stergatoare o probleme break 1310 cli
![]() ![]() ![]() |
stergatoare o probleme break 1310 cli
DACIOSU |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 1 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 BREACK
2000 BREAK
|
|||
ksi_id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 16 April 05 From: timisoara ![]() |
Am si eu o problema cu stergatoarele. Motorasul este da dacie dar maneta (impreuna cu tot bordul) este de corsa si nu imi merge decat pe viteza ce-a mai mica (are 2 trepte). Ce pot sa fac sa mearga si pe viteza 2 ?
|
--------------------
vw jetta
1800cmc 90hp
1992
- TM 18 KSI
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DACIOSU @ 12 Aug 2006, 12:54) Am un Break cli din 2000 ![]() daca turez motorul merg mai repede daca nu abia se misca . E o problema de viteza cu cat merg mai repede cu ata stergaotarele se misca mai repede .. par as avea dinam .......... Uneori la o groapa din carosabil ( Multumesc pe aceasta cale Primarie ![]() ![]() E ceva in neregula cu circuitul. Poate fi atat din comutator, cat si din motoras. Dupa ce ai luat groapa s-a mai oprit? Eu am patit ceva asemanator si nu se mai oprea. Schimba si siguranta ca e cativa bani. Cel mai grav ar fi daca motorasul are un scurt si iti fura curent. |
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
alex0875 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 9 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Da un pm si iti (fara tz) explic rapid cum sa o rezolvi fara sa te coste nimic
Am incercat sa pun un raspuns mai detaliat dar nu stiu de ce nu merge. La mine nu mai mrgea temporizarea si la service mi-au spus ca trebuie schimbat motorul dar costa cam mult pentru ca trebuie dayt bordul jos. Dupa ce am pus mufa bine au mers perfect toate functiile. Dupa ce desfaci capacul de sub volan verifica mufa de la comanda stergatoare. Din ce ai expus sunt sigur ca este doar o problema la contacte. Cel mai probabil este o problema la contactele mufei de pe motor pe care o gasesti daca intinzi mana in pozitia centrala ,cam la jumatatea parbrizului. Ti-am reunit eu mesajele-ai si warn pt postari consecutive. This post has been edited by diaconuliviu: 15 Aug 2006, 06:38 |
--------------------
Renault
Laguna
2002/Estate Initiale Laguna II 1.8 16V Estate Initiale Gri Eclipse 11/2002 Cutie Automata, Full Piele, Full Electric
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 02:21 |