bandou lateral
![]() ![]() ![]() |
bandou lateral
aless |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|||
spmihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 19 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
nu vrei sa-ti lipesti iarasi bandoul la loc? si mie mi s-a dezlipit mai demult bandoul de pe usa spate stanga, dar dupa aceea l-am lipit la loc. am curatat bine fasia aceea metalica (nush cum se numeste sau din ce o fi) pt ca era plina de mizerie, apoi am aplicat o banda dublu adeziva si am pus bandoul la loc. sta perfect si in ziua de azi, chiar daca a trecut si iarna si acuma si caldurile astea, nu am nici o problema
|
--------------------
Dacia
Logan, ex. SuperNova
Preferance
- AB 07 JBH
|
|
aless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
O sa lipesc un bandou nou dar vroiam mai intai sa inlatur lipiciul. Pana la urma daca lipiciul se tine bine cred ca o sa lipesc bandoul peste acesta.
|
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
iulianwizard |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 26 October 06 From: Bucuresti ![]() |
stie undeva unde gasesc bandouri stanga pt supernova(fata-spate) si banda dublu adeziva?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
|
|
spmihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 19 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
bandou lateral gasesti pe la magazine de piese auto, dar numai set complet pe partea stanga (aripa+usa fata+usa spate), era in jur de 40 RON anul trecut in toamna. cat despre banda adeziva eu am gasit la metro, dar trebuie sa fie si prin alte magazine.
|
--------------------
Dacia
Logan, ex. SuperNova
Preferance
- AB 07 JBH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:22 |