portiera dsn stanga, trebuie schimbata?
![]() ![]() ![]() |
portiera dsn stanga, trebuie schimbata?
turturel |
![]()
|
||
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00397.JPG ( Size: 517.07k ) Number of downloads: 113 |
||
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
te duci la politie si vezi ca iti da la mina sa o refaci... de scos o scoti . Eu am primit in parcare de la o proasta la usa din spate stanga o micastersatura si indoietura abia abia am traso fiindca era pe nervura. M-am razbunat pe masi na ipei si i-am turnat acid azotic . Acum 4 ani am gasit portiera fata stanga la sofr indoit mult mai rau decat o ai tu si cu siguranta un prost a intrat in ea noaptea abia abia am traso la line. Daca ai gasi masina respectiva si i-ai loa monstre de vopsea te-ai scoate ... vezi ca sunt si jogosi astia care cara gunoiul.... te pot pali.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
era urcata pe bordura in fata firmei unde lucrez...cei drept e o strada ingusta dar se poate trece. am fost la politie si mia dat dovada de reparatie...acum trebuie sa am si bani pt asta. nu spun ca saptamana trecuta am vrut sami fac casco dar din pricina banilor am renuntat. la culoare stiu ca nu o sa mai iasa...macar la linie sa fie. cat tea ajuns portiera pe tine?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
iese la culoare ... daca ti-o tine la cuptor.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut titiDSN,
Ca sa-ti iasa la culoare trebuie sa o faci pe calculator, deoarece vopseau de pe masina este arsa de soare, imbatranita, etc.... si codul de culoare al masini nu mai corespunde cu ce este pe masina. Usa se poate indrepta, o sa fie mai greu cu trasul la linie. Cum zice si colegul nostru djasu82 trebuie vopsita la cuptor si izolata foarte bine pt a nu se gaza ... Succes |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Ba iese si dupa cod culoarea. Dupa vopsire se ia imediat(bine.. nu imediat, se lasa o zi sa se usuce) cu smirghel de 3000 si se matuieste vopseaua noua iar apoi se polisheaza.
![]() This post has been edited by maryus_83: 18 Nov 2008, 11:26 |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
turturel |
![]()
|
am scos azi satoza si am indreptat putin tabla...am impinso ca sa vina cat de cat...au mai ramas indoiturile si zgarieturile...astea cred ca la primavara cu tot cu vopsit se vor rezolva...atunci o bag in lucru. intre timp sper sa nu mai am surprize...as vrea sa merg sami fac casco dar ma intreb daca ma primeste cu ea asa..nu stiu. nu mai tine gluma..azi era sa intru in 3 idioti care mai de care cu permis in mana...intra cu toata masina in intersectie...la intimidare. va tin la curent cu cheltuielile pt portiera...poate o sa ajute si pe altii sa isi faca o idee. salutare. numai bine!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Care-i treaba cu matuirea ? Tipic romaneasca treaba !
Se vopseste complet sau local portiera, dupa caz, cu vopsea corespunzatoare dupa cod, metodologie de vopsire corecta. Daca apar diferente de luciu intre lacul nou si lacul vechi, se da un polish usor pe restul masinii si problema este rezolvata. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
djasu82 |
![]()
|
corect
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:54 |