Transfagarasan
![]() ![]() ![]() |
Transfagarasan
cmandrei |
![]()
|
||
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|||
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
QUOTE Se poate dormi si la cabanute. E 40 lei cabanuta. Poti dormi 4 insi lejer in ea. E okay, doar ca va sfatuiesc sa luati cateva odorizante la voi. Miroase putin "ciudat" in cabanute. unde? in ce zona ? ... ca n-am mai fost niciodata p'acolo ![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
In fata cabanei Cumpana sunt aceste cabanute. Parerea mea e ca per total se merita, vine 10 lei/ pers. cazarea.
Eu am stat si de Paste acolo, cu o aeroterma mica am facut sauna in cabanuta. E aproape de lac, e okay. Singura chestie deranjanta e ca deh... nu ai baie, trebuie sa mergi la cabana cand te "cheama natura" sau pt. a te spala. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
mersi pt detalii:
mai sus pe unde pot sa ma cazez(campez) ? ? aeroterma ti-o dau ei ? ![]() 1ooo x ![]() This post has been edited by danutz_r: 29 Jun 2007, 21:32 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Exista alte variante de ocolit Bucurestiul decat centura? Stau in dubii ce sa aleg: un drum care stiu exact ca e bun (A2-A1) dar cu problema traficului din si din jurul Bucurestiului sau un drum mai prost (Ploiesti-Pitesti via Targoviste) dar cu avantajul ca evit intarzierile. Daca intru in Bucuresti si evit bulevardele principale pot sa evit si aglomeratia, sau ma complic inutil ? Scuze ca va bat la cap, dar incerc sa ma lamuresc, ideea ar fi sa plec la 6 din GL si sa ajung cam la 13-14 la Vidraru, ca sa pot si eu sa savurez drumul pe indelete, si pe seara la Cartisoara. Spunea cineva mai sus ca singura parte cu probleme ar fi Vidraru-Balea lac. Aveti idee cam cat se face, ca timp vorbesc, pe drumul ala?
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cum ti-a zis si cmandrei ploiesti - tgv si tgv - gaiesti sunt practicabile dar au denivelari si gropi in carosabil (nu cratere). de la gaiesti mai ai 4 km pana pe A1. pe tgv-gaiesti gropile au cam 3 - 4 cm adancime si sunt cam peste tot. nu ai ce sa feresti. starea asta a celor doua drumuri e de acum 5 luni. banuiesc ca si acum e la fel.
in buc chiar daca eviti bulevardele nu prea eviti aglomeratia pentru ca si altii incearca sa faca asta. plus ca stradutele adiacente bulevardelor de regula sunt cu denivelari si pline de masini parcate. daca respecti traseul desenat de cmandrei pentru bloodem (A2 - dristor - unirea - splai - iuliu maniu - A1) vei avea aglomeratie, la ora la care vei intra tu in buc, doar pana treci de unirea. daca ai putea sa iti organizezi timpul, am vazut insa ca pleci la 6 din galati, sa ajungi cam la 7 - 7.15 la iesirea de pe A2 nu vei avea probleme cu aglomeratia in buc (oricum acum e mai lejer un pic pentru ca se simte ca au inceput concediile ![]() drum bun, sa pui poze cand te intorci si sa ne descrii starea traseului urmat. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Stiu dar ca sa ajung la Bucuresti la 7, ar trebui sa plec din Galati cam pe la 4, si avand in vedere si restul drumului, nu cred ca vreau sa risc sa intru pe Transfagarasan obosit. Cred ca o sa fac traseul in doua zile, eventual ma opresc la Curtea de Arges sau la Piscul Negru, dar asta depinde de cate zile libere pot sa-mi iau. Intrebare: sambata e tot asa de aglomerat prin Bucuresti? Dar pe centura ?
