Cand demarez face urat...
![]() ![]() ![]() |
Cand demarez face urat...
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
vezi ca nu cumva sa bata galeria de evacuare in scut.
aveam acelasi zgomot la plecarile de pe loc...s-a rezolvat prin prinderea tobei cu un inel de cauciuc. |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum ai slabit ambreiajul sa tina mai jos, ca la un service obscur mi-au spus ca e autoreglabil la slz (si-au dat seama ca sunt afon
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
QUOTE(Ant @ 1 Aug 2006, 11:09) Cum ai slabit ambreiajul sa tina mai jos, ca la un service obscur mi-au spus ca e autoreglabil la slz (si-au dat seama ca sunt afon ![]() Pentru reglaj cursa ambreiaj la SLZ studiaza pe aici : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=28571&hl= On topic Pentru zgomot la demaraj sunt si eu 99% pentru galerie care loveste in scut ( suporti galerie slabiti, scut lovit si indoit etc) |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Poate sa mai fie o bieleta anti-rasturnare - o piesa ce are cam 15-20 cm si se afla intre motor si cutia de viteze, pe sub masina. Ea are o forma putin rasucita - la 90 grade.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
scut lovit; pune-o pe un canal sau rampa si baga o ranga/levier intre scut si blocul motor.
Poti incerca si in parcare dar e mai greu |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
IceLorDD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 19 September 04 From: Bucharest ![]() |
am si eu scutul strambat , si imi loveste de galerie , merge sa il scot eu singur sa il indrept ca mi se pare cam barbar sa bag o ranga intre blocul motor si scut
![]() |
-------------------- Ba ziceti voi de dacii ca sunt de kko...dar laptele nu e bun fara kko...
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nimic barbar in asta. Nu e absolut nici o problema daca indrepti scutul cu ranga. Te scuteste de multe chestii si esti mai sigur ca nu atinge.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Overclocker |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 23 July 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am patzit-o si eu dupa ce am mers pe un drum cam denivelat si am atins de cateva ori cu scutul pe jos... baga fara frica ranga ca se rezolva, da ai grija la catalizator
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004 1.4MPI
- CJ-08-ZYP Anything can be overclocked...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:43 |