Imbunatatire planetare !, ce fel de planetare se potrivesc pe supernova ?
![]() ![]() ![]() |
Imbunatatire planetare !, ce fel de planetare se potrivesc pe supernova ?
Wizard5 |
![]()
|
||
![]() Wiz Group: Members Posts: 90 Joined: 18 October 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- AG 85 WIZ
|
|||
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
ale mele au 7 ani, sunt originale ale masinii si bat doar in viraj maxim.
Incearca cu unele aftermarket la vreo 2 mil asam si incearca sa nu le fortezi in viraje, sa nu dai scartz si la frana de motor si acceleratie sa le exploatezi corespunzator . u ai probleme cu planetarele eu cu burdufele, le am shcimbat anu asta pe dreapta cred cade 4 ori,pe stanga nu ma bag ca e rulmentul cu pricina. prefr planetara noua asam acolo. |
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
Wizard5 |
![]()
|
QUOTE(powertodacia @ 5 Nov 2010, 13:12) ale mele au 7 ani, sunt originale ale masinii si bat doar in viraj maxim. Incearca cu unele aftermarket la vreo 2 mil asam si incearca sa nu le fortezi in viraje, sa nu dai scartz si la frana de motor si acceleratie sa le exploatezi corespunzator . u ai probleme cu planetarele eu cu burdufele, le am shcimbat anu asta pe dreapta cred cade 4 ori,pe stanga nu ma bag ca e rulmentul cu pricina. prefr planetara noua asam acolo. pune burduf original renault ! am patit si eu si eu asa ceva ...se spargea tot timpul buruduful ! pana la urma am luat unu original am dat 40 de lei pe el parca .. si este ok nu mai am probleme de 2 ani aproape ! intradevar tot in viraje imi bat si mie ..in linie ddreapta este ok ! dar ma dispera la culme ..cum accelerez putin cum bat ! :)in viraj ma refer ! nu sunt eu adeptul condusului sportiv ...de obicei merg calm ..cu taote ca ma mai apuca si pe mine din cand in cand ! |
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- AG 85 WIZ
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
originale am pus. de batut si la mine bat in viraje cand accelereza, nai ce sa faci.
|
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
nemtesti si nu mai ai treaba cauti pe la solz un topic despre asa ceva .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Wizard5 |
![]()
|
nemtesti ca nemtesti ..dar m-ar interesa o masina exacta ..de la care s-ar potrivii
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- AG 85 WIZ
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
pai cauti la solenza. este un topic cica ..vorba lu' djasu82
sunt si eu curios. http://www.daciaclub.ro/Planetare-Italia-s...za-t186105.html postul 8 ..o sa ma interesez pe la magazine sa vedem daca au asa ceva. This post has been edited by pician90: 12 Nov 2010, 17:46 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
mai bine nu pleci de pe loc zapacind cauciucul planetara si ambreajul iar in curba nu-i dai gaz violent si te tin planetarele mult si bine .
Vrei sport cati nemtesti cu asa zisi rulmenti dar se pune problema ai suspensi bune daca tot vrei sa o frigi in curbe ? |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Wizard5 |
![]()
|
QUOTE(djasu82 @ 13 Nov 2010, 20:37) mai bine nu pleci de pe loc zapacind cauciucul planetara si ambreajul iar in curba nu-i dai gaz violent si te tin planetarele mult si bine . Vrei sport cati nemtesti cu asa zisi rulmenti dar se pune problema ai suspensi bune daca tot vrei sa o frigi in curbe ? ironia este ca de fel merg calm ....fff rar ma dau la ea ! nu ma intreba de ce au crapat ! au cam 100.000 km planetarele astea ! |
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- AG 85 WIZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:24 |