PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
s-a marcat!
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
mah,eu nu stiu dc vin, caci s-a stricat conserva, si sincer nu ma innebunesc cu daciile,manelele,fitele,fotbalul si prostia.dc e, vin cu motorul. dc era vorba de o iesire cu motoare, sigur nu refuzam. sa vedem...a zis orbul.poate gresesc si nu toata lumea e la fel. sper sa va cunosc si sa nu fie ca mine.
![]() am postat nu ca dc as lipsi ar fi o tragedie,ci la mesajul unui membru mai inimos de pe aici. |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
te asteptam cu draga inima frate! chiar imi doream sa fac o tura cu motorul...
![]() repet, nu conteaza marca ce o conduci, cat conteaza patima "motoarelor". |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
ghost4ever |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 July 06 ![]() |
mey madcos (omul conserva sau omul cu cunserva cum ai zis)
Vezi tu aici e un forum respectiv o intalnirea a celor pasionatzi de "tigai" "conserve" etc... intr-un cuvant masini... si motoarele sunt binevenit nu conteaza... ideea e alta!! Chiar nu imi dau seama deunde ai dedus manele fitele si prostia ? cu fotbalul te scuzam ca au mai facut glume cu toate ca tot nu iese ceva la socoteala... poate imi explici si mie/noua deunde ai tras u concluzia aia... cu copii minune figuri si prosti ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ghost4ever: 3 Oct 2006, 12:08 |
--------------------
Dacia 1410
DACIE
1995
- ct01rzl
|
|
ghost4ever |
![]()
|
si inca ceva (si rog modelatorul sa nu lege aceste doua posturi)
pai bobo a zis ca putem... pai haideti sa stabilim pentru sambata asta respectiv 7.10 eu propun dupa ora 12- 13 pentru ca odata lumea se plange ca e greu de diminetza mai ales ca vineri mai iese omul si inca ceva... cel mai important... e frig rau de dimineatza...!! well ? |
--------------------
Dacia 1410
DACIE
1995
- ct01rzl
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Eu unul nu pot veni maine ca imprumut masina unui var sa plece la tara si fara masina nu cred ca are rost
This post has been edited by red_dog 4 ever: 6 Oct 2006, 14:54 |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Duminica?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Duminica ok din partea mea
This post has been edited by red_dog 4 ever: 6 Oct 2006, 14:56 |
--------------------
VW
2009,2009
- xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Bun...ne vedem noi 2, ne certam vreo juma de ora despre fotbal si plecam acasa. Da?
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
Ok.
![]() Deci ne vedem fara masini la un bar in cartier? ![]() This post has been edited by red_dog 4 ever: 6 Oct 2006, 15:05 |
--------------------
VW
2009,2009
- xxx
|
|
ghost4ever |
![]()
|
deci cand facem intalnire ??? ??!?!??!?!?
|
--------------------
Dacia 1410
DACIE
1995
- ct01rzl
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
21 octombrie, ora 12, portul tomis, constanta.
|
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
ghost4ever |
![]()
|
21 ?? parca era undeva weekendul asta 15 - 16 ??
eu propun pe 14 sau 15 cand va comvine mai mult orele 12- 14 ... astept comfirmari ... |
--------------------
Dacia 1410
DACIE
1995
- ct01rzl
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
La mistouri toti suntem beton, Rambox vrei sa organizezi tu?daca tu crezi ca o sa te descurci mai bine chiar te rog, sa dai tu plicurile.Unii pe acest topic urmaresc sa-si creasca nr de posturi si nu citesc cind este intilnirea, scrie mai sus cu 15 posturi dar este greu sa vezi...pt ca se discuta numai of topic.De fapt ne-am intilnit de 2 ori si am umplut 6 pagini pe topic,se vede ca se discuta la subiect...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
deci cand? ca eu plec in trupa cu motorul prin dobrogea sambata.asa de sfarsit vreo 240 km
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
ghost4ever |
![]()
|
mey baietzi... voi ziceti de lumea care discuta off topic dar eu am pus o intrabare si mi sa raspuns ceva ? NU!!!
deci hai sa lasam topicurile, off topicurile, restart topicurile, hibernate topcurile ... ![]() MODERATOR: NU MAI FOLOSI SCRIEREA MIRC!!! Si pentru cultura ta generala: se spune moderator nu modelator, si topic nu toping |
--------------------
Dacia 1410
DACIE
1995
- ct01rzl
|
|
against |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 17 February 06 ![]() |
si nu poti ma sa spui civilizat ? m-am saturat de ironie si prostie.
