Tiuning la Logan..., split din Design exterior, vopsit bari..
![]() ![]() ![]() |
Tiuning la Logan..., split din Design exterior, vopsit bari..
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Primul logan arata chiar bine, trebuie apreciata munca depusa. daca schimba bara fata si jantele (ma rog.. capacele) arata cel putin decent. Vopseaua e misto, din lateral arata chiar bestial, fara imbinari la praguri and stuff.
Oricum, mie mi se pare ok masina, nu e kitsch (ma rog, e cu spinnerele alea, dar fara, nu e). |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu "munca depusa" nu poate substitui bunul gust
![]() Masina aia urla tare a "NFS" sau "Fast & Furious", nimic original. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Ala cu Ligheanu (pardon, Loganu) de Neamt de unde o fi furat sigla aia de Passat?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(Marty @ 8 Aug 2006, 08:13) Mai era un Logan de HD, ca idee era bine, dar il incarcase atit de tare de ma mir ca-i mai tragea motoru'. Marty,....de organu asta era vorba? Attached thumbnail(s) DSCN6876.JPG ( Size: 100.05k ) Number of downloads: 239 DSCN6877.JPG ( Size: 80.67k ) Number of downloads: 248 DSCN6879.JPG ( Size: 82.98k ) Number of downloads: 231 DSCN6880.JPG ( Size: 80.59k ) Number of downloads: 330 DSCN6889.JPG ( Size: 89.02k ) Number of downloads: 238 |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
E chiar dragut loganul asta , da............sper ca aia nu e emblema de la ferari.
![]() De fapt ce dragut ca-mi place mult chiar ![]() This post has been edited by Pedro: 10 Aug 2006, 12:49 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(Marty @ 10 Aug 2006, 13:35) Tot pe tineretului l-am foto si eu. L-am vazut si seara plimbandu-se pe acolo, cred ca 5km/h avea, neoane albastre sub el, si din cand in cand cate o manea se auzea din interiorul lui ![]() Marty, daca ai fost pe acolo pe Tineretului, Solenza colegului de forum, aia alba CT 06 VRY ai vazut-o?, n-am nicio treaba cu colegul nostru, gusturile nu se discuta, dar masinuta aia arata jalnic, in poze paca-mi placea, dar in realitate arata nasol, are pe capota 2 galeti de chit, mai mult de jumate din el crapat, spoileru fata, fisurat, lipsa cateva bucatele din el, nu mai vorbim de restu... QUOTE(Pedro @ 10 Aug 2006, 13:48) E chiar dragut loganul asta , da............sper ca aia nu e emblema de la ferari. ![]() De fapt ce dragut ca-mi place mult chiar ![]() Da, da....emblema de ferari(si in fata si in spate) lipita peste emblema DACIA. |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
P-aia n-am vazut-o, c-o vedeai linga Laguna aia cu capace cromate.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Altu cu emblema furata care crede ca si-a luat naveta spatiala...
![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Foarte stilate masini...
|
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee frate masina asta, ce le-o fi traznit inginerilor prin cap cand faceau loganu, poate fulgerul, mare frate, mare masina
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
"Prizele alea de aer" de pe usi sunt penale frate ! Si sa nu uitam codita de pe plafon de la "jipies"
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Loganul rosu arata binisor. Daca i-ar scoate zorzoanele inutile de pe el , inclusiv sigla ferrari
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot prin Costinesti erau si baietii de la Anonymus racing sau ceva de genul asta. Unul are un Evo 8 cu capota de carbon care arata bestial, si un altul un BMW seria 3 coupe la care se lucra de zor cand l-am vazut.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(XMihai @ 10 Aug 2006, 13:54) Marty, daca ai fost pe acolo pe Tineretului, Solenza colegului de forum, aia alba CT 06 VRY ai vazut-o?, n-am nicio treaba cu colegul nostru, gusturile nu se discuta, dar masinuta aia arata jalnic, in poze paca-mi placea, dar in realitate arata nasol, are pe capota 2 galeti de chit, mai mult de jumate din el crapat, spoileru fata, fisurat, lipsa cateva bucatele din el, nu mai vorbim de restu... Asta, nu? Poza e facuta din alta masina, dar tot se vede nasol. E facuta la sfarsitul lui mai, la Costinesti. [attachmentid=32628][attachmentid=32627] This post has been edited by Laurentziu83: 11 Aug 2006, 19:24 |
--------------------
.
.
.
|
|
XMihai |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 11 Aug 2006, 20:22) Asta, nu? Poza e facuta din alta masina, dar tot se vede nasol. E facuta la sfarsitul lui mai, la Costinesti. [attachmentid=32628][attachmentid=32627] BINGO, asta e, a se vedea cate galeti de chit are la capota. SINCER,(gusturile nu se discuta) si-a batut joc de masina. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca sunteti individiosi.
De fapt v-ar place si voua aceste ultime modele de la "ferari" si "volksvagan" dar nu vi le puteti permite. Hai fiti cinstiti si recunosteti... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
XMihai |
![]()
|
QUOTE(Loghy @ 11 Aug 2006, 23:22) Eu cred ca sunteti individiosi. De fapt v-ar place si voua aceste ultime modele de la "ferari" si "volksvagan" dar nu vi le puteti permite. Hai fiti cinstiti si recunosteti... ![]() Dar vai....dar vai...ce masina....dar vai....dar vai....ce pacat ca nu-i pe numele meu aceasta kitchineta.... dar vai..... This post has been edited by XMihai: 11 Aug 2006, 22:28 |
--------------------
.
.
.
|
|
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
Loganul 83 yun il vad zilnic prin oars
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by =virus=: 11 Aug 2006, 23:23 |
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
GOLAN 91 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 13 April 06 ![]() |
De asta ce zceti ?
Asta da cameleon . Attached thumbnail(s) Sil_1_.jpg ( Size: 10.38k ) Number of downloads: 233 Sil_2_.jpg ( Size: 9.9k ) Number of downloads: 192 Sil_3_.jpg ( Size: 9.89k ) Number of downloads: 148 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- B 42 ZIF
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daaaaa!!! Am vazut o masina exact culoarea asta prin oras (alta marca). Oare ce-o scrie in talon? "verde-albastru-spre-mov-roz-siclam-uneori-chiar-rosu" ?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
prea adevarat sa ai vopseaua asta am vazut si eu la mare saptamana trecuta un bmw, nu mi se mai dezlipeau ochii dupa el
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Primele 2, NU POT SA CRED!! Deci nu imi pot inchipui cum poti face asa ceva, si mai rau e ca YUN il vad aproape zilnic prin Iasi.
Ultimul cameleon arata bestial, si se poate imatricula la RAR culoarea aceasta insa se scrie si fiecare reflectie, deobicei 7 culori(toate in talon), asa stiu eu. |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
QUOTE(BAD_MF @ 17 Aug 2006, 20:09) Primele 2, NU POT SA CRED!! Deci nu imi pot inchipui cum poti face asa ceva, si mai rau e ca YUN il vad aproape zilnic prin Iasi. Ultimul cameleon arata bestial, si se poate imatricula la RAR culoarea aceasta insa se scrie si fiecare reflectie, deobicei 7 culori(toate in talon), asa stiu eu. Se scrie si in carte - "multicolor"...la fel si in talon |
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Foarte tare frate!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
Marty |
![]()
|
Tinind cont de faptul ca-n talonul meu scrie la culoare..... Cameleon....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Oare ce masina o fi avut nenea cu Loganul din Vama pe care scria pe spate Lowgan ?
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:45 |