DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> S-a blocat usa

BGV
post 19 Jan 2008, 19:09
Post #31

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

In momentul in care inchizi usile de la butonul din bord ele se pot deschide din interior insa din exterior nu. Problema mea este ca cea de la sofer numai vrea sa se deschida la fel ca celelalte, trebuie sa o deschid in butonul de inchidere centralizata si apoi sa cobor. Ce credeti ca trebuie facut ?

--------------------
DACIA LOGAN 2012,laureate - GVB
RENAULT GRAND SCENIC,2005,AUTOMAT
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
i96nds
post 20 Jan 2008, 23:41
Post #32

Stefan

Group: Moderatori

Din ce zici tu, inseamna ca actuatorul merge inca bine. Insa manerul din interior nu mai merge.
Trebuie sa desfaci fata de usa si sa pui cum trebuie tija aceea subtire ce uneste manerul de mecanism. Incearca mai intai fara sa dai jos toata fata de usa ci doar manerul din interior.

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
makar
post 21 Jan 2008, 12:06
Post #33

Membru incepator

si eu am intalnit aceeasi problema cat pe ce sa raman blocat in propria mashina ,dar cu putina rabdare si un pic de indemanare da jos fata de usha si baga tija aia la loc in locasu ei vezi ca are si un fel de garnitura la cap aia trebuie sa fie fixata f bine sa nu joace si cam atata e de facut spor la treaba

--------------------
dacia zolenza 2003 clima - ct-60-mgs
+
Mate0
post 12 May 2015, 12:31
Post #34

Membru incepator

Are cineva vreo schema detaliata a sistemului de inchidere/deschidere a usilor? Din pacate, manualul DSN de pe net nu este foarte explicit, iar imaginile sunt practic inutile.
Mai concret, aveam o problema cu deschiderea din interior a usii soferului; se putea deschide doar din exterior. Asa ca am desfacut fata usii, am scos zavorul, am mai facut diverse prostii p-acolo pana am reusit sa rezolv problema initiala. In schimb, acum nu mai pot deschide din exterior smile.gif Nu imi au seama foarte bine cum functioneaza mecanismul, dar am vazut ca e un arc foarte tare care trebuie sa fie cumva fixat in corpul de plastic al manerului...problema e ca nu realizez unde anume...am desfacut si o alta usa ca sa compar pozitiile, dar nu reusesc sa-mi dau seama.

--------------------
Dacia SuperNova 2012
+
danielbr
post 29 Oct 2015, 21:51
Post #35

Membru incepator

si mie mi s a blocat usa dreapta din spate .imi ramasese blocat sistemul de inchidere dar am tras de tija lui in sus dar degeaba tot nu merge.
precizez ca siguranta pt copii este ridicata, clapeta de afara nu actioneaza deloc ,cred ca s a rupt ceva acolo, nici sarma din interior nu actioneaza -trag dar nu se intampla nimic.acum sistemul de inchidere fuctioneaza se ridica si se lasa cand apas pe telecomanda.dar usa nu vrea neam sa se deschida.
mai sunt si alte idei?

--------------------
Dacia Logan 2006 1.5 dCI 65 CP
+
andutu
post 5 Nov 2015, 16:26
Post #36

Membru autentic

Incerci sa dai la o parte fata de usa sa ai acces la mecanism.

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dci 2005
+
offspring
post 23 Jan 2016, 11:03
Post #37

Membru

From: Ilfov city

Stiu ca este vechi topicul dar altul mai recent nu am gasit.
Ce solutie aplicati voi sa nu mai inghete usile? Ingheata tot la mine, manere, incuietoare, in 2 seri nu am putut intra, decat aplicand apa calda la o usa din spate, iar dupa 30 de minute am reusit sa deschid alte 2 usi, facand cald in masina. Deja in fiecare iarna incepe sa devina din ce in ce mai enervant. Nu conteaza daca o curat de zapada, ingheata ca un cub..

--------------------
Honda VIII Civic 1.8 2009
+
bion
post 23 Jan 2016, 13:08
Post #38

Membru autentic

From: TM

Alta masina.
Ieri am stat cu apa calda pe buson 15 minute sa pot sa bag benzina. Trei din patru usi s-au deschis din prima wub.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
claudiucondrea
post 25 Jan 2016, 10:14
Post #39

Membru autentic

From: constanta

eu pe chedere dau cu glicerina.
anul asta au inghetat incuietorile (broastele aplicate pe usi), am dat cu niste wd40, a doua zi iar inghetate, am dat cu solutie de dezghetat incuietori si in broaste, si in incuietori, nu a mai inghetat. broastele au doua gaurele in partea de sus, pe acolo am dat.

--------------------
dacia solenza 2003 - ct 06 sgy
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 13:11
Forum Renault