alegere dificila, 2 masini un singur sofer
![]() ![]() ![]() |
alegere dificila, 2 masini un singur sofer
mauru007 |
![]()
|
||
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Golful are un motor cam mititel pentru ce caroserie trebuie sa taraie...
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Am si eu o intrebare:
Ce inseaman aer conditionat climatic? E automat sau nu? Daca mergi incet ia Golful, daca mergi mai tare Fordul. Eu as lua Golful dar asta e alegerea mea. Dar mai bine as cauta un 1,9TDI |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Daca ai mai mult de mers prin oras si nu esti nici vitezoman, ia Golful (pentru consum mai mult). Nu cred ca e neaparat mic motorul, daca e sa ma gindesc ca pe Astra G Caravan au fost puse si motoare de 1,2 si 60 CP pe benzina. In schimb sa nu te superi daca nu iti ia 200 km/h.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau daca ai nevoie de un demaraj odata cu 4 pasageri si portbagajul plin, sa nu te superi de un 0-50km/h in 15 secunde...cu doar 75cai pe un Golf.
![]() Ia Fordul...iti ofera mai mult pt mai putini bani. Cu 11.000 euro deja te uiti la muuuulte altele. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Focusul e combi sau sedan ?
Daca e sedan .. ia-l |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
Eu as indrazni sa zic focus
![]() |
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Ambele sunt foarte bune. Ti-as recomanda Ford Focus pentru a nu intra si tu in randul posesorilor de VW Golf. Toata lumea isi ia Golf si Passat.............
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Si eu as lua Focusul, mai ales pt. motor. Pt. Golf e cam mic motorul, din cate stiu Golf V nici nu se mai face cu motor de 75CP. Probabil au ajuns la concluzia ca nu se merita.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Unul pe altul?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Fiorossu |
![]()
|
![]() Membru iritant Group: Members Posts: 97 Joined: 19 August 05 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
Offtopic: nici una din cele 2 masini nu este ok la banii respectivi.
Un Peugeot 406 HDI de 2L cu 110 CP din 2003 si dotari mult mult mai tari decat cele 2 masini de mai sus (4 geamuri electr., scaune electr, scaune incalzite, climatronic, pilot automat, comp. bord, senz. ploaie + lumina, proiectoare, jenti aliaj, 4 airbags, heliomat, mag. cd-uri Clarion,etc...), sub 70.000km luat din RO, il gasesti cu aprox. 9000. |
--------------------
Peugeot
406
2000 Hdi full options Dacia 1310 TLS ... de maritat
Peugeot 406 din 2000 Hdi 138CP (Obdtuning) ... masina de zi cu zi |
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
@dizzy: climatic inseamna aer conditionat semiautomat. Asa am eu la masina. In loc de setari de tip Rece/Cald, pe rotita aceea unde se regleaza temperatura am trecute grade: 16, 18, 22, 26. Masina regleaza in functie de temperatura exterioara temperatura pe care ti-o baga. De ex. daca afara sunt 35 grade si tu ai setat pe 22, iti baga frig, daca afara sunt -5 grade si tu ai setat pe 22 iti baga cald.
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Scuze de offtopic.
Dar care e diferenta fata de un sistem automat tip climatronic? Pe mine m-ar interesa sa pot regla debitul de aer, ca la actualul Logan, adica sa il tin pe treapta a 2-a de exemplu si el sa regleze doar diferenta de temperatura a jetului de aer. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
off topic: diferenta este urmatoarea:
- Climatic: il setezi pe o temperatura si el incearca sa iti bage aer la temperatura pe care ai setat-o la viteza pe care ai setat-o. - Climatronic: ii poti seta o temperatura si el incearca sa iti faca temperatura controland viteza aerului (i.e. la inceput va baga aer cu o viteza mai mare pana cand senzorii ii vor spune ca a ajuns la temperatura dorita si apoi doar o va mentine). Diferenta intre Climatic si AC este (din cate stiu eu) faptul ca la Climatic sunt trecute gradele (in grade celsius) pe cand la AC ai doar niste gradatii de frig si cald, fara a sti exact cate grade iti baga. ontopic: alegerea e grea. Golful are km mai putini, dotari de siguranta suplimentare, dar are motor mai slab si costa mai mult. Focus-ul e mai dotat, dar are mai multi km, consuma mai mult si mie personal mi se pare dubios pretul respectiv. Daca Focus-ul are "origine controlata" si nu te deranjeaza un cosum putin mai mare si eu as merge pe Focus si as zice ca e ocazie This post has been edited by bj: 7 Aug 2006, 14:11 |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
O.T. @bj citeste postul meu, am grade trecute pe rotita aceea, nu gradatii frig/cald. La Climatronic exista senzori in habitaclu care ajuta la mentinerea exacta a temperaturii setate. La climatic sunt niste presetari din fabrica, nu poti spune cu certitudine ca daca ai reglat clima pe 22 de grade chiar atatea ai in masina...
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Ford Focus este mult mai fiabil + putere mai mare si mai ramai si cu bani
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dre stiu ca ai grade trecute pe rotita.
Climaticul insa iti baga aer cu temperatura pe care ai setat-o mereu. Adica el incearca sa seteze compresorul pe temperatura pe care ai ales-o tu si sa bage aer la temperatura aia. Indiferent de temperatura din masina el iti baga aer la temperatura pe care ai setat-o. Am spus mai sus ca incearca sa iti bage aer la temperatura pe care o setezi pentru ca daca diferenta dintre temperatura de afara si temperatura setata de tine este prea mare nu va reusi niciodata sa iti bage temperatura respectiva. La Climatronic totul este controlat. Daca tu il pui la 23 de grade de exemplu el va baga fie cald, fie frig, fie la turatie mare, fie la turatie mica, in functie de cum are nevoie pentru a mentine o anumita temperatura in habitaclu. Probabil ca m-am exprimat si eu putin ambiguu. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
multumesc pentru pareri. am decis sa cumpar fordul focus.din pacate trebuie sa astept pina in decembrie cel putin sa il conduc. bafta
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa-l conduci sanatos, km multi...
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Focus Rules
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty esti criminal
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
paulp |
![]()
|
Le-am schimbat ma, 2 bulioane setu
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 21 Aug 2006, 12:54) MAsina n-avea nimic, firma producatoare e de vina! Fix Or Repair Daily. ![]() Sau, cum zicea un sef d-al meu: "The problem is not under the bonnet! The problem is ON the bonnet!" This post has been edited by Marty: 21 Aug 2006, 11:57 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
paulp |
![]()
|
Hmm, domnu, niste saibe, ceva?
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:01 |