mp3 player portabil - de care?
![]() ![]() ![]() |
mp3 player portabil - de care?
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Sandisk ofera un MP3 player care suporta card SD. Nu afiseaza imagini, din cite stiu eu.
Se gaseste la subsol la Bucuresti Mall din Vitan, la Diverta. Un telefon mobil cu suport de card SD nu e foarte util. Bagi card-ul in el si ce faci? Transferi pozele de pe card in memoria interna? Pai, memoria interna e foarte putina comparativ cu capacitatea maxima a unui card SD.. mai bine iti iei un card SD de 4 GB si gata. Le transferi prin Internet? Din pacate pretul la Connex e de 0.30 $ per MB.. ca sa transferi 1 GB sa zicem, te costa de te rupe. Tu vrei probabil sa aiba hard-disk SI card SD, si sa transferi de pe card pe hard-disk. Nu am auzit de vreun astfel de MP3 player, si ma intreb daca nu ar fi foarte scump. Nu e mai ieftin sa-ti iei un MP3 Player normal si 2 card-uri SD de 4 GB, sa zicem? Daca esti in concediu si ti s-a umplut card-ul SD, poti sa te duci la fotograf sa iti transfere continutul card-ului pe CD sau DVD. Eu asa am facut in general. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Da, ai dreptate, pare cam aberant sa aibe si hdd si suport de memorie externa.
E mai ieftin sa cumperi inca un SD sau doua. Ma gandeam sa-mi iau asta, in afara de pretul un pic cam mare (aprox 180 eur), pare un player ok. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:13 |