Alarma auto, este necesară?
![]() ![]() ![]() |
Alarma auto, este necesară?
smar2 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
Laureate 1.6MPI
- HSK-.....
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(prody @ 15 Aug 2006, 00:09) Ma deranjeaza rau de tot senzorii de perimetru, am un vecin vis-a-vis cu un Hyundai Elantra, toata noaptea, cum trece o masina pe langa ea , se aude bip-bip!. De-a dreptul agasant! Cel de la parter i-a promis ca-i sparge parbrizul, macar sa aiba un motiv sa chiuie, el sustine ca doarme foarte prost si, aude toate noaptea in somn : bip-bip! Beep-urile acelea pot fi dezactivate. Eu le las doar ziua. Le-as dezactiva si atunci, dar e bine sa le auda hotii. De cele mai multe ori isi studiaza prada din timp. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am senzor de perimetru, dar alarma poate fi activata 'pe zone' - adica anumiti senzori pot fi dezactivati din telecomanda. Ziua las perimetrul dezactivat, noaptea il activez, ca vecinul de la parter sunt eu
![]() Depinde si unde e montat senzorul de perimetru, lucru care influenteaza cat de departe vede. Al meu nu bate la mai mult de 1 - 1.5 metri in lateral, asa ca daca incepe sa bipaie inseamna ca cineva chiar e prea aproape. La serviciu e o masina care bipaie de la 5 metri, probabil e pus senzorul prea sus. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 15:45 |