Incuietori pe alarma, blocare usi fara cheie
![]() ![]() ![]() |
Incuietori pe alarma, blocare usi fara cheie
iceteam |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 14 March 06 From: CT ![]() |
|
||
--------------------
Dacia :)
1310
84
- 86 ADY
|
|||
gl o5 uya |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 8 June 06 From: galati ![]() |
eu zic ca merge pt ca i-a uitete putin la poza asta e facuta la intalnirea dacia din buc sa il intreb pe proprietar ca mai multe nu stiu
Attached thumbnail(s) 15rx8.jpg ( Size: 88.05k ) Number of downloads: 220 |
--------------------
dacia
1410
1995
- gl 05 uya e rau sa fii bine sau e bine sa fii rau
|
|
iceteam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 14 March 06 From: CT ![]() |
Nu vreau neaparat sa renunt la manere, ci doar daca se poate monta broasca astfel incat sa nu trebuiasca sa dau gauri sau sa schimb fata de usa sa pun yala, vreau sa ii pun inchidere centralizata..deci inchiderea / deschiderea sa fie comandata de alarma (adik de acuator)
|
--------------------
1310
84
- 86 ADY
|
|
iceteam |
![]()
|
chiar nu stie nimeni daca ar merge..
![]() |
--------------------
1310
84
- 86 ADY
|
|
sobolan |
![]() ![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
cumperi inchidere centralizata pe care o 'legi' la broastele noi(fara sa mai gauresti usa sa pui butuc cu cheie) ! inchiderea se conecteaza la alarma si gata !
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
iceteam |
![]()
|
exista vreun anume tip de broasca, ca am vazut vreo 2 tipuri de astea cu siguranta pe interior (unu avea o clapeta in plus..).. e vreo diferenta ?
|
--------------------
1310
84
- 86 ADY
|
|
sobolan |
![]() ![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(iceteam @ 2 Aug 2006, 08:12) exista vreun anume tip de broasca, ca am vazut vreo 2 tipuri de astea cu siguranta pe interior (unu avea o clapeta in plus..).. e vreo diferenta ? depinde...de regula orice broasca model nou are o clapeta mica care este actionata cand rasucesti siguranta....oricum tre sa aiba o clapeta care tre sa o gauresti ti si sa 'legi' de ea tija actuatorului...cand ridici se blocheaza usa si cand cobor se deblocheaza usa....vezi ca era pe aici un topic mai detaliat....da un search... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:35 |