DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> stergatoare o probleme break 1310 cli

DACIOSU
post 12 Aug 2006, 11:54
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am un Break cli din 2000 biggrin.gif si stergatoarele nu au decat o viteza ( ultima 3 )
daca turez motorul merg mai repede daca nu abia se misca . E o problema de viteza cu cat merg mai repede cu ata stergaotarele se misca mai repede .. par as avea dinam ..........
Uneori la o groapa din carosabil ( Multumesc pe aceasta cale Primarie icon_mrgreen.gif _) apar si viteze 1 si 2 .. poate sa imi spuna cineva ce sa le fac???????
wub.gif

--------------------
Dacia 1310 BREACK 2000 BREAK
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ksi_id
post 14 Aug 2006, 09:01
Post #2

Membru autentic

From: timisoara

Am si eu o problema cu stergatoarele. Motorasul este da dacie dar maneta (impreuna cu tot bordul) este de corsa si nu imi merge decat pe viteza ce-a mai mica (are 2 trepte). Ce pot sa fac sa mearga si pe viteza 2 ?

--------------------
vw jetta 1800cmc 90hp 1992 - TM 18 KSI
+
Sir_Alex
post 14 Aug 2006, 22:33
Post #3

Mem Brew fara alcool

From: Bucuresti

QUOTE(DACIOSU @ 12 Aug 2006, 12:54)
Am un Break cli din 2000 biggrin.gif  si  stergatoarele nu au decat o viteza ( ultima  3 )
daca turez motorul merg mai repede daca nu  abia se misca .  E o problema de viteza cu cat merg mai repede cu ata stergaotarele se misca mai  repede .. par as avea dinam ..........
Uneori la o groapa din carosabil ( Multumesc pe aceasta cale Primarie icon_mrgreen.gif  _) apar si viteze 1 si 2 .. poate sa imi spuna cineva ce sa le fac???????
wub.gif
*

E ceva in neregula cu circuitul. Poate fi atat din comutator, cat si din motoras. Dupa ce ai luat groapa s-a mai oprit? Eu am patit ceva asemanator si nu se mai oprea. Schimba si siguranta ca e cativa bani. Cel mai grav ar fi daca motorasul are un scurt si iti fura curent.

--------------------
BMW / Dacia 320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v 2003/2007 - B-XX-TDI
Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
+
alex0875
post 14 Aug 2006, 23:15
Post #4

Membru

From: Bucuresti

Da un pm si iti (fara tz) explic rapid cum sa o rezolvi fara sa te coste nimic
Am incercat sa pun un raspuns mai detaliat dar nu stiu de ce nu merge.
La mine nu mai mrgea temporizarea si la service mi-au spus ca trebuie schimbat motorul dar costa cam mult pentru ca trebuie dayt bordul jos. Dupa ce am pus mufa bine au mers perfect toate functiile.
Dupa ce desfaci capacul de sub volan verifica mufa de la comanda stergatoare. Din ce ai expus sunt sigur ca este doar o problema la contacte. Cel mai probabil este o problema la contactele mufei de pe motor pe care o gasesti daca intinzi mana in pozitia centrala ,cam la jumatatea parbrizului.

Ti-am reunit eu mesajele-ai si warn pt postari consecutive.

This post has been edited by diaconuliviu: 15 Aug 2006, 06:38

--------------------
Renault Laguna 2002/Estate Initiale
Laguna II 1.8 16V Estate Initiale Gri Eclipse 11/2002 Cutie Automata, Full Piele, Full Electric
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th June 2025 - 02:21
Forum Renault