PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
99AIM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|||
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Rambo, avand in vedere ca nu stii regulile nici dupa atatia ani, iti reamintesc:
1. NU e voie cu atacuri personale 2. NU e voie cu offtopic Si in plus nimeni de p-aci (care te cunoaste) nu te place, asa ca te rugam frumos sa te abtii! P.S.: INTALNIREA - DUMINICA, 19.10, orele 16, locul uzual Exista si posibilitatea sa vina si cei de la LoganClub (pe mine nu ma deranjeaