Ce facem cu piesele schimbate in service?, n-ar fi bine sa le luam cu noi?
![]() ![]() ![]() |
Ce facem cu piesele schimbate in service?, n-ar fi bine sa le luam cu noi?
colombina29 |
![]()
|
||
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
|
||
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|||
IceLorDD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 19 September 04 From: Bucharest ![]() |
eu am ales alta varianta ...dar cam periculoasa...am schimbat discurile de frana si placutele....au fost tocite la maxim ....discurile mai aveau cam 16 mm...si placutele vreo 4 mm
![]() ![]() ![]() |
-------------------- Ba ziceti voi de dacii ca sunt de kko...dar laptele nu e bun fara kko...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu chiar m-am hotarat ca la viitoarea revizie sa fac tot posibilul sa le las in service. Desi mai nou am observat ca nu te lasa si ti le pun in brate. Pana acum le-am tot luat cu mine: placute, bilele, pivoti.. pana mi s-a strans in portbagaj un maldar de fiare care trancanea la fiecare groapa. Cum sa le arunc la cosul de gunoi nu m-am indurat (de...suflet ecologist) le-am tot purtat cu mine pana am dat de un carutas conlocuitor pe care l-am facut mai bucuros cu vreo cateva chile de firatanii.
P.S. Parca n-are strict legatura cu Solenza topicul, nu-i asa? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Asa cum bine s-a observat, problema nu este specifica SLZ si se muta la Diverse.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
Si eu am fost placut surprins sa vad ca cei de la service mi-au pus frumos piesele in punga,in dreapta soferului.Mai mare a fost insa surpiza cand am ridicat punga de acolo si am vazut ca era sub ea cam 200 ml ulei iar eu in masina am mochete, asa ca data viitoare sa le opreasca ei.Un singur lucru ma intreb : cum de nu le-au pus pe scaun si le-au pus pe jos.
|
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Cat am fost la Renault, eu stiu ca mecanici imi dadeau piesele schimbate sa le pun in portbagaj. Daca de exemplu mai trebuia 200 de ml de antigel, completau iar restul la client in portbagaj. Asa e frumos, sau ar fi
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Piesele schimbate pe perioada garantiei reparatii si piese de schimb, devin cu drepturi depline, proprietatea S.C Automobile Dacia S.A.
Carnetul de garantie, pag. 14 Dupa garantie, sunt piesele tale, faci ce vrei cu ele, dar trebuie reciclate si ele. Cu bateria este o alta poveste, trebuie reciclata (contine acid sulfuric, plumb). |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(adimicu @ 3 Aug 2006, 15:41) Si eu am fost placut surprins sa vad ca cei de la service mi-au pus frumos piesele in punga,in dreapta soferului.Mai mare a fost insa surpiza cand am ridicat punga de acolo si am vazut ca era sub ea cam 200 ml ulei iar eu in masina am mochete, asa ca data viitoare sa le opreasca ei.Un singur lucru ma intreb : cum de nu le-au pus pe scaun si le-au pus pe jos. Au avut o scapare data viitoare le vor pune pe scaun fara punga ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
am fost foarte placut surprins sa vad cum se lucreaza intr-un service fara maimute.. service mercedes-benz.. am facut 2 saptamani practica pe acolo.
nu mi-a venit sa cred cum pentru fiecare chestie exista cate o ustensila.. bucsile se scot cu presa de bucsi, pistoanele etrierilo se baga inapoi cu presa de etrieri, inclusiv rotile de la masina se strang cu cheia dinamometrica (140Nm si 200Nm pt ML si G)... mai rar gasesti vreun ciocan prin service.. si rar auzi vreunul actionand (poate doar pe la sectia de tinichigerie si pe la NFZ (camioane) in fine.. piesele se dadeau inapoi la client mai putin 2 chestii.. filtrul de ulei, si filtrul de carburant. (sunt pline de ulei, si de motorina in general.. -la alea pe benzina nu se schimba asa des filtrul de combustibil)- si se dadeau inapi la client toate piesele indiferent ca era dauna casco, garantie, revizie..etc. daca la toate serviceurile romanesi s-ar lucra asa.. viata ar deveni o idee mai usoara. This post has been edited by Asi: 10 Aug 2006, 08:16 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Va fi si la noi asa (La Dacia). Cand? Peste un 1 an, 2, 5, nu stiu.
Dar din 2007 se vor schimba multe. This post has been edited by Bill: 10 Aug 2006, 09:01 |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
La Ipso Otopeni m-au intrebat de fiecare data daca vreau piesele pe care le-au schimbat.
Le-am lasat lor... ce sa fac cu ele.... |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 03:55 |