|
--------------------
No
Reno
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(danutz_r @ 29 Jun 2007, 21:23) se poate campa foarte bine si-n locuri newamenajate . pe versantul sudic mai ales .... ptr ca ai raul capra la indemana. eu am campat de 2 ori - o data chiar la balea lac ... spre cabana salvamont - era prin iulie si noaptea temperatura a fost intre 5 si 10 grade, adauga umezeala si vezi ce rezulta. in plus .... acolo nici gratar nu prea am reusit, da nu m-am lasat .... 1/4 liytru benzina si am reusit ... apoi am dat foc (adica acces la focul meu) la tot cartierul de cortisti. a doua oara - adica next seara dupa prima - intre capra si piscul negru - foarte fain .... langa rau .... am vazut pastravi ![]() |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
Sambata 30 iunie - Duminica 1 iulie am fost pe Transfagarasan pe traseul Galati - Braila - Slobozia - Drajna - A2 - Bucuresti - A1 - Pitesti - Curtea de arges - Balea Lac - Balea Cascada - Fagaras - Brasov - Intorsura Buzaului - Buzau - Braila - Galati. Total: 990 km. Drumul pana in Pitesti a mers ca uns (am traversat Bucurestiul si multumita Google Earth am mers ca si cum l-as fi cunoscut de o viata
![]() ![]() This post has been edited by bloodem: 2 Jul 2007, 08:17 |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Sa-ti fie de bine bloodem. La sfarsitul lunii vreau sa fac si eu transfagarasanul. De fapt am sa ma cazez undeva pe Valea Prahovei si de acolo intr-o zi am sa fac acest traseu. De calitatea drumului m-am lamurit de aici pe forum dar zi-mi si mie cu aproximatie cat timp ai facut de la Vidraru pana in Brasov?
Si cum e mai bine sa ma intorc pe acelasi drum sau sa fac tot traseul roata cu plecare prin nord si revenire prin sudul transfagarasanului.? |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
@crising, pai solutia cu cazarea pe Valea Prahovei nu e chiar cea mai inspirata.
Ca sa ajungi la Curtea de Arges trebuie sa mergi prin Ploiesti, Targiviste, Pitesti, C de A si apoi mergi in continuare pe Transfagarasan, treci muntii, ajungi la Fagaras si apoi te intorci pe la Brasov. Mai merge si varianta inversa, Brasov, Fagaras, Balea, C de A etc. Cred ca cea mai buna varianta e cea aleasa de colegul bloodem, pleci direct Transfagarasan si dormi undeva in apropiere de Brasov. |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Ideea este ca voi sta undeva pe Valea Prahovei 3-4 zile. Si intr-o zi voi face drumetia pe transfagarasan cu plecare dimineata si intoarcere seara inapoi pe Valea Prahovei. Vroiam sa stiu daca am timp o zi cu opririle de rigoare, admirat peisaj, vazut tot ce se poate, trafic semaforizat etc. Si de la Vidaru spre sud n-as mai merge, acea zona am vizitat-o. Mi-a ramas De la Vidraru spre nord.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
Un coleg a facut traseul pe care l-am facut eu (~1000 km) intr-o singura zi, deci ai putea foarte bine si tu sa reusesti acest lucru, mai ales ca ar fi mai putin de mers.
![]() |
--------------------
Renault
|
crising |
![]()
|
Merci pentru raspunsuri. Cu plecare dis de dimineata de pe V Prahovei am timp berechet.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(crisdelia2004 @ 28 Jun 2007, 19:36) Cazare in conditii bune se poate obtine la vila Siesta (0744.662397) sau Adonis (0744.433348) incepand de la 120 ron pe noapte. [attachmentid=59091] Vilele de la Piscu Negru In conditiile unor amortizoare mai tari pe Clio-ul meu, am gasit tronsonul intre Vidraru si Balea Lac destul de deranjant, nu indeajuns sa ma enervez, ca doar eram plecat in vacanta, insa pe alocuri trebuia redus destul de mult. Astfel cei 50 si ceva de km impreuna cu vreo 3 opriri pentru peisaj, cascade...i-am parcurs in aprox. 2 ore. Update la poze ![]() [attachmentid=59092][attachmentid=59093][attachmentid=59094][attachmentid=59095] |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
danutz_r |
![]()
|
QUOTE se poate campa foarte bine si-n locuri newamenajate . pe versantul sudic mai ales .... ptr ca ai raul capra la indemana. te intreaba cineva de sanatate daca campezi si faci gratare in locurile neamenajate? ma refer la cei de la garda de mediu... 1ooo x ![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
Garett |
![]()
|
@bloodem: La cat ai plecat din Galati pana la urma si cat ti-a luat sa treci Bucurestiul?
