DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Euro/Dolar

ovidiucornateanu
post 6 Jan 2004, 18:02
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Baieti,eu sunt ingrozit.Unde draq se opreste euroiul ca eu am rate la auto in euro(banuiesc ca nu sunt singurul)?Pareri.Analize,ca eu deja sunt bulversat,nu stiu ce sa mai cred.In ritmul asta oa sa-mi platesc masina dublu in lei.Cand am facut creditul , era mai rentabil in euro pana cand euro atingea pragul de 48.000 leuti prapaditi.Eu am mizat ca asta se v-a intampla peste 2,5 ani cand eu voi fi reusit sa returnez creditul.Dar se pare ca am calculat gresit.Voi ce pareri aveti?

--------------------
Ex Renault Megane Hatch 2004
Avem o tara frumoasa.Pacat ce este locuita.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Wolfmark
post 6 Jan 2004, 18:16
Post #2

Membru autentic

Sa creeeaaasca icon_twisted.gif Am salariul in EURO si rate in LEI ... deci imi convine tongue.gif Oricum ziceau la TV ca in curand se va stabiliza raportul euro/dolar...

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
Valentine
post 6 Jan 2004, 18:58
Post #3

Old Timer

From: California

Oricum ziceau la TV ca in curand se va stabiliza raportul euro/dolar...
nu vad cu ce ar ajuta asta cresterea euro fata de leul nostru biggrin.gif:D poate o sa creasca si dolaru' la fel de repede ca euro smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
MariusI
post 6 Jan 2004, 19:13
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

Neshte experti 'de televizor' isi dadeau cu parerea ca pe la sfarsitul anului dolaru o sa fie cca 36k lei si euro pe la 43 .. si ca dobanzile la banci o sa scada pe la 15-16% (in lei). Acu ce s-o intampla de fapt, avand in vedere ca e an electoral si handicapatii astia o sa creasca deficitu' cu ajutoare, cutia milei, etc..cred ca nici ei nu stiu.

--------------------
Solenza Scala
Dixit.
+
ashu
post 6 Jan 2004, 19:22
Post #5

Membru erectil

Pai raportu euro/dolar nu prea tine de noi (de Romania adica). Mi-aduc aminte ca prin primavara trecuta se spunea in analize ca pe la sfarsitul anului rata euro/dolar va ajunge pe la 1:1. Au analizat-o de mi-au lins-o, la sfasitul anului era de 1:1,2. Acuma am auzit alte analize cum ca se va stabiliza pe la 1:1,3. Dracu sa-i ieie, nici nu mai stiu ce sa cred. A fost luna trecuta un coleg in state si mi-a zis ca americanii-s superfericiti, le-au crescut exporturile la greu si e bine. Acuma nu stiu nici cat o sa le convina sa-si tina moneda jos, ca am inteles ca solutia asta e buna da pe termen scurt, pe termen lung devine paguboasa (da nu stiu sa va zic care e explicatia ca nu-s economizd). Oricum e horor pentru majoritatea dintre noi care avem salariul in coco, am calculat si in ultimii doi ani am pierdut 30% din salar (nu ca suma ci in termeni de putere de cumparare) fara sa fac nimika rau. :cry: :cry:

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
+
MariusI
post 6 Jan 2004, 19:32
Post #6

Membru autentic

Mda, nu-mi spune, ca eu am trecut de la un salariu de x (in euro) la un salariu de 2/3x (in $). Si sa vezi shoc... :cry:

--------------------
Solenza Scala
Dixit.
+
Marty
post 6 Jan 2004, 19:44
Post #7

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Azi paritatea era de 1,26.......

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
litza
post 7 Jan 2004, 08:39
Post #8

Membru autentic

From: Bavaria, DE

MAi baieti, haideti sa va dau un tip. Daca vreti sa vedeti paritatea pe pietele internationale (intarziate cu ceva vreme, ca alea actuale costa f mult) intrati pe www.firstfx.ro.

