PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cherhanaua este la iesire din localitatea 23 August si din Constanata pina acolo sunt 30 km.Poti sa-ti aduci si prietenul.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
zgribulici^.^ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 26 November 07 ![]() |
Nu stiu daca vin sigur, sa vad cum stau cu bani, si invatatul. Pe 13 am atestatul iar de pe 23 incepe bacul. NU va promit nimic.O sa va zic un raspuns sigur saptamana viitoare!
This post has been edited by zgribulici^.^: 5 Jun 2008, 20:50 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Nu stiu daca "smecheria s-a inventat la Medgidia" dar te invit sa bem un pahar de vin din podgoriile de la Murfatlar de la Medgidia si pe urma vedem si unde sa inventat smecheria
![]() ![]() ![]() This post has been edited by bolidu: 7 Jun 2008, 14:47 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
eu propun sa veniti amandoi la intalnire ca ne tot amenintati ca veniti , unu sa vina cu vinu unu cu smecheria...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bolidu |
![]()
|
Aduc eu din amandoua pe 15 !
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
l@u si bolidu va rog sa terminati cu discutiile of topic, rezolvati flame-urile pe privat si mistocareala...
Nu s-a mai hotarit nimeni pentru urmatoarea intilnire? care va avea loc in data de 15 iunie la Club 23 cherhana.Plecarea va avea loc din parcarea de la Aqua Magic , unde ne vom intilni la ora 15. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Pai bobo, pana la urma vii si tu la Aqua Magic sau ne vedem direct acolo?
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
bobo77 |
![]()
|
Da o sa vin si eu.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Eu pe 14 am o nunta la care nu pot sa lipsesc.
Deci prezenta mea la cherhana este sub semnul intrebarii. Poate daca ma ia cineva sub forma de "bagaj" si comanda pt. mine un borsh de peste. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Te i-au eu unEL ca am loc destul
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
sper sa ajung si eu dar am si eu tot pe 14 nunta poate bem inpreuna unEL
![]() |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
bobo fa o lista cu cine vine...
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
HOT .... NEWS .... De la mine pt. DACIA CLUB ....
In urma discutiilor si confirmarilor avute va anunt OFICIAL ca in proportie de 90%(daca nu apar probleme majore) vor fi prezenti la intilnirea de duminica reprezentanti "STAR SERVICE" dealer DACIA-RENAULT TULCEA. Persoanele prezente vor reprezenta sectiile mecanica, caroserie si vinzari. Persoanele vor raspunde cu placere la intrebarile voastre si va vor ajuta cu sfaturi si sugestii. Ca intilnirea sa fie cit mai placuta delegatia va merge si la cherhana. In speranta ca intilnirea va fi si in interesul vostru va invit la marea intilnire de duminica ora 15:00 in parcarea de la Aqua si pe urma la cherhana Olimp. Sa speram ca nu apare nimic neprevazut si vor veni. Va salut. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
damn...acum imi pare si mai rau ca nu o sa ajung
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bobo77 |
![]()
|
Unel ne bucura vestea care ne-ai dat-o, sper sa fim cit mai numerosi si sa avem discutii cit mai interesante.
Duminica ora 15 in parcarea de la Aqua magic, ne intilnim pentru a pleca la Cherhana impreuna cu baietii de pe loganclub. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
sonykel |
![]()
|
cred ca va fi masa mare 20de persoane minim
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
zgribulici^.^ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 26 November 07 ![]() |
Baieti , tin sa va anunt ca nu pot veni la CHerhana . Daca e vin sa va salut la Aqua magic dupa care plec. Sper sa nu va suparati.Motive personale ! Chiar nu pot.Daca e sa fie vreo schimbare de plan, ori anunt pe forum ori vin direct !
Va salut ! |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Cool...chiar am multe de discutat cu baietii de la Tulcea...si chiar sa le fac vanzare
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
unEL |
![]()
|
Deci .... cine vine duminica ?
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
bolidu |
![]()
|
Eu vin sigur ! Cu un autocolant daciaclub ma rezolva cineva ? Dau un bors de peste !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bobo77 |
![]()
|
Au anuntat ca vin:
1. eu 2 persoane 2.pastrama 3.raqzvan 4.cristirzr 5.beciacustic 6.bolidu Cam atit...cine mai vine este binevenit si poate confirma pe topic. This post has been edited by bobo77: 13 Jun 2008, 14:31 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
unEL, stii mai exact cine vine de la Tulcea ? Unde se merge mai exact ? Cat va dura intalnirea ?
|
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
sonykel |
![]() ![]()
|
se merge la cherhana la olimp intalnirea incepe la aqua magic la ora 15... dureaza cat vrea fiecare
This post has been edited by sonykel: 13 Jun 2008, 00:03 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
unEL |
![]()
|
QUOTE(HDG @ 13 Jun 2008, 00:49) Stiu exact cine vine ca eu am lansat propunerea ![]() In postul de mai sus am zis aproape tot. Crede-ma ca sint persoane care reprezinta diviziile respective si stiu exact ce fac. Daca vrei un nume sau vrei sa ma intrebi de cineva anume da-mi PM. Intilnirea va fi la aqua, unde vor fi mai multi forumisti, si pe urma cine vrea merge la Club23 cherhana la Olimp. In afara de ora de intilnire, si restaurantul, restul sint variabile. Salut Cei de la reno stiu ??? Cred ca si lor le-ar prinde bine ! |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Da, stiu si cei de pe reno , a postat bobo acolo.
This post has been edited by gabylzr: 13 Jun 2008, 05:40 |
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
sandu01 |
![]()
|
![]() foarte foarte incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 31 July 07 ![]() |
eu nu pot sa vin dar sigur la urmatoarea!
|
--------------------
logan 1.6
Mcv
2007 ___
|
|
bolidu |
![]()
|
Pana la urma ma rezolva cineva si pe mine cu un stiker ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bobo77 |
![]()
|
Da o sa primesti stiker, nu ai pentru ca nu ai venit la intilniri si nu stiam adresa ta postala sa-ti trimit.Duminica ora 15, in parcarea de la Aqua Magic ne intilnim pentru plecarea la CLUB 23 CHERHANA impreuna cu baietii de pe loganclub si ii asteptam si pe cei de pe reno.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 14:29 |