radiator racire ulei, efecte
![]() ![]() ![]() |
radiator racire ulei, efecte
Maff_77 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia supernova 2001
opel calibra 2000 16v 4x4 turbo
1992
- CT 05 ZMA x-team racing club member
|
|||
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
Performantele nu le imbunatateste, reduce din incarcarea circuitului de racire, care la DSn e usor subdimensionat, ca sa zic asa.
Oltcitul are motor si mai mic si are radiator pt ulei. E drept ca e racit cu aer.... dar sa nu mai fiu offtopic. |
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai pune-i pompa de ulei cu debit marit...
Nu multi stiu ca exista pompa de ulei cu debit marit pentru DSN. Sau cel putin exista acum vreo 3 ani |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Unde sa gaseste aceata pompa cu debit marit pt DSN ? cam la ce pret ?
Si cu ce ajuta exact ? ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Radiatoarele de ulei se folosesc pt masini f alergate - am avut si eu pe un golf GTI.
Ideea e ca uleiul se incalzeste mai tare ca apa, iar daca dai in ea, uleiul se incalzeste primul. De aici raspunsul la intrebarea lui Syl - daca nu dai in ea, n-ajuta. Mai ajuta si la Turbo-uri. Probabil ca piesele vin de pe la vreun R16 1.6S 16V. La motoarele racite cu aer, treaba sta f. prost, de aia avea Oltcitul radiator de ulei. Altfel se arde uleiul f. repede. La SN nu e cazul ![]() Cat despre pompa cu debit marit - face exact ce zice - circula mai repede uleiul in instalatie - ca atare, ajuta la o racire mai buna a uleiului. Inca o data, Klaus a zis-o - concis si la punct - ma intreb de unde stie atatea tipul asta? ![]() |
-------------------- |
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Stefan eu am intrebat despre pompa de ulei cu debit marit nu despre radiatoare de ulei....Deci unde se gaseste asa ceva si cam cat costa ?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Maff_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
probabil pmpele cu debit marit se gasesc in magazine,dar le aduc doar pe coanda.ma gandsc ca pana la urma nu isi au rostu banii care ii arunci pe ompa sau pe instalatia improvizata de racire a uleiului.
|
--------------------
Dacia supernova 2001
opel calibra 2000 16v 4x4 turbo
1992
- CT 05 ZMA x-team racing club member
|
|
GTX |
![]()
|
![]() membru retras Group: Members Posts: 204 Joined: 20 June 06 ![]() |
daca ai bani puneti radiator de ulei...o sa ai uleiul mai rece deci presieune mai mare,si se mai raceste si motorul...
|
--------------------
Dacia
Opel Astra 2001
1998 berlina www.tuning-pe.net
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 01:16 |