creioane retus vopsea, Caut pentru Perla. Unde gasesc?
![]() ![]() ![]() |
creioane retus vopsea, Caut pentru Perla. Unde gasesc?
liviu_canja |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|||
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Am cumparat eu asa ceva is porcarie e un fel de creion de ala de ceara cum desenezi pe hartie + ca iese la 1-2 spalari. De gasit gasit la orice magazin auto care are polish etc pretu e intre 10-20 RON dar este si impreuna cu polish la culoare.
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Am auzit ca s-ar gasi prin Vitan asa ceva. Cred ca e de la Policolor si iti prepara vopseaua instant sa se potriveasca cu a masinii tale. Pretul e de vreo 200.000. As vrea si eu asa ceva, dar cum nu sunt din Bucuresti...
Informatia am luat-o de vwforum parca... |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu auzisem in service ca cei de la Standox fac creioane la comanda si ca sunt foarte bune. Am aruncat si eu o privire pe site dar nu am vazut asa ceva. Incearca sa iei legatura direct cu ei poate obtii vreun raspuns concret.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
am aceeasi problema, aceeasi culoare. n-am gasit inca nimic. daca dai de ceva posteaza te rog.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
Nu intreba ce poate face Dacia pt tine, intreaba ce poti face tu pt Dacia |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
topicul acesta trateaza un subiect valabil la orice model Dacia si chiar orice masina.... se muta deci la DIVERSE!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Am lovit si eu usa fata dreapta de un stalp metalic si a sarit foarte putin vopseaua.Trebuie sa te uiti foarte atent ca sa obseri.Am dat un mail la V.C sa-mi spuna mai mult despre creioanele retus vopsea.E tot PERLA. liviu_canja zi-mi si mie.... cum e treaba cu Polishu???
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu polishul poti rezolva zgarierurile finute, care nu sunt adanci. Intrebi pe la spalatoriile mai serioase...
|
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:00 |