Transfagarasan
![]() ![]() ![]() |
Transfagarasan
Fuzz |
![]()
|
||
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() Vroia sa zica: Cam asa vor arata peretii de zapada de pe Transfagarasan pe 05.05.2009 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
gibonu |
![]()
|
Mi-am luat-o, asta e, recunosc cinstit.
Vroiam sa zis 05.04.2009. De acum o sa scriu cinci.aprilie.douamiinoua ca sa nu ma mai incurc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
aysmen89 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 26 April 08 ![]() |
WOW
![]() L.E:care e faza cu 05.05-2009? |
--------------------
dacia
dacia
Solenza Scala
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
aysmen89 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 26 April 08 ![]() |
=))) =))) =))) eu nici macar nu am citit data cu atentie...ma si miram ce au baietii de rad :| nu stiu de ce parca as fi vazut luna a 4 a ,m am uitat la zi si la an...
My mistake |
--------------------
dacia
dacia
Solenza Scala
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Vai, arata foarte tare. Trebuie neaparat sa imi fac timp de o mica excursie.
|
--------------------
Renault
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
salutare poate sa recomande cineva un loc de cazare bun? as vrea sa fac la vara traseul .
|
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
gibonu |
![]()
|
@ ionut81
Pensiunea Cota 1200, de la Piscu Negru. Ai toate conditiile + proprietarul este super de treba. Eu merg acolo din 2003, deci nu vorbesc din ce am auzit. Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am si eu o intrebare pentru cine a mai trecut recent prin zona: mergand dinspre Pitesti spre Balea, se trece pe langa vechea cabana Valea cu Pesti. Mai sus cu 5-6 km se face un drum la dreapta si acolo este o cabana de lemn, d-aia fara pretentii.
Stie cineva un numar de telefon al proprietarilor, ca acum o saptamana era inchisa cu lacatu' si as fi stat vreo doua nopti de 1 mai acolo. Multumesc! |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
driverx |
![]()
|
Cand se deschide magaoaia asta? Ca de 3 ani tot vreau sa il fac.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
multumesc gibonu dar mai am o rugaminte niste preturii un nr. de tel.
|
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
gibonu |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
ionut81 |
![]()
|
ok am gasit. mersi inca o data . ce ne facem fara google
|
--------------------
Nu am
SSSjep
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
driverx |
![]()
|
Pai n-am timp decat in weekend
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Fuzz |
![]()
|
Incearca sa iti iei o zi libera in timpul saptamanii, chiar daca e vineri. Merita cu varf si indesat fata de aglomeratia din week-end.
|
--------------------
Renault
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Are dreptate Fuzz...nu numai aglomeratie...macar sa fie aglomerat dar civilizat...mai bine sa te duci in cursul saptamanii sa poti admira totul in liniste..sa auzi cum bate vantul..etc......decat sa te duci in uichend ca sa prinzi toti rromanii cu gratare+manele ,rromani care lasa jarul nestins,hartii ..peturi.,arunca mizeria din masina pe geam....etc....si toti ciobanii slinosi cu oile .care pur si simplu stau pe drum..sau ulita..in anumite locuri...Drumul este bun dar dupa Bilea..chiar recomand sa nu te intorci tot prin Ag ..pacat de frumusetea locului...
![]() This post has been edited by MHY: 21 Apr 2009, 18:56 |
--------------------
------
------
------
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Are cineva idee daca de 1 mai se va putea tranversa Transfagarasanul? Am sa fiu prin zona si m-ar incanta traseul.
Sau macar se poate urca pana la Balea Lac dispre Sibiu? This post has been edited by crising: 23 Apr 2009, 08:27 |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(MHY @ 21 Apr 2009, 19:54) Are dreptate Fuzz...nu numai aglomeratie...macar sa fie aglomerat dar civilizat...mai bine sa te duci in cursul saptamanii sa poti admira totul in liniste..sa auzi cum bate vantul..etc......decat sa te duci in uichend ca sa prinzi toti rromanii cu gratare+manele ,rromani care lasa jarul nestins,hartii ..peturi.,arunca mizeria din masina pe geam....etc....si toti ciobanii slinosi cu oile .care pur si simplu stau pe drum..sau ulita..in anumite locuri...Drumul este bun dar dupa Bilea..chiar recomand sa nu te intorci tot prin Ag ..pacat de frumusetea locului... ![]() Gizas craist. Arata cam dezolant ce zici tu acolo ![]() Nu mai bine dezgrop idea mea de acum o luna sa merg un weekend pana in Austria? Scap de toate prostiile de care ziceai... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(MHY @ 21 Apr 2009, 18:54) ......decat sa te duci in uichend ca sa prinzi toti rromanii cu gratare+manele ,rromani care lasa jarul nestins,hartii ..peturi.,arunca mizeria din masina pe geam....etc.... si cand te gandesti ca majoritatea astora sunt bucuresteni.... asa ca draivaricsule, in uichend exclus, nici macar eu nu-ti doresc sa mergi. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 23 Apr 2009, 09:15) si cand te gandesti ca majoritatea astora sunt bucuresteni.... asa ca draivaricsule, in uichend exclus, nici macar eu nu-ti doresc sa mergi. Clar!!! majoritatea sunt bucuresteni.... probabil bucurestiul asta s-a umplut singur asa.... daca ai nr de inmatriculare de B, obligatoriu ai crescut/trait in bucuresti? On-topic.... eu nu mai fac traseul asta prin Ag nici sa ma bata cineva.... ce jaf de drum ... cel mai bine e prin sibiu. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(argon @ 23 Apr 2009, 10:15) Si cand te gandesti ca atunci cand am fost eu erau numai masini cu nr de Ag...Un bucurestean nu se duce sa faca gratar pe Transfagarasan..el se duce in mizeria de la marginea Bucurestiului.. la km 36 ...la padure la Bragadiru...nu cred ca bat sute de km ca sa faca un gratar...dar te inteleg..toti au boala pe aia din Bucuresti...la tine in sat este civilizatie,se asculta numai muzica culta...la caminul din sat sunt zilnic piese de teatru..etc......On Cat timp nu se pun taxe+restrictii toata zona aia se va degrada... This post has been edited by MHY: 23 Apr 2009, 10:15 |
--------------------
------
------
------
|
|
driverx |
![]()
|
Argonel
Da' stii sa iti faci dusmani, nu gluma ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 11:58 |