Audi A4 1.9TDi(130CP) vs Audi A4 2.0T(200CP) vs BM
![]() ![]() ![]() ![]() |
Audi A4 1.9TDi(130CP) vs Audi A4 2.0T(200CP) vs BM
i96nds |
![]()
|
||
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.245 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
si mai ziceti sa iau masina sh
de unde stiu cum a mers ala cu ea! traiasca masina noua! |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(axabrt @ 14 Sep 2006, 16:46) ![]() Oricum pun pariu ca aia nu merg zilnic asa , au mers asa ca sa para bine pe sticla! Si oricum tot inconstienti raman! |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
Nu stiu daca am mai postat cineva treaba asta, daca da.. sorry;
Poate nu ati observat, dar baietasul este printre putinii care semnalizeaza sfarsitul depasirii cu semnalizator dreapa. incredibil :| |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
Si inca o chestie... voi ziceti ca sfideaza orice lege a bunului simt depasind tirul in curba (sa nu se inteleaga ca ii iau apararea), dar inainte de a intra in depasire el sta putin in spatele tirului si al celuilalt audi iar soseua o are cumva chiar in fata, pentru ca el urmeaza sa execute un viraj de dreapta, si de asta inclin sa cred ca a vazut ca drumul era liber... zic eu
|
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ia uitativa cu atentie la baietel nu cumva il recunoasteti sau mi se pare mie?,http://www.youtube.com/watch?v=gD121rCMUhA
http://www.youtube.com/watch?v=gD121rCMUhA ![]() ![]() part 2 http://www.youtube.com/watch?v=5bqzXVMwUsg This post has been edited by salutcalin2002: 16 Sep 2006, 19:12 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
e.so!id |
![]()
|
e acelasi termi, si imi permit sa zic ca poarta aceeasi bluza gri (sau "camasa de corp")
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Sper ca n-ai de gand sa-ncerci o depasire ca aia. Gandeste-te la distanta parcursa in 10 secunde de o masina care vine din sens opus cu 90km/h. Cat timp iti trebuie ca sa reintri in fata tir-ului.
Crezi ca o vezi inainte de a intra in depasire? Hai ca poate mai pune frana, dar sunt secunde bune in care nici tu, nici sarmanul care vine din fata nu vedeti nimic, decat tir-ul. pur si simplu va treziti unul in fata celuilalt. Cine a mers des pe drumul vechi spre si de la mare prin Lehliu a experimentat cel putin o data ABS+EBD+AFU pentru a feri soferi grabiti. Eu de multe ori am fost nevoit sa opresc masina si sa ies putin pe dreapta. |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Iata si continuarea http://www.youtube.com/watch?v=GarG9QE2GL8&NR
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ce nr o avea asta la masina,poate il stiu ,da sigur are nr de galati.
ultimul clip e pe dig ,acolo sau facut praf destui,da e o portiune dreapta care te c-am roaga sa o arzi ![]() inca ceva mel care incepe a doua ,e bang bang din kiil bill, da nustu cum se numeste aceasta remixata, ca am cautat, stie careva va rogg din nou ,ca am cautaat am luat tot ce e remix, da nu era asta .cred ca-i facuta de un dj stie careva ?? am gasit-o cine o vrea Nancy Sinatra - Bang Bang-house mix.mp3 This post has been edited by salutcalin2002: 17 Sep 2006, 13:55 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
e.so!id |
![]()
|
Eu nu am zis ca e sigura depasirea, doar ca e ceva pe care probabil soferul a mizat. Si eu sunt de parare ce e inconstient
![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
fain:) parca ma regasesc in un personaj:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Intre timp ultimul clip a fost sters de ala care l-a postat
..o fi membru daciaclub? ![]() ..chiar si primul clip nu mai este pe youtube ![]() L.E: Mai e pe undeva primul filmulet? This post has been edited by St: 6 Feb 2007, 18:33 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Si eu vreau primul filmulet. Poate il are cineva prin calculator.
|
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
This Video is no longer availeble
![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pacat...
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
sosetel: Se pare ca si-au schimbat baietii masina.
|
-------------------- |
|
sosetel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 27 June 06 From: Ploiesti ![]() |
A se observa limbajul specific romanesc
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
Facelift 2006 1.9 DCI
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Au invatat retarzii sa nu-si mai filmeze fetele ca-i vede iar mamica la tv.
![]() @C@talin: da, e BMW si acul ala mic e consumu instant. ![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 9 May 2007, 18:03 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
Ce masina este?Cumva bmw
![]() Inca ceva,ce este acul ala mic de sub turometru de se plimba de nebun de la 0 la alta valoare?Turbocompresoru ![]() LEEE:care e fustratu ca eu am logan si el berlina de imi da minus la reputatie ![]() This post has been edited by C@talin: 9 May 2007, 20:53 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce oglinzi interesante are BMW-ul... ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
bobbybarbarossa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 February 06 ![]() |
De data asta videoclipul este filmat pe drumul dintre paralela 45 si Ploiesti.
|
--------------------
Dacia
1310L
- PH02JHJ
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
maryus_83: Un rezumat by Antena 1 al filmului original.
|
-------------------- |
|
C@talin |
![]()
|
Ce fata or sa faca cand se vor vedea vedete la TV
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Bas|cX |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
incepe sa-mi fie rusine ca sunt roman .."audiu A6"
|
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 00:14 |