Transfagarasan
![]() ![]() ![]() |
Transfagarasan
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
poate a avut omu altceva de facut, poate a avut alte prioritati! din pacate nici eu nu am ajuns anul asta pe TF desi imi propusesem lucrul asta!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
- DJ-04-ANN
2009
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Exact.....din aprilie am inceput munca si nu am mai putut merge decat pana la tulcea si inapoi ca deplasari asa mai lungi ... acum iarna nu se poate....deci in primvara-vara.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.225 Joined: 29 May 06 ![]() |
Transfagarasan-ul tot acolo ramana. Important este sa vrei sa mergi.
Dupa mintea mea, daca nu ai vazut Tranfagarasan-ul ai trait degeaba. Drum bun. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si farmecul cel mare e sa-l faci pe 2 roti.
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Da ce si Honda tot 4 roti are? Nu imi vine sa cred....
Cu bicicleta ar fi interesant ca vezi peisajul mai bine si mai faci putina miscare..... gibonu - ma oftici mai tare cu postul tau ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
aysmen89 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 26 April 08 ![]() |
Salut gibonu stiu ca tu te mai duceai pe jos de la Cabana Capra pana la Balea Lac pentru ca mi ai dat anul trecut niste indicatii inainte sa parcurg acelasi traseu.
Ai mai fost si anul asta?cum se prezinta zapada...se poate urca sau te afunzi prea mult.Salutare This post has been edited by aysmen89: 28 Dec 2009, 20:57 |
--------------------
dacia
dacia
Solenza Scala
|
|
gibonu |
![]()
|
@ aysmen89
Noroc. Din pacate pentru mine anul asta nu am mai ajuns la Piscu Negru. Acolo stateam si de acolo plecam spre Capra si Balea (cat puteam urca). Chiar daca mergeam, indicatii exacte despre starea zapezii nu aveam cum sa-ti dau, pentru ca nu este ceva exact, se poate schimba oricand, fiind influentata de mai multi factori, cum ar fi temperatura, alte ninsori, avalanse si altele. Oricum, cred ca te poti duce oricand, important este sa existe intentia de a merge si nu ajungerea la Balea. Ca sa nu mai vorbesc de piesaj. @BeciAcustic Ma bucur daca prin ceea ce am scris te-am convins si eu putin sa te duci. Crede-ma ca merita. Important este sa prinzi vreme buna, ca daca e ceata te duci degeaba, nu vezi nimic. @ St Corect. Pe doua roti este mult mai spectaculos decat pe 4. Pana acum am facut de multe ori Transfagarasan-ul pe 2 roti nemotorizare, dar la anu' il voi face prima data pe 2 roti motorizate si abia astept sa vad care este diferenta intre bicicleta si motocicleta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Tweak |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 18 July 06 ![]() |
Are cineva idee daca se poate traversa TF acum? Fac Pastele la Sibiu si tare m-ar tenta sa ma duc pe TF.
|
--------------------
Logan
1.4 MPI
2007
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
transfagarasan.JPG ( Size: 237.16k )
Number of downloads: 2049
sarbatori fericite ! This post has been edited by george_scala_2004: 30 Mar 2010, 09:00 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Tweak |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 18 July 06 ![]() |
Multumesc la fel, deci nu am nici o sansa sa il traversez, dar ar trebui sa pot ajunge fara probleme la Cabana Balea, venind dinspre Sibiu, nu?
|
--------------------
Logan
1.4 MPI
2007
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
La cascada se ajunge, la lac nu stiu sigur, oficial e inchis.
|
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
gibonu |
![]()
|
Ajungi si la Balea Lac, cu telecabina de la Balea Cascada. Pana la Balea Cascada eu stiu ca se dezapezeste.
Pe fata sudica, sigur se dezapezeste pana la Cabana Capra. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
eu nu m-as risca sa urc cu masina chiar daca drumul e curatat.
http://www.ziare.com/actual/eveniment/03-3...fagaras-1006274 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Tweak te grabesti cu Transfagarasanul.Ce sa cauti acolo cu masina acum,ca e zapada de 1.5m.
![]() Din iunie poate,sau nici atunci! |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
In perioada 7-9 mai va avea loc pe Transfagarasan, Raliul Argesului, aceasta competitie revenind dupa cativa ani in aceasta zona.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Cand se deschide ?
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Oficial, la 1 iulie.
