ) , are doar + si - - nu are fir pentru a intrerupe muzica atunci cand intervine sinteza vocala - cum fac conectarea pentru a folosi comenzile volan laguna , pe radio cd ( am si comenzile originale ale playerului ) playerul are in spate 3 mufe 1. alimentare + - / si doar 2 iesiri difuzoare , am identificat unde vin si celelante 2 difuzor , dar mai raman inca 2 pini nefolositi 2. mufa comenzi volan 3. mufa cu vreo 20 pini , din care ies doar 7 fire , 3 sunt microfon ptr carkit, 1 este iluminare , si restu nu stiu . as avea nevoie daca are cineva schema electrica a masini dacia duster , sa vad ce fac restul de fire, dar cred ca mai folositoare ar fi schema playerului. multumesc anticipat . This post has been edited by angel-boy: 15 Mar 2013, 23:42 Attached thumbnail(s) 177af058ef27a382436d76ba7770aba4_7034924_700_700.jpg ( Size: 68.03k ) Number of downloads: 4873 vand_mp3_player_original_6a8cf1220d30823f93_0_0_0_0_0.jpg ( Size: 221.62k ) Number of downloads: 1068 logan2_connectique_1_img.jpg ( Size: 138.85k ) Number of downloads: 936 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci
2002 Daewoo AGC-1220RF-A ,boxe Cabasse,subwoofer BOSE
EX : Volkswagen GOLF III 1996 1.6 MPI - 1996 EX : DACIA 1310 TX - 1991 |
|
angel-boy |
![]()
|
![]() Ovidiu Group: Members Posts: 1.162 Joined: 11 October 07 From: Constanta ![]() |
hai colegi , nu ma ajuta nimeni ,
ce am facut pana acuma - am pus fire pentru 4 boxe la mp3 player , am gasit firul de remote , am gasit fir de iluminare ce am nevoie - conexiunea comenzi volan laguna 2, conexiune display afisare laguna 2. doresc sa le adaptez pentru acest mp3 player duster |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci
2002 Daewoo AGC-1220RF-A ,boxe Cabasse,subwoofer BOSE
EX : Volkswagen GOLF III 1996 1.6 MPI - 1996 EX : DACIA 1310 TX - 1991 |
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Am montat in 2008 pe masina un DVD2DIN, pe el scrie Pioneer dar fara altceva (litere-cifre) insa nu pot folosi satelitul de la telecomanda, exista vre-un model universal sau ceva home-made, insa ca pret sa fie in limita bunului simt. HU se vede in poza de la avatar.
This post has been edited by adrian_74: 22 Apr 2013, 17:09 |
--------------------
renault
laguna2
expression2003
- b545hnj 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Interfete pentru Pioneer gasesti aici
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
petro_ionut |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 2 January 09 ![]() |
Am schimbat si eu HU de pe un Megane 2.1 2005, cu un Sony CDX-GT710 caruia i-am atasat o interfata CTDRNS003, comenzile si display-ul functioneaza perfect, iar rezultatul il puteti vedea in video-ul de mai jos:
This post has been edited by petro_ionut: 28 May 2013, 17:14 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 82CP dCI
2005
|
|
yonutunu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 8 January 13 ![]() |
cam scump si nu are nici usb,ceva mai bun la 700-800 ron cu tot cu adaptor ,stie cineva???
|
--------------------
Renault
Megane
2004,Sedan
- CT 1
|
|
standaniel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 3 April 12 ![]() |
Am cumparat o interfata de la FRATELLO, unul din userii de pe acest forum si am legat-o la un PIONEER DEH-X3500UI, si merge perfect,
aveti atasat un link catre etapa de montare a interfetei cumparate de la el, |
--------------------
RENAULT
MEGANE II
2005
- MM07YPN
|
|
teffanita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 11 April 08 From: Bucuresti; Pitesti ![]() |
Salut,
Ma interesa daca pot pune pe masina din semnatura (Renault Megane 2008, Player Update List) cd-playerul urmator: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...ood/KDC-3057UR/ Am vazut ca scrie ca este compatibil cu comenzile de pe volan, display-ul nu ma intereseaza prea tare. Intrebarile mele sunt: -se potriveste in bord fara a fi nevoit sa cumpar o alta rama adaptoare? -ce adaptor ar fi compatibil cu comezile de pe volan? Va multumesc si astept raspunsurile voastre! |
--------------------
dacia 1310 1995/
renault megane sedan manager 1.4 16v
2008
|
|
foianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 10 June 05 ![]() |
salut
o interfata pt asa ceva? http://www.emag.ro/radio-auto-jvc-bluetoot..._rsg#resigilate la descriere scrie Compatibil comanda volan, dar m-as mira multumesc |
--------------------
renault
megane
2004
- BC ** ***
|
|
teffanita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 11 April 08 From: Bucuresti; Pitesti ![]() |
scrie ca este compatibil cu comenzile de pe volan, dar pentru asta mai mult ca sigur ai nevoie de adaptor ca sa functioneze.
|
--------------------
dacia 1310 1995/
renault megane sedan manager 1.4 16v
2008
|
|
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare: am pe o Laguna 2.1 cd de la Cabasse si m-ar interesa sa leg un telefon pe care sa-l folosesc ca mp3 player. Este posibil sa scot un cablu audio din spatele cd-ului cu mufa audio de 3.5mm si ce se aude pe telefon sa scot prin instalatia audio?
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
Epurasul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 21 December 13 ![]() |
salutare mă poate ajuta și pe mine un coleg cu un manual ptr mp3 stoc daewoo agc 1220 rfa?nu găsesc pe nicăieri. Mulțumesc anticipat
|
--------------------
Dacia
Logan
2013 Laureat
- CT68EPR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 22:41 |