Legat de tip-ul de ulei
![]() ![]() ![]() |
Legat de tip-ul de ulei
adisan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
|
||
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
5W30 ? Eu stiam ca Dacia Oil este 5W40 .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
stiai gresit.
@adisan: de principiu dupa presiunea uleiului. Insa la masinile astea mai noi nu mai e asa de necesara schimbarea vascozitatii uleiului. Si te mai prinzi si dupa zgomotul motorului |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu am stiut ca Dacia Oil este cu 30 in coada , dar nu cred ca se pune problema schimbarii viscozitatii , poate dupa vreo 100.000 de km .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
Bun, am inteles raspunsul.
Acum o alta intrebare: Cam pina la care grad de viscozitate ne putem atinge ? Adica daca vreau sa imi schimb uleiul nu mai vreua 5w30 care are fi mai indicat? Imi cer scuze ca insist dar sint..total pe dinafara la capitolul ulei. |
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(adisan @ 5 Aug 2006, 10:55) Bun, am inteles raspunsul. Acum o alta intrebare: Cam pina la care grad de viscozitate ne putem atinge ? Adica daca vreau sa imi schimb uleiul nu mai vreua 5w30 care are fi mai indicat? Imi cer scuze ca insist dar sint..total pe dinafara la capitolul ulei. In principiu, ar trebui sa cresti indicele cald, fara a schimba indicele rece. Adica, daca ti s-a uzat motorul (dar asta nu e cazul sub 100.000 !!) ai putea folosi un 5W40, pt ca isi pastreaza vascozitatea mai bine la cald, pastrand aceeasi fluiditate la rece. In general poti folosi ulei de orice vascozitate a.i. indicele rece sa fie cel mult cat cel cerut de carte, iar cel cald cel putin cat cel specificat. Adica in loc de 5W30 poti folosi oricand 5W40 sau 0W30, sau 0W60, intrebarea e doar daca merita diferenta mare de pret... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:03 |