Daca aveti chef sa faceti tranzactii la bursa puteti sa va faceti si cont (va trebe java !) ca banii oricum nu sunt reali.

Daca mai sunt probleme cu site-ul fiti ingaduitori si dati un mail de pe formularul de suport. Lucram la el si pot si si momente de down, user-ii pot disparea, etc laugh.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
Bobo
post 7 Jan 2004, 09:33
Post #9

Membru autentic

pe termen lung e nasol ca o iau in freza cu datoria externa.. americanii oricum sunt campioni la treaba asta, iar acum de cand cu razboiul e nasol de tot...

oricum toti sunt ofticati pe chestia cu dolarul.. japonezii au spart cateva zeci de miliarde de dolari ca sa opreasca aprecierea yenului.. deh, cine-si permite....rezerva noastra valutara e de 7 mld euro, hehe...

--------------------
+
carradio
post 7 Jan 2004, 13:53
Post #10

Membru incepator

MAi baieti, haideti sa va dau un tip. Daca vreti sa vedeti paritatea pe pietele internationale (intarziate cu ceva vreme, ca alea actuale costa f mult) intrati pe www.firstfx.ro.

Daca aveti chef sa faceti tranzactii la bursa puteti sa va faceti si cont (va trebe java !) ca banii oricum nu sunt reali.  

Daca mai sunt probleme cu site-ul fiti ingaduitori si dati un mail de pe formularul de suport. Lucram la el si pot si si momente de down, user-ii pot disparea, etc  :lol:

Foarte util site. Merci pentru link! 8)

--------------------
+
MojoJojo
post 7 Jan 2004, 14:07
Post #11

Membru

From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti

Pai raportu euro/dolar nu prea tine de noi (de Romania adica). Mi-aduc aminte ca prin primavara trecuta se spunea in analize ca pe la sfarsitul anului rata euro/dolar va ajunge pe la 1:1. Au analizat-o de mi-au lins-o, la sfasitul anului era de 1:1,2. Acuma am auzit alte analize cum ca se va stabiliza pe la 1:1,3. Dracu sa-i ieie, nici nu mai stiu ce sa cred. A fost luna trecuta un coleg in state si mi-a zis ca americanii-s superfericiti, le-au crescut exporturile la greu si e bine. Acuma nu stiu nici cat o sa le convina sa-si tina moneda jos, ca am inteles ca solutia asta e buna da pe termen scurt, pe termen lung devine paguboasa (da nu stiu sa va zic care e explicatia ca nu-s economizd). Oricum e horor pentru majoritatea dintre noi care avem salariul in coco, am calculat si in ultimii doi ani am pierdut 30% din salar (nu ca suma ci in termeni de putere de cumparare) fara sa fac nimika rau.  

aprob pozitiv, inclusiv chestia cu scaderea puterii de cumparare...eu sunt platit in dolari de cand ma stiu si anul trecut a fost naspa rau de tot...da ce sa facem!?!

treaba nasoala care tine dolarul jos e cu razboiul din Irak; asta-i principala cauza.

Desi am mai zis lucrul asta pe forum, il mai spun o data: UE n-a intervenit nici macar o data pentru a tempera cresterea Euro. De ce?

daca e sa facem previziuni: probabil ca euro va creste si anul asta in raport cu dolarul, pe la 1,3 poate mai mult. asa ca: vai de noi! sad.gif

--------------------
Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
+
Bobo
post 7 Jan 2004, 15:26
Post #12

Membru autentic

Euro a depasit si pragul de 1,28 dolari

Dolarul si-a continuat, ieri, tendinta descendenta fata de principalele monede, stabilind un nou minim record fata de euro si coborand la cea mai mica valoare inregistrata in ultimii 11 ani fata de lira sterlina, informeaza Reuters.

Declinul sustinut este determinat de temerile privind deficitul de cont curent si nivelul scazut al ratelor principalelor dobanzi din Statele Unite.

