Tulcea - Sf. Gheorghe, detalii
![]() ![]() ![]() |
Tulcea - Sf. Gheorghe, detalii
nasty |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.525 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.461 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Salupele rapide sunt o mare idiotenie intr-o zona despre care ne dam cu curu' de pamant ca este rezervatie Unesco. Salupele astea strica tot ecosistemul din zona, de la fundul canalelor pana la speriat pasarile. Dar ce conteaza atunci cand iese banu' pentru niste baieti? ![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
nasty |
![]()
|
Làngă restaurantul La Săftoi e o bombă, la care se pare că numai se bea și se povestesc isprăvile cele mai gogonate, adică pt pescarii localnici. La o cafea, un bătrân pescar, povestea despre cum în 1968, aici pe malul mării, mai spre Sulina, era un prototip din “laserul lui Coandă” cu care au prâjit o navă intrată în apele noastre.
Citisem ceva cu tancurile: https://www.infobrasov.net/laserul-lui-coanda/ dar deh, aici se bea numai tărie și tipul nu părea să fi avut prea mulți ani în 1968, plus că era pescar… Totuși fermecat de povestea lui, am dat ocol la 2 clădiri înconjurate cu garduri, care păreau pustii și lângă ultima era un camion militar prăjit … cred că de soare! This post has been edited by nasty: 22 May 2025, 21:34 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
nasty |
![]()
|
Azi, 23.05.2025:
IMG_6523.jpeg ( Size: 781.01k ) Number of downloads: 16 Am parcat cu plată în Tulcea, în centru și am vizitat faleza, piața și pescăria This post has been edited by nasty: 23 May 2025, 17:06 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 23:34 |