PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
zgribulici^.^ |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|||
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 30 Jun 2008, 14:22) M-a intrebat cineva ieri unde este senzorul de detonatie. La cat de grabit eram, i-am raspuns pe dos si nici nu imi mai amintesc cine a intrebat ![]() ![]() ![]() Stai linistit...nu a facut nimic ![]() ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu trebuie sa sa faci nici o invatare pentru senzorul de detonatie. Eroarea este bine sa o stergi dupa schimbare (asta pot sa ti-o fac si eu). Sa dai motorul jos? Desfaci si tu filtrul de aer, corpul clapeta si trebuie sa ai loc. Da ce pana indica? Verifica inainte continuitatea, mufa etc ... Presupun ca nu poti sa verifici cu laptop-ul in mers. Parametrul care interpreteaza valorile citite de senzor, trebuie sa indice intre 30 si 70. Peste 70 ai detonatii la greu .. desi pe la 55-60 trebuie sa incepi sa le auzi, dar sa si dispara repede corectate de ecu.
This post has been edited by IRONICK: 2 Jul 2008, 13:46 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Bai ce e cu off-topic-u asta pe aici ?! Va trage bobo de urechi
![]() sonykel - nu imi dai 1.6 16v a ta ? ![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sunteti off topic domnilor vorba lui bolidu, discutati pe aria tehnica va rog frumos
![]() @bolidu mergi si vezi cu ochii tai cum sta treaba si poate faci si niste poze, 10 km nu-i un capat de tara daca intradevar merita. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Bobo, hai las-o, ca macar noi vorbim de masini, nu de alte vrajeli....
Cat despre unde s-ar putea merge...eu as fi de acord pt cel mai naspa drum pe care il puteti gasi...cel mai greu, cel mai pietros...off road daca se poate...cu cat mai rau, cu atat mai intrigant! Si dupa, un gratar mare si frumos ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cum nu a fost nici o propunere de luat in calcul pentru pescuit, urmatoarea intilnire va fi o intilnire obisnuita si va avea loc duminica 13 IULIE IN PIATA OVIDIU ora 16.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
CristiRzR |
![]()
|
Eu nu vin...la ora aia e Tour de France si nu ma pot desparti de el
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Io ma duc sambata la Fatboy Slim, da' totusi... poate ajung.
![]() This post has been edited by raqzvan: 10 Jul 2008, 01:17 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Eu nu pot sa vin ca sunt de munca
![]() |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
zgribulici^.^ |
![]()
|
nici eu nu vin ! sunt de munca !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Duminica si eu sunt de munca....lucrez 1 zi cu 1 zi ..... deci o data la doua saptamani cad duminica de munca ....exact cum sunt si intalnirile o data la doua saptamani
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Nici eu nu o sa ajung... Duminica ma duc la Costinesti la o plaje si
o sa raman acolo peste noapte. Ne vedem next time ! Distractie placuta ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bobo77 |
![]()
|
Intilnirea de duminica 13.07 se amina pentru saptamina viitoare, adica 20 iulie, datorita lipsei a mai multor membrii, care din diferite motive nu pot participa.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Bine ca am citit acum, ca altfel maine cind ma trezeam va cautam prin piata ovidiu
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Salut. Propune pentru pescuit ar fi balta din zona Cherhanalei de la Olimp, unde am fost acum ceva tip. Drum OK, distanta OK, bobo spune ceva de o taxa de pescuit.
Cred ca imi voi face curaj si voi veni si eu la intalnirea DaciaClub. Daca am inteles bine, in general se face la 2 saptamani, dar urmatoarea va fi pe 20 iulie. Asa e? Daca da... c'ya there. |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Propunere pentru pescuit. Bratul de Dunare din dreptul localitatii Rasova. E cam departe, ce-i drept. La sensul giratoriu de la Cernavoda nu se intra pe autostrada, ci se face stanga. E gratis..ma rog..cica trebuie permis da` nu vine nici draq pe-acolo. Se aude ca a inceput sa traga si pestele...caras, ciortan. E si padurice, deci si umbra pentru gratar.
Numai bine. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bobo77 |
![]()
|
O eventuala propunere pentru psecuit o vom face duminica 20 iulie cind este urmatoarea intilnire.
Taxa de pescuit la cherhana este de 50 lei, si locatia este ok. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Pe 20 pot veni ca sunt liber
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Si eu sunt liber pe 20 deci voi fi si eu prezent
![]() ![]() |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
zgribulici^.^ |
![]()
|
Eu nu stiu daca vin ....ca ar insemna sa am la mine 5-6 milioane sa fac cinste, ca doar e ziua mea pe 20
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
duminica dupa intalnire pe la 19 asa , vine cineva la carturi la Ovidiu la Chelsy???
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
CristiRzR |
![]()
|
QUOTE(zgribulici^.^ @ 15 Jul 2008, 13:11) Eu nu stiu daca vin ....ca ar insemna sa am la mine 5-6 milioane sa fac cinste, ca doar e ziua mea pe 20 ![]() ![]() ![]() ![]() Daca taceai, filozof ramaneai ![]() Stai linistit ca nu e neaparata nevoie de cinste...dar nici sa nu te-astepti sa-ti cantam la multi ani ![]() Cred ca trec si eu pe la intalnire... |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
zgribulici^.^ |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
bobo77 |
![]()
|
Pentru intilnirea de duminica 20 iulie si-au anuntat prezenta mai multi membrii care nu au confirmat pe topic, printre care si respectabilul Bab (unul dintre cei mai vechi membri al intilnirilor din Ct) si eram curios daca ne onoreaza cu prezenta domnul Flavy, care am inteles ca s-a intors la tarm.
@Pastrma , tot muncesti? o sa stringi o sacosa de bani... Intilnirea este la ora 16 si asteptam si sarbatoritul. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
vin si eu, cel mai probabil.
cine se ocupa de stickere, nu ma uita si pe mine te rog cu un sticker ![]() sa va arat eu dacie adevarata cu inchidere centralizata ![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
ct_07_lcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 17 July 08 ![]() |
ooo super,voi veni si eu...poate ma lamureste cineva cu "nenorocitul" ala de buton
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 1,4MPI PREFERENCE
- CT 07 LCV Viata incepe de la 170 km/h.............cel putin pentru mine !
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
`neatza baieti,
Dupa Liberty Parade si o seara plina, abia acum am ajuns la somn. Sper sa ma trezesc in timp util si sa ajung la intilnire ![]() Va salut si ne vedem |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
bobo77 |
![]()
|
@ct_07_lcv te asteptam.
Ne vedem la ora 16 in Piata Ovidiu, la locul obisnuit. Poze o sa pun miine ca imi este lene acum. This post has been edited by bobo77: 20 Jul 2008, 21:52 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
zgribulici^.^ |
![]()
|
hai bobo...punele si tu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:29 |