S-a blocat usa
![]() ![]() ![]() |
S-a blocat usa
BGV |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2012,laureate
- GVB RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Din ce zici tu, inseamna ca actuatorul merge inca bine. Insa manerul din interior nu mai merge.
Trebuie sa desfaci fata de usa si sa pui cum trebuie tija aceea subtire ce uneste manerul de mecanism. Incearca mai intai fara sa dai jos toata fata de usa ci doar manerul din interior. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
makar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 8 January 08 ![]() |
si eu am intalnit aceeasi problema cat pe ce sa raman blocat in propria mashina ,dar cu putina rabdare si un pic de indemanare da jos fata de usha si baga tija aia la loc in locasu ei vezi ca are si un fel de garnitura la cap aia trebuie sa fie fixata f bine sa nu joace si cam atata e de facut spor la treaba
|
--------------------
dacia
zolenza
2003 clima
- ct-60-mgs
|
|
Mate0 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 24 March 15 ![]() |
Are cineva vreo schema detaliata a sistemului de inchidere/deschidere a usilor? Din pacate, manualul DSN de pe net nu este foarte explicit, iar imaginile sunt practic inutile.
Mai concret, aveam o problema cu deschiderea din interior a usii soferului; se putea deschide doar din exterior. Asa ca am desfacut fata usii, am scos zavorul, am mai facut diverse prostii p-acolo pana am reusit sa rezolv problema initiala. In schimb, acum nu mai pot deschide din exterior ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2012
|
|
danielbr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 October 15 ![]() |
si mie mi s a blocat usa dreapta din spate .imi ramasese blocat sistemul de inchidere dar am tras de tija lui in sus dar degeaba tot nu merge.
precizez ca siguranta pt copii este ridicata, clapeta de afara nu actioneaza deloc ,cred ca s a rupt ceva acolo, nici sarma din interior nu actioneaza -trag dar nu se intampla nimic.acum sistemul de inchidere fuctioneaza se ridica si se lasa cand apas pe telecomanda.dar usa nu vrea neam sa se deschida. mai sunt si alte idei? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 dCI 65 CP
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Incerci sa dai la o parte fata de usa sa ai acces la mecanism.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
offspring |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 10 March 11 From: Ilfov city ![]() |
Stiu ca este vechi topicul dar altul mai recent nu am gasit.
Ce solutie aplicati voi sa nu mai inghete usile? Ingheata tot la mine, manere, incuietoare, in 2 seri nu am putut intra, decat aplicand apa calda la o usa din spate, iar dupa 30 de minute am reusit sa deschid alte 2 usi, facand cald in masina. Deja in fiecare iarna incepe sa devina din ce in ce mai enervant. Nu conteaza daca o curat de zapada, ingheata ca un cub.. |
--------------------
Honda VIII
Civic 1.8
2009
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Alta masina.
Ieri am stat cu apa calda pe buson 15 minute sa pot sa bag benzina. Trei din patru usi s-au deschis din prima ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
claudiucondrea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 08 From: constanta ![]() |
eu pe chedere dau cu glicerina.
anul asta au inghetat incuietorile (broastele aplicate pe usi), am dat cu niste wd40, a doua zi iar inghetate, am dat cu solutie de dezghetat incuietori si in broaste, si in incuietori, nu a mai inghetat. broastele au doua gaurele in partea de sus, pe acolo am dat. |
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 13:11 |