|
--------------------
No
Reno
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
Poti sa campezi linistit pe Transfagarasan, nu e nici o problema, mai ales daca esti om civilizat si iei tot gunoiul cu tine.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
bloodem |
![]()
|
Din Galati am plecat la 5 dimineata. La 8:30 eram in Bucuresti, la 9:00 am intrat pe autostrada A1 si in jurul orei 14:00 eram la Balea Lac. Dupa cum am mai spus, Bucurestiul l-am facut cu mare usurinta, traficul era destul de lejer (poate si din cauza ca era weekend).
|
--------------------
Renault
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
Impresii, detalii despre drum si poze am vrea si noi!!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006
- B - ?? - ??? MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Venit aseara de la Balea Lac .
Plecat dimineata din Curtea de Arges (imi permit socrii sunt de acolo), urcat pana la baraj la Vidraru unde am facut stanga spre cabana Cumpana(deci nu am trecut barajul) mers pe drum forestier 14 km pana la cabana admirat peisajul si sutele de turisti campati in jurul cabanei(da erau sute),plecat mai departe tot pe drumul forestier inca 4 km foarte jalnici in comparatie cu ceilalti 14. Ajuns pe sosea(se numeste sosea acel fir de drum acoperit cu urme de asfalt) mai bun decat drumul forestier ,am continuat ascensiunea catre cea mai inalta sosea din Romania. Lume campata si pe o parte si pe cealalta a drumului cat vezi cu ochii (unde era o poienita si un fir de apa pac 2-3 masini si niste corturi). Ajuns la cascada cea mica te loveste spiritul comercial al romanului 4-5 tarabe cu kurtos, pufarine, pufuleti si alte minuni. 3-4-8 poze tusti in masina si hai la deal ca se duceau masini una dupa alta de ziceai ca cine stie ce bunatati se dau acolo sus. Mers mai departe ocolit casa omului sau cine o fi acela care si-a facut casuta aia tocmai acolo sus la aproape 2000 de metri. Ajuns la tunelul ce leaga muntenia de transilvania parcurs cu viteza redusa si in liniste de simteam si imi imaginam cantitatea imensa de roca de deasupra noastra si am tacut chitic pana am iesit in ardeal............aoleu ce era aici masini ca in targ la vitan parcate in toate directile si pe toate partile si nu era decat 10.30 dimineata. Lume multa bazare si rulote cut tot felul de minunatii de te credeai in talcioc nu la munte unde lumea vine sa se linisteasca si sa respire aer curat, ce mai o balamuceala de toata frumuseta.Am gasit un loc de parcare pe o stanca spre cabana de la Balea ,am bagat doua degete in apa calda de altfel ca mi-a ramas sangele in varful degetelor si in rest tremurat un pic de frig de eram fudul nu am luat nimic pe mine eram in tricou si pantaloni scuri si cred ca afara nu erau mai mult de 10 grade.Admirat pozat din toate unghiurile pe toata lumea ,privit pe soseaua care duce la sibiu si cand am vazut cate masini urcau ca niste furnicute am calculat eu repede si am zis ca in maxim una ora nu o sa mai avem loc toti sus si ca ar fi mai bine sa merem. coborat pana la Balea Cascada ca de nevasta a fugit cu masa cu telecabina si eu trebuia sa ma duc sa le recuperez ca nu si-au luat bilet dus intors.Plecat de la Balea Cascada inapoi spre varf mers in coloana interminabila exact ce spusesem eu cu o ora inainte cand am ajuns sus era un balamuc mai mare decat il lasasem de abia se putea trece dar sa mai si parchezi(nu ca m-ar mai fi interesat ca imi era o foame de lup).cu chiu cu vai am ajuns la gura tunelului si am inceput lungul drum catre casa: Baraj Vidraru, Curtea de Arges, Pitesti,Bucuresti |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
Manager 1.5 dCi 85cp
- B-47-ZHK B-13-NCM
|
|
gibonu |
![]()
|
Bai frate, nu se poate asa ceva. Transfagarasan-ul tinde sa devina cel mai jegos bazar din tara. E strigator la cer.