Euro a depasit, ieri, pragul de 1,2801 dolari fata de 1,2739 dupa primele schimburi. Totodata, moneda britanica a urcat la 1,8138 dolari pe unitate. In acelasi timp, dolarul s-a apreciat modest fata de yen, fiind tranzactionat cu 106,30 yeni pe unitate, cu putin peste minimul din ultimii trei ani stabilit in cursul sedintei de luni, de 106,06 yeni. Ascensiunea reflecta asteptarile investitorilor, care preconizeaza o interventie a autoritatilor japoneze pentru a preveni aprecierea substantiala a monedei nationale.

Declinul dolarului din ultimele doua zile a fost determinat in parte de comentariile lui Ben Bernanke, membru in Consiliul Rezervei Federale americane. Acesta apreciaza ca justificata decizia bancii centrale de a mentine ratele dobanzilor la cel mai mic nivel din ultimii 45 de ani, respectiv de 1%, desi economia nationala da semne de redresare. Perspectiva unor rate scazute pe termen lung pot incuraja iesirile de capital din Statele Unite, intr-un moment in care aceasta tara are mare nevoie de fonduri pentru a acoperi deficitul ridicat de cont curent.
Mediafax

--------------------
+
litza
post 8 Jan 2004, 10:43
Post #13

Membru autentic

From: Bavaria, DE

Daca mai sunt probleme cu site-ul fiti ingaduitori si dati un mail de pe formularul de suport. Lucram la el si pot si si momente de down, user-ii pot disparea, etc  :lol:

Foarte util site. Merci pentru link! 8)

WARNING: Folositi datele de pe firstfx.ro doar informativ. Nu va bazati pe ele decat pe riscul vostru! E un site in lucru si ocazional s-ar putea sa fie down sau date compet aiurea (random). Sa nu ziceti ca nu v-am spus !

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
costi
post 21 Jan 2004, 08:30
Post #14

Membru autentic

Prognoza evolutiei. Vesti proaste pt cei cu credite in EUR.

"Euro nu pare sa tina cont de legile fizicii. Dealerii de pe piata romaneasca anticipeaza ca, dupa usoara alunecare din ultimele zile, monedei unice ii va fi mult mai usor sa urce decat sa coboare. "Impactul ultimelor evenimente (n.r. - declaratiile oficialilor europeni si datele privind economia americana) s-a consumat, ceea ce a facut ca euro sa-si reia evolutia ascendenta. Credem ca un nivel de 1,2320 dolari/euro este minimul de corectie atins si, in masura in care vor exista noi stiri privind sprijinirea dolarului, ne asteptam ca euro/dolar sa-si reia cresterea pana la nivelurile raportate inainte de declinul din ultimele 10 zile, adica pana in jurul valorii de 1,29 dolari/euro si chiar peste acest prag. Estimarile noastre pe trei luni se mentin la o valoare de 1,32 dolari/euro. La acest nivel, spre sfarsitul lunii aprilie estimam un curs de 41.600 pentru un euro si 31.530 pentru un dolar", afirma Radu Craciun, senior analist al ABN Amro. Opinia sa este, in esenta, impartasita si de dealerii din piata. "Drumul in jos (n.r. - al euro) mi se pare destul de anevoios. Nu cred ca va avea loc o tendinta de scadere a euro si ca urmare s-ar putea sa vedem o revenire spre un nivel de 1,29 dolari/euro, care, daca va fi atins, vom vedea cu siguranta cifre si mai mari, respectiv 1,30 si chiar 1,35 dolari/euro", afirma Remus Serban, dealer la Trezoreria BCR. In opinia sa, recenta depreciere a euro este o corectie, care nu a reusit insa sa diminueze tentatia de a cumpara euro. Si Aurelian Mihailescu, dealer la Raiffeisen Bank Romania, este de parere ca, "daca aceasta miscare in jos a cursului a insemnat o corectie, atunci sunt sanse sa mai vedem o data un curs de 1,29 dolari/euro". "Ceea ce se va intampla dupa aceea este insa greu de spus. Exista un nivel de 1,32 dolari/euro previzionat acum doua saptamani, dar la fel de adevarat este ca, daca miscarea de vanzare a euro va continua sub 1,2320 dolari/euro, sunt sanse reale sa vedem cursul cazand sub 1,22 dolari/euro", sustine Mihailescu. Dealerii spun, insa, ca impactul fluctuatiilor euro/dolar va fi mai mic pe piata romaneasca. "Cresterea de ieri a euro s-a facut simtita si la noi, dar amplitudinea a fost mai mica, piata fiind sensibila la raportul cerere-oferta de valuta pe piata interbancara", spune dealerul BCR Remus Serban. Aurelian Mihailescu sustine ca, pe de alta parte, "interventiile BNR au dat trendul pentru anul acesta, aratand ca vom vedea o depreciere mult mai slaba decat cea din 2003, care a fost de 18 la suta". In opinia sa, in 2004, deprecierea nominala (pe cosul valutar) ar trebui sa fie in jur de 7 la suta, daca luam in calcul o rata a inflatiei de 9 la suta si o tinta de apreciere reala (n.r. - anuntata de BNR) intre doua si patru puncte procentuale. "Noi ne asteptam ca in prima parte a anului, pana in martie, deprecierea leului fata de euro sa mai continue, chiar daca nu foarte agresiv, dar dupa al doilea trimestru s-ar putea sa asistam si la vanzari mai masive de euro", spune Mihailescu".