In 2008 si 2009 s-a putut circula, inclusiv prin tunel, cam de pe la jumatatea lunii iunie. This post has been edited by Batrânul: 25 May 2010, 17:42 |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
TWK |
![]()
|
![]() Rider on the Storm Group: Members Posts: 190 Joined: 21 February 07 ![]() |
De pe webcam pare si acum circulabil, intrebarea e daca or fi deschis tunelul.
http://www.jurnalul.ro/webcam/balea-lac-tr...arasan-170.html |
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|
victor.vajoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 13 January 10 From: Brasov ![]() |
a fost cineva de curand ? Pana unde se poate urca ? Merg weekendul asta pe 5 la Sambata si as da o fuga.
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi
2002 / Elegance
|
|
gibonu |
![]()
|
Am fost ieri pe Transfagarasan, cu masina pana la Piscu Negru si de acolo cu bicicleta pana la Balea.
Se poate ajunge cu masina fara probleme pana la intrarea in tunel, insa portile tunelului sunt inca inchise, nu se poate trece cu masina. Intre Vidraru si Piscu Negru drumul este cam stricat, are portiuni destul delungi cu gropi, insa are si o bucata de vreo 10-15 km cu asfalt perfect. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
|
TWK |
![]()
|
![]() Rider on the Storm Group: Members Posts: 190 Joined: 21 February 07 ![]() |
Am un prieten care a fost la Balea weekendul trecut, dinspre Sibiu se poate ajunge fara probleme, este dezapezit pana la 5m de intrarea in tunel. Desi nu inteleg de ce, se pare ca tunelul va ramane inchis pana la deschiderea oficiala de 1 iulie ca sa nu se poata traversa
![]() @gibonu Auzisem ca drumul intre Vidraru si Piscu Negru a fost reparat pentru Raliul Argesului, dar se pare ca nu e asa ![]() This post has been edited by TWK: 8 Jun 2010, 22:57 |
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|
gibonu |
![]()
|
@ TWK
N-au reparat nimic pentru nici un raliu si nici nu e vreun semn ca s-ar apuca de reparat. Nu era nici un ulilaj, organizare de santier sau macar vreo baraca de muncitori. Nimic. Intr-adevar, bucata aceea buna a fost facuta in august anul trecut. Macar asta pare facuta bine, ca a trecut o iarna peste ea si arata impecabil. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
|
TWK |
![]()
|
S-a deschis de ieri si tunelul, deci desi deschiderea oficiala este pe 1 iulie, TF este practicabil pe toata lungimea. Va recomand sa mergeti cat mai repede, de la 1 iulie o sa se umple de tarabe cu c*caturi, gunoaie si manele... atmosfera tipic romaneasca. Eu ma duc miercuri, o sa revin cu poze si detalii despre starea drumului.
This post has been edited by TWK: 13 Jun 2010, 10:08 |
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|
catal1n2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 16 May 08 ![]() |
Drumul pe langa baraj este dezastuos cu exceptia a 4-5 km la coada barajului.
Nici cu bicicleta nu am putut ocoli toate gropile in weekend. Se incercau niste plombari timide totusi, dar nici urma de continuare de asfaltare totala. |
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
http://www.miscellanea.ro/2010/06/transfag...-what-else.html
QUOTE Transfăgărășanul e deschis pentru sezonul 2010 |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
si starea drumului care mai este?
|
--------------------
Renault
Laguna III
- BV 24 ___
2011 2.0dci
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Depinde cata mila ai de masina, cel putin pe partea sudica. Sunt portiuni refacute unde-i o placere, de la Capra in sus nu e rau desi e vechi asfaltul, tocmai ca nu se dezapezeste, dar in rest, de la ultima comuna si pana la Balea, cam 60% as zice ca e prost. Nu-s cratere, dar plombe peste plombe, denivelari cat cuprinde. Daca ti-e mila de masina o sa ai timp sa vezi peisajul, ruland usor.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
http://www.jurnalul.ro/webcam/balea-lac-tr...arasan-170.html
http://www.realitatea.net/circulatia-pe-tr...lie_721090.html http://www.romania-actualitati.ro/traficul...e_1_iulie-15871 http://www.romaniaturistica.com/obiective-...agarasanul.html http://forum.transfagarasan.net/ This post has been edited by george_scala_2004: 5 Jul 2010, 11:00 |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:00 |