Set motor Dacia Nova, de unde si cu cat?
![]() ![]() ![]() |
Set motor Dacia Nova, de unde si cu cat?
Aldor |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 12 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova GT
1998
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Daca te tin baierele, si gasesti de 1.6, Kolbenschmidt sau Perfect Circle. Acu 1 an erau in jur de 4-4.5 mil.
Cel de uzina, in cutie albastra e cam tot atit. Un Setcar, pe care sa pui segmenti Goetze, e in jur de 2.5 mil. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Aldor |
![]()
|
Mersi!
Dar de ce sa nu gasesc de 1.6? Cel de Setcar e made in Romania parca din cate stiu. Daca iau din asta, cu cat o sa ma tina mai putin? Ca daca fac setul nou nu mai vreau sa desfac motorul cativa ani. |
--------------------
Dacia
Nova GT
1998
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pentru ca in general cele nemtesti si frantuzesti sint de 1.4, dar cu putin noroc ai putea gasi
![]() Setcar e romanesc, si tocmai de asta am zis sa-i combini cu segmenti Goetze. Camasile si pistoanele sint destul de OK, segmentii insa sint slabi ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cum poti deosebii segmentii, ca am prin garaj un set de nustiu cati ani, si as vrea sa stiu ce marca sunt...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
paulp |
![]()
|
Daca nu mai ai cutia originala
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Aldor |
![]()
|
Mersi pentru informatii. O sa incep sa cutreier pe aici magazinele sa vad de care gasesc si cu cat. Dar mai intai o sa astept sa desfaca mesterul motorul saptamana asta sa-mi confirme ca e nevoie de set nou, sa nu iau degeaba. Probabil ca o sa fie nevoie, dar eu inca mai sunt optimist
![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
1998
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
acum o luna am luat set ptr nova mea de 1.6 cu 4.600.000 de uzina.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
Aldor |
![]()
|
Mersi!
Ceva mai tarziu o sa ma duc sa-mi iau masina de la mecanic. Cica n-a fost nevoie de set nou, a fost suficienta o segmentare. Sper sa fie adevarat si n-o sa fiu nevoit sa schimb totusi si setul peste vreo 1000km. ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
1998
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
astia de la dacia cred ca fac si mici,pizza,d-astia,caci un bolt este prea mare.maine ma duc sa il schimb.la gramaj era cel mai greu.vreo 2 grame in plus.deci...am luat teapa cu programul "piese de origine".din cauza lui s-a spart si pistonul.mai bine luam set de srl.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
Aldor |
![]()
|
Sunt tare bucuros ca pana la urma nu a trebuit schimbat setul la nova mea, ca si eu aveam de gand sa bag set de uzina si acum poate ca imi dadeam deja pumni in cap pt alegerea facuta.
Am scapat cu o segmentare, si manopera "ca intre prieteni". Plus a mai verificat omul de toate si a schimbat mai multe maruntisuri. N-a costat mare lucru, avand in vedere ca a lucrat la ea aproape 2 zile. Acum stiu de ce a vandut fostul proprietar masina. Am mai bagat vreo 250-300 de euro in ea si acum cred/sper ca toate sunt in regula. La anu o sa trebuiasca s-o vopsesc, alta distractie ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 05:31 |