Chirias la motor
![]() ![]() ![]() |
Chirias la motor
Ovidiu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 6 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Unii sunt ofticosi k mi-am luat-o !
Unora la este mila de mine k mi-am luat-o ! totusi, eu sunt mandru si f. multumit de ea !! |
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca s-a mai discutat; da-i o cautare.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
In Vest sunt 2 chestii distincte: un spray care pute de-ti muta nasu' dar goneste si rozatoarele si un device electronic care scoate niste sunete de o anumita frecventa si are acelasi rol. Nu stiu daca la noi se gaseste vreuna din alternative. Daca ai pe cineva afara, roaga-l sa se uite printr-un Jumbo, Praktiker, etc.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ovidiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 6 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Costi : am dat search cu Sobolan nu am gasit decat tip vopsea "gri sobolan" :? daca poti sa imi dai un link ti-as ramane dator .
Marty : multam smile.gif |
-------------------- Unii sunt ofticosi k mi-am luat-o !
Unora la este mila de mine k mi-am luat-o ! totusi, eu sunt mandru si f. multumit de ea !! |
|
TazManiac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 16 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.5 dci iunie 2007 ex. DSN Confort 2002
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ovidiule, si eu gaseam intr-o perioada tot felul de tipuri de mancare, inclusiv varza. Mancarea junge acolo in dreptul farurilor pentru ca aluneca pe strasina aia de aripa fix langa far. Pana la urma s-a dovedit a fi de la un vecin binevoitor care vrand sa dea de mancare la javrele din fata blocului nu mai binevoia sa coboare cele 2 etaje si le arunca e la balcon fix pe/in masina mea. Pana la urma s-a rezolvat dupa ce l-am vazut intr-o zi si i-am spus ca daca mai arunca pe masina mea, voi face acelasi lucru cu masina lui plus ii voi aduce toata mancarea pe presul din fata usii. In fin, tot mai arunca el pe geam, dar are grija sa pice mancarea in fata balconului sau, nu pe masinile altora.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 04:42 |