Ceea ce poveste Nico dCi este din pacate adevarat. Anul trecut eu am facut Transfagarasan-ul cu bicicleta iar la Balea Lac am vrut sa fac o poza cu borna kilometrica de acolo. N-am putut sa ajung la ea din cauza masinilor parcate. Nu inteleg de ce sunt lasati toti bazaristii sa-si vanda marfa pe Transfagarasan. Nu e posibil asa ceva. Transfagarasan-ul trebuie sa fie ceva frumos, curat, linistit, nu un bazar jegos. La fel nu-i inteleg pe cei care cumpara ceva de la acei bazaristi. Oare se duc pe Transfagarasan ca sa-si ia porumb fiert? Ce cauta toata tarabele alea jegose de la Balea Lac? In locul lor ar trebui amenajata o parcare, pe bani, pentru cei care vor sa se duca si sa admire peisajul. N-am nimic cu tarabagii aia de acolo. Nu ei sunt de vina, ci cei care le cumpara marfa. Ar trebui mutati mai jos, la Vama Cucului in parcare, sa vanda acolo toate prostiile pe care le vand acum la Balea. Macar daca noi, toti cei care suntem aici pe forum, i-am boicota pe acei tarabagii si n-am cumpara nimic de la ei, tot ar fi un pas extrem de mic inainte. Mentionez ca am facut Transfagarasan-ul de 4 ori cu bicicleta si odata cu masina, dar niciodata nu am luat absolut nimic de la acei tarabagii. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa uitasem de porumb fiert ,ca nu stiam ce ma lovit pe la nas .Porumbelu cald, porumbelu cald. Ce mai fara cuvinte...........
|
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
Manager 1.5 dCi 85cp
- B-47-ZHK B-13-NCM
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si cand ma gandesc cat de libera era zona asta acum 4-5 ani....
In vara lui 2002 am fost prima data pana la Balea, prin august, nu cred ca am intalnit mai mult de 30-40 masini de la baraj pana la Balea, si acum.... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
eu am fost acum 2 sambete si nu era chiar asa de populat dar nici prea lejer.Toate preturile sunt umflate inclusiv parcarea in loc amenajat cica si ce m-a distrat ca erau 3 cabine ecologice unde era cu intrare
![]() poze ce am facut eu gasiti in linkul de mai jos http://www.daciaclub.ro/galerie/thumbnails-918.html |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
danutz_r |
![]()
|
cateva poze din week de pe transfagarasan
![]() cmanastirea_c._de__arges.JPG ( Size: 71.95k ) Number of downloads: 259 cetatea_poienari__6_.JPG ( Size: 67.76k ) Number of downloads: 223 cetatea_poienari__2_.JPG ( Size: 44.46k ) Number of downloads: 169 vidraru__1_.JPG ( Size: 118.51k ) Number of downloads: 178 cetatea_poienari__3_.JPG ( Size: 76.24k ) Number of downloads: 171 vidraru__2_.JPG ( Size: 96.19k ) Number of downloads: 186 oi.JPG ( Size: 75.51k ) Number of downloads: 134 transu____hp__177_.JPG ( Size: 78.46k ) Number of downloads: 154 transu____hp__151_.JPG ( Size: 119.25k ) Number of downloads: 134 cetatea_poienari.JPG ( Size: 123.77k ) Number of downloads: 220 transu____hp__183_.JPG ( Size: 210.66k ) Number of downloads: 141 balea.jpg ( Size: 76.24k ) Number of downloads: 172 balea__1_.jpg ( Size: 73.1k ) Number of downloads: 219 cascada_ciocanu.jpg ( Size: 59.8k ) Number of downloads: 170 vidraru.JPG ( Size: 50.19k ) Number of downloads: 158 confirm ce s-a spus mai sus ... drumul prin dreapta barajului m-i s-a parut acceptabil, eu ma asteptam sa gasesc adevarate cratere asa cum am citit p'aici ... dar am vazut numai plombe puse de handicapati ![]() am oprit la curtea de arges la manastire, unde am facut cateva poze si gata... ca nu prea aveai ce sa vezi.... am urcat la cetatea poienari, pe pod ne-a intampinat nenea cu taxa, cate 0.5 ron de caciula.... deh studenti ![]() ![]() mai departe barajul, impresionant ![]() ![]() cascada ciocanu , era vreo 10 minute de urcat, am bifat-o si pe asta la balea erau 8 grade, dar tot am urcat putin pe munte, am facut traseul ala de o ora... super panorama ![]() o oprire mica la balea casada, cazarea am gasit-o la vreo 4-5 km inainte de Cartisoara... poienita + rau + lemne la discretie + satul aproape pentru aprovizionare = tocmai bine de montat cortul si de dat foc la gratar...... erau multe corturi si aici dimineata am plecat spre sibiu, am dat o tura p'acolo apoi pe valea oltului spre bucuresti cu o pauza de strand + masa la caciulata ... This post has been edited by danutz_r: 10 Jul 2007, 16:05 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
De la balea pana la barajul vidraru s-a umplut de cocalari burtosi care stateau la corturi si acultau manele. Seara, cand am coborat eu pe la 8 toti faceau cate un foc imens la marginea PADURII. Chiar nu exista nici o autoritate pe partea aia a muntelui care ar putea sa-i mai potoleasca?