![]() MODERATOR: NU MAI FOLOSI SCRIEREA MIRC!!! Si pentru cultura ta generala: se spune moderator nu modelator, si topic nu toping poti sa-mi spui unul din motivele ptr care nu este voie sa folosim scrierea mirc? dasteptule ! stiu ca se scrie "desteptule" ![]() This post has been edited by against: 12 Oct 2006, 11:59 |
--------------------
bmw audi quattro
bmw audi quattro
- CT 00 OOO
|
|
ghost4ever |
![]()
|
ce a ajuns si forumul asta: limbaj numai ala dexonline, vanam greselile de scriere (nui pb, sau problema ma scuzatzi dam vina pe tastatura...) in loc sa vorbim despre problemele tigailor noastre sau intalniri...!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1410
DACIE
1995
- ct01rzl
|
|
bobo77 |
![]()
|
Pentru ca mai este o saptamina, pina la intilnirea noastra de pe 21 oct. ora 12 in Portul Tomis la On Plonge, postez pentru a nu mai zice lumea ca nu a avut timp, sau mai bine zis ca nu au fost anuntati din timp.Asteptam citi mai multi participanti, indiferent de ce masini au.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
ghost4ever |
![]()
|
Numai retin cine mi-a promis ca are nishte piese de tico mai exact incuietori la intalnirea trecuta...! remember me ???
![]() |
--------------------
Dacia 1410
DACIE
1995
- ct01rzl
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Hai ca vin si eu.
|
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
@ ghost4ever: Eu ti-am promis jucarelele alea de Tico, insa trebuie sa-ti dau vesti triste cu scuzele de rigoare: respectivele incuietori zac de mult la groapa de gunoi... Am uitat ca le-am aruncat prin primavara, dupa ce am reusit sa rup cheia si verturile in singura yala functionala pe care o mai aveam.... Sorry about that.....
![]() La intalnire, ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
ghost4ever |
![]() ![]()
|
apropo la ultima intalnire au fost numai logane, doar eu cu berlina... poate mai aduceti berline ...si pentru mine in special galbene ca ii plac blondele
![]() |
--------------------
Dacia 1410
DACIE
1995
- ct01rzl
|
|
madcos |
![]()
|
se pare ca o sa-mi repar conserva.sper ca poimaine cel tarziu sa fiu cu ea in probe.
o sa vin si io in weekend dc nu uit... da unde anume? |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
bobo77 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
against |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 17 February 06 ![]() |
da omu, dar credeam ca va-ti razgandit, caci nu mi-ati dat impresia de certitudine...
|
--------------------
bmw audi quattro
bmw audi quattro
- CT 00 OOO
|
|
bobo77 |
![]()
|
Si ce voiai sa facem sa-ti dam impresia de certitudine...stai linistit ca sunt destui care vin la intilnire ,chiar daca nu au confirmat pe acest topic.Cei de la ultima intilnire vin sigur , plus inca 4-5 baieti care si-au anuntat participarea...E bine? ai certitudine acum?
This post has been edited by bobo77: 17 Oct 2006, 16:25 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
ghost4ever |
![]()
|
pastrama sa anuntazat ca vine cu carnetul de student...
![]() |
--------------------
Dacia 1410
DACIE
1995
- ct01rzl
|
|
madcos |
![]()
|
QUOTE(bobo77 @ 17 Oct 2006, 16:36) Si ce voiai sa facem sa-ti dam impresia de certitudine...stai linistit ca sunt destui care vin la intilnire ,chiar daca nu au confirmat pe acest topic.Cei de la ultima intilnire vin sigur , plus inca 4-5 baieti care si-au anuntat participarea...E bine? ai certitudine acum? aaa, nu se confirma pe ecest topic? ce fraier sunt.credeam ca se discuta pe topicul care are legatura cu intalnirea in sine. de aia imi este scarba sa intru pe aici.felul cum se discuta ma seaca la maxim.prefer sa lipsesc. nu am ce sa descopar nou.aceeasi romani prost dresati( nu toti). ![]() This post has been edited by madcos: 17 Oct 2006, 22:31 |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 15:18 |