ADEVARUL 21.01.2004

--------------------
DSN/SLZ
+
ovidiucornateanu
post 21 Jan 2004, 11:23
Post #15

Membru incepator

Deci nimeni nu stie nimic.Cum avem bafta(cei cu rate in euroi)
PS :site pt a urmari evolutia pe piata internationala la minut www.xe.com

--------------------
Ex Renault Megane Hatch 2004
Avem o tara frumoasa.Pacat ce este locuita.
+
MojoJojo
post 21 Jan 2004, 11:57
Post #16

Membru

Fratii mei, desi de obicei sunt o persoana calma, acum nu mai pooot...imi iau campii...de una an de zile vad cum imi scade puterea de cumparare...schimb 100 de koko , platesc cateva facturi si apoi nu mai raman cu nimic. Zau ca-mi vine sa pun o bomba la ambasada SUA icon_twisted.gif . Dupa toate astea, si anul asta o sa fie tot asa!?!
Pana unde o sa mai cada $,? Isi va mai reveni vreodata secolul asta?
Am citit ca astia din G7 s-au reunit de curand si erau extrem de ingrijorati de rahitismul dolarului...cu toate astea au convenit sa nu faca nimic!?!?!?! Eu ce dracu sa mai inteleg.
De cand cu paritatea asta aberanta euro/$, oare UE mai exporta ceva in SUA?

--------------------
Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
+
klaus
post 21 Jan 2004, 13:42
Post #17

步步

Group: Moderatori

Un lucru trebuie sa fie foarte clar: cursul Euro/lei NU VA MAI SCADEA! Doar va urca.

Avand in vedere politica de urmarire a euroiului de catre BNR, Euro va avea aceeasi evolutie ca si cursul inflatiei, pentru a nu aparea presiuni pe curs si bnr sa fie nevoita sa scoata bani de la tescherea pt sprijinirea leului.
In cel mai fericit caz cursul euro nu va creste cat inflatia (pt. ca in cosul de urmarire a monedei nationale fata de valute Euro are 70% si USD 30%, iar daca scade USD-ul, atunci poate fi urmarit un curs euro crescator mai putin decat inflatia). Se mai adauga aici si dorinta BNR de a realiza o intarire in termeni reali a Leului.
In anul care vine situatia USD e cam... verde, nu se prognozeaza deloc o imbunatatire semnificativa, in special datorita evolutiei slabe a economiei americane, deciziei Chinei de a tezauriza pe viitor o parte a rezervei valutare in euro si schimbarii optiunii Rusiei in ceea ce priveste moneda de schimb pe plan international (trece de la USD la euro in schimburile internationale, in special pentru gaze si petrol ceea ce va conduce inevitabil - la noi - la cresterea pretului la benzina si gaze odata cu inflatia si euro).
Cei care au salar in USD (moneda de referinta si urmarita de BNR pana prin 2002) ar trebui sa treaca repejor la EURO sau la Lei cu clauza de indexare cu inflatia

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
ashu
post 21 Jan 2004, 13:45
Post #18

Membru erectil

Stiu si io?! Esti tu sigur ca dolaru nu-si revine in anu asta? Ca si sa trec la euro si sa-si revina dolaru, pai nu-mi dau cu tesla-n coae?

--------------------
+
MojoJojo
post 21 Jan 2004, 13:52
Post #19

Membru

Cu toate astea, are cineva un raspuns la intrebarea asta:

De cand cu paritatea asta aberanta euro/$, oare UE mai exporta ceva in SUA?

..sa nu mor si eu prost...sa stiu si eu de ce UE nu face nimic pentru a ajuta $-ul, sau cumva, UE a gasit alte piete mai bogate decat piata SUA!?!

--------------------
+
northwood
post 21 Jan 2004, 13:56
Post #20

Membru autentic

Klaus, nu stiu in ce conditii lucrezi tu, dar personal nu mi se pare chiar atat de la indemana "sa trec repejor la EURO sau la Lei cu clauza de indexare cu inflatia", atata timp cat compania la care lucrez nu e mosia lui taica-meu.

O astfel de chestie se poate intampla in, sa zicem, cazul in care salariul este renegociat la un interval prestabilit de timp, in nici un caz pentru ca "asa e mai bine pentru amploaiat". Orice castig suplimentar pentru mine e o cheltuiala in plus pentru firma.

--------------------
SKARPEA MTB Galben_Gri 2009
Maxon CM 10 - Midland ML 145
+
FLEX
post 21 Jan 2004, 14:02
Post #21

Membru autentic

Parerea mea de necunoscator e ca pentru Romania, odata cu decizia Rusiei de a efectua tranzactiile de gaze si petrol in euro, dolarul isi pierde orice relevanta. Pur si simplu nu mai e moneda "noastra" si tendinta e clara in aceasta directie; indiferent de fluctuatiile cursului E/$, tot cosul nostru zilnic il calculam in E, asa ca ...

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
MojoJojo
post 21 Jan 2004, 14:07
Post #22

Membru

Mi-a zis un amic care lucreaza la Orange ca, avand salariile calculate in $, pentru a mai indulci pilula, au convenit sa le dea salariu calculat la 35 000lei/$. Prin urmare, nici vorba de trecere la salariu in Euro!

--------------------
+
klaus
post 21 Jan 2004, 14:07
Post #23

步步

Group: Moderatori

Cresterea economica a SUA de anul asta s-a datorat in (foarte) mare parte razboiului din Irak, in speta comenzilor guvernamentale. Deabia acum, pe baza dolarului slabit, a cresterii exporturilor, economia SUA are o miiica crestere reala, motiv de mentinere a actualului curs (scazut) a USD.

In ceea ce priveste EURO, la noi este cea mai buna investitie SIGURA, nu SPECULATIVA.
In acest moment investitia in USD este speculativa, caci la noi EURO e cel stabil si urmarit de BNR. Cursul USD/Leu este si va fi si pe viitor legat de cursurile internationale.

Ca metodologie de calcul a cursului valutelor la noi, aceasta este o cotare indirecta, se face cursul Euro/lei si apoi, in functie de cursurile medii de pe 3 piete (Londra , New York si Tokyo - am impresia) se stabilesc celelalte cursuri. Cursul Euro nu va mai scadea, el va creste odata cu inflatia si de principiu in acelasi ritm.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
northwood
post 21 Jan 2004, 14:41
Post #24

Membru autentic

MojoJojo, ceea ce ai auzit de la prietenul tau e cat se poate de explicabil avand in vedere ca Orange isi tarifeaza serviciile in dolari. Ar fi culmea pagubei sa isi plateasca angajatii in euro.