This post has been edited by murfi: 12 Jul 2007, 06:50 |
-------------------- |
|
gibonu |
![]()
|
Nu, nu exista nici un fel de autoritate pe nici una dintre partile muntelui. Partea buna este ca fata nordica este in Ardeal si acolo oamenii sunt mai civilizati decat cei de pe fata sudica.
Daca ar exista vreo autoritate, ar pune o bariera inainte de Vidraru, la hidocentrala si inca una la iesirea din Cartisoara spre Balea. Si ar mai pune o taxa la aceea bariera, de genul 5 lei / zi / om (adica de ocupant al masinii). Ar face niste automate, cum este peste tot in lume si ti-ai lua de la automat un carton rosu daca esti singur in masina, un carton albastru daca sunt 2 insi in masina, un carton portocaliu daca sunt 3 insi, etc. Si pe cartonul ala va fi inscrisa automat data de intrare iar la iesire iti va spune cat ai de dat, in functie de cate zile ai stat pe Transfagarasan. Astfel, cu banii stansi s-ar putea face niste parcari amenajate, s-ar putea monta mai multe cosuri de gunoi care sa fie golite periodic, s-ar putea instala masute si gratare pe marginea drumului si cate s-ar mai putea face. Nu mai zic ca s-ar putea intretine si drumul mai bine. Tot aceea autoritate care nu exista, i-ar trimite mai la vale pe toti bazaristi care vand pormb fiert si veste reflectorizante la Balea Lac si astfel, cine ajunge la Balea va avea loc sa-si parcheze masina civilizat si sa se bucure de munte, ca d-aia s-a dus la Balea, nu ca sa manance porumb fiert. Sigur o sa fie o gramada si aici pe forum care vor face scandal, ca-i jecmaneste statul, ca le ia 5 lei pe zi ca sa se duca pe Transfagarasan. Astia ar trebui sa se gandeasca ca 5 lei sunt un pachet de tigari sau 2 beri, deci nu e un capat de tara. La fel, o sa fie unii care o sa zica ca duminica seara o sa se faca coada la bariera de plata. Corect, dar daca la coada se sta in ordine si nu aprare vreun jemcher de jmecher care sa se bage in fata, coada o sa mearga repede. O sa apara autoritatea astea, probabil cand noi vom fi bunici, dar din pacate atunci Transfagarasan-ul nu va mai exista, va fi o ingramadeala de vile de prost gust, un fel de cartier rezidential. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
oache81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 30 December 04 ![]() |
Eu unul as fi de acord sa dau 5 lei daca dau o tura de Transfagarasan daca as sti ca banii respectivi sunt folositi la modernizarea drumului.Din pacate nu inseamna ca daca se baga astfel de taxe banii vor ajunge unde trebuie.Referitor la starea drumului in judetul Arges.....este destul de prost,in nici un caz nu e de mers acolo cu o masina foarte sport,in schimb este chiar bun pe partea cu Sibiu.Asta e un caz general in toata tara,de multe ori mi s-a intamplat sa dau in gropi dintr-un drum foarte bun cand am trecut de limita administrativa a unui judet.
|
--------------------
citroen
c4 2.0 HDI VTR Pack
2006
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
si 5 E cu conditia sa fie utilizati precum in alte tari cu drumuri similare pentru a fi intretinute ele si necesitatile aferente lor.
Si ar plati toti cei ce si-ar dori sa vada muntele din masina si poate cei dornici de veste reflectorizante si de porumb fiert le-ar cauta in alte parti. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:19 |