DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> portiera dsn stanga, trebuie schimbata?

turturel
post 17 Nov 2008, 20:53
Post #1

membrisor

Group: Members
From: Braila

buna seara. in aceasta minunata dupaamiaza, in timp ce ieseam de la servici imi gasesc masina lovita..portiera soferului infundata rau. o sa pun si poze. cred ca ma lovit o dacie 1300 ca se vad doua urme care cred ca provin de la bara de inox si inca una mai sus care cred ca este de la aripa. cred chestia asta fiindca cu jumatate de ora inainte tura un idiot o dacie 1300 gri pe straduta unde era parcata si dupa ce a trecut de masina mea am iesit din atelier sa vad ce se intampla dar nu mam uitat la masina mea ci am avut grija sa io admir ca era la linie masina si era numai buna de restaurat. am scris aici in speranta ca ma puteti lamuri daca aceasta portiera va mai iesi vreodata la linie...la culoare sigur nu va mai iesi la fel. DSC00394.JPG ( Size: 452.7k ) Number of downloads: 258
DSC00395.JPG ( Size: 494.17k ) Number of downloads: 278
DSC00396.JPG ( Size: 499.21k ) Number of downloads: 256
[atta
chmentid=1627483547]DSC00398.JPG ( Size: 500.99k ) Number of downloads: 268
DSC00399.JPG ( Size: 499.96k ) Number of downloads: 278
. sper sa se vad pozele.
in fine..asta e..ii multumesc lui Dumnezeu ca nu mia luat si portiera spate si ambele aripi...mio facea de comanda. nici macar nu a coborat boul sa vada ce sa intamplat...lipsa totala de responsabilitate si barbatie...a fugit ca un las.

P.S. in cazul in care acest topic nu isi are locul aici, ii rog pe moderatori sa ma ierte si sa il mute un considera dansii ca isi are locul. va multumesc. astept parerile vosatre cu portiera...eventual nr de tel in cazul in care are cineva vreuna la aceeasi culoare...albastru metalizat catifea 61033 codul din cartea de identitate a masinii. va multumesc!

Attached thumbnail(s)
DSC00397.JPG ( Size: 517.07k ) Number of downloads: 113

--------------------
Dacia Supernova 2003 confort
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 17 Nov 2008, 21:26
Post #2

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

te duci la politie si vezi ca iti da la mina sa o refaci... de scos o scoti . Eu am primit in parcare de la o proasta la usa din spate stanga o micastersatura si indoietura abia abia am traso fiindca era pe nervura. M-am razbunat pe masi na ipei si i-am turnat acid azotic . Acum 4 ani am gasit portiera fata stanga la sofr indoit mult mai rau decat o ai tu si cu siguranta un prost a intrat in ea noaptea abia abia am traso la line. Daca ai gasi masina respectiva si i-ai loa monstre de vopsea te-ai scoate ... vezi ca sunt si jogosi astia care cara gunoiul.... te pot pali.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
turturel
post 17 Nov 2008, 21:33
Post #3

membrisor

era urcata pe bordura in fata firmei unde lucrez...cei drept e o strada ingusta dar se poate trece. am fost la politie si mia dat dovada de reparatie...acum trebuie sa am si bani pt asta. nu spun ca saptamana trecuta am vrut sami fac casco dar din pricina banilor am renuntat. la culoare stiu ca nu o sa mai iasa...macar la linie sa fie. cat tea ajuns portiera pe tine?

--------------------
+
djasu82
post 17 Nov 2008, 21:46
Post #4

MEMBRU DACIA CLUB

iese la culoare ... daca ti-o tine la cuptor.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
26-Kbe
post 18 Nov 2008, 10:39
Post #5

Membru Dacia Club

From: Bucuresti

Salut titiDSN,
Ca sa-ti iasa la culoare trebuie sa o faci pe calculator, deoarece vopseau de pe masina este arsa de soare, imbatranita, etc.... si codul de culoare al masini nu mai corespunde cu ce este pe masina.
Usa se poate indrepta, o sa fie mai greu cu trasul la linie.
Cum zice si colegul nostru djasu82 trebuie vopsita la cuptor si izolata foarte bine pt a nu se gaza ...
Succes

--------------------
Hyundai Accent 2003
Skoda Octavia RS1 / 2009
+
maryus_83
post 18 Nov 2008, 11:26
Post #6

Membru autentic

From: Brasov

Ba iese si dupa cod culoarea. Dupa vopsire se ia imediat(bine.. nu imediat, se lasa o zi sa se usuce) cu smirghel de 3000 si se matuieste vopseaua noua iar apoi se polisheaza. smile.gif Am vopsit eu dupa cod o masina din 2001 si nu se cunoaste nimic.

This post has been edited by maryus_83: 18 Nov 2008, 11:26

--------------------
Dacia/Reno Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci '08/'12
Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
+
turturel
post 18 Nov 2008, 21:03
Post #7

membrisor

am scos azi satoza si am indreptat putin tabla...am impinso ca sa vina cat de cat...au mai ramas indoiturile si zgarieturile...astea cred ca la primavara cu tot cu vopsit se vor rezolva...atunci o bag in lucru. intre timp sper sa nu mai am surprize...as vrea sa merg sami fac casco dar ma intreb daca ma primeste cu ea asa..nu stiu. nu mai tine gluma..azi era sa intru in 3 idioti care mai de care cu permis in mana...intra cu toata masina in intersectie...la intimidare. va tin la curent cu cheltuielile pt portiera...poate o sa ajute si pe altii sa isi faca o idee. salutare. numai bine!

--------------------
+
dr_mKe
post 18 Nov 2008, 21:35
Post #8

Membru cu stetoscop

From: Deva

Care-i treaba cu matuirea ? Tipic romaneasca treaba !
Se vopseste complet sau local portiera, dupa caz, cu vopsea corespunzatoare dupa cod, metodologie de vopsire corecta. Daca apar diferente de luciu intre lacul nou si lacul vechi, se da un polish usor pe restul masinii si problema este rezolvata.

--------------------
RENAULT LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE 2010 / 2022
+
djasu82
post 18 Nov 2008, 22:33
Post #9

MEMBRU DACIA CLUB

corect biggrin.gif si dupa 6 luni se vad din nou pete... sunt patit . Totusi e prea scump sa o vopsesti total + cuptorul care in bucuresti te duce pana la 30 de milioane.

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd May 2025 - 03:54
Forum Renault