Totusi, pentru ca Orange intra in categoria angajatorilor care chiar isi fac probleme in legatura cu starea moralului pentru angajatii proprii (pe principiul ca un amploaiat nefericit face mai mult rau decat unul lipsa), miscarea lor este una inteligenta.

--------------------
SKARPEA MTB Galben_Gri 2009
Maxon CM 10 - Midland ML 145
+
Bobo
post 21 Jan 2004, 15:24
Post #25

Membru autentic

a propos de chestia cu orange.. e temporara si urmeaza sca sal. sa treaca la lei... din ce in ce mai multe multinationale trec pe lei;

toti expertii isi dau cu parerea cu privire la curs, dar imi amintesc si de anul trecut in primavara cum toti ziceau ca dolarul o sa-si revina si si-a revenit din parti...
io pe termen lung as merge pe mana americanilor, dar ce ma doare pe mine e ca acum am nevoie de o echilibrare a cursului;

in febr. se intalnesc toti smecherii din europa sa ia vre-o decizie cu privire la euro; Doamne ajuta sa ajunga macar la 1,1...

--------------------
+
MojoJojo
post 21 Jan 2004, 15:34
Post #26

Membru

Doamne ajuta sa ajunga macar la 1,1...

Doamne miluieste pentru 1/1 popa.gif ....vise tata vise

--------------------
+
MoneyTalks
post 21 Jan 2004, 16:26
Post #27

-

From: Ireland

Doamne ajuta sa ajunga macar la 1,1...

Bobo, tu inca mai visezi sa vina americanii? icon_twisted.gif icon_twisted.gif Altii inca ii mai asteapta de... 60 de ani icon_twisted.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
ashu
post 21 Jan 2004, 16:35
Post #28

Membru erectil

MoneyTalks, tot n-ai inteles inca? Un dolar mult sub euro nu avantajeaza deloc tarile din UE.

--------------------
+
MoneyTalks
post 21 Jan 2004, 23:21
Post #29

-

From: Ireland

Ashu >> Daca te uiti in perioada 1990 (sau chiar mai inainte) pina in 1998, raportul mediu sau predominant $/DM a fost de $1=1.6DM. Asta e raportul REAL. Ba chiar in jurul lui 1994 ajunsese $1=1.38DM!!!
Transforma 1 euro = 1.95DM si vei afla raportul REAL al euro/$. Si atunci vei intelege DE CE vest europenii NU se tem de acest lucru :wink: Restul sint doar speculatii bursiere. Unii (vezi Soros) au facut averi (de ordinul sutelor de milioane de $) de pe urma ratei de schimb... Si asta s-a intimplat atunci cind $1=1.38DM :wink:

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
ashu
post 22 Jan 2004, 14:18
Post #30

Membru erectil

Dar ti-am mai zis o data, de ce vrei tu sa te uiti la anii aia? De ce perioada de atunci reprezinta raportul real si nu alta???? Nu pricep de ce te-ai cramponat de anii aia!
Si 2: esti tu sigur ca europenii au de castigat din asta? Ca io as zice ca nu. O cam iau in mana cu exporturile in SUA, iar importurile din SUA devin foarte profitabile pt. americani. Din ce au zis si ceilalti si din cate am auzit si io, europenii se ingrijoreaza de situatia asta. Se pare ca numai tie iti convine, sincer nu inteleg de ce ca pt. tine e tot aia. Singurii care au de castigat sunt aceia din Romania care au salariul in euro si rate in dolari. Pt. ei este o binecuvantare, pt. ceilalti, mult mai numerosi, printre care ma numar si eu, cu salariu in dolari si rate in euro, este un adevarat cosmar. Cam asta ar fi.

--------------------
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 13:43
Forum Renault