Problema planetara, Ce se intampla daca?
![]() ![]() ![]() |
Problema planetara, Ce se intampla daca?
Pulsar |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 4 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- momentan provizoriu
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi și de ce nu l-ai schimbat? Cât crezi că mai dura în plus?
Riscul e să-ți strici planetara, probabil că nici acum nu se simte prea bine. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Pulsar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 4 December 05 ![]() |
cam da semne de oboseala, si aia la service primeau programari eu fiind dus fara, la plesneala.
|
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- momentan provizoriu
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
dute pe oltenitei aproape de popesti leordeni si 150 ron planetara reconditionata ok garantie 18 luni
sau da fuga in vitan si cumpara burduf si vasilina si un mecanic din cartier o poate fece in fata blocului. |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de care planetara vorbim: stanga sau dreapta. Daca e cea din stanga, e cam greu de schimbat burduful "in fata blocului"... Trebuie recuperat uleiul din cutia de viteze, etc. S-a mai discutat pe acest forum.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
NYC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 July 06 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(mihai0070 @ 26 Jul 2006, 08:17) dute pe oltenitei aproape de popesti leordeni si 150 ron planetara reconditionata ok garantie 18 luni sau da fuga in vitan si cumpara burduf si vasilina si un mecanic din cartier o poate fece in fata blocului. frate am schimabat eu planetara dreapta si a costat 200 ron una noua+ 20ron manopera, nu crezi ca e mai avantajos? ![]() |
--------------------
Dacia
SN
2002 Confort
- PH-XX-XXX
|
|
Dellu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 29 June 06 From: Bacau ![]() |
Aceeasi treaba am patit-o si eu cu burduful din dreapta, doar ca eu mi-am dat seama destul de devreme si nu am avut probleme cu planetara. Schimbatul burdufului a durat cca. 1 ora.
Costuri: burduf+unsoare = <100.000 manopera: 800.000 la hotii de la IATSA Bacau - asta ca invatatura de minte sa nu ma mai duc la ei. |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2002, Confort
- BC-95-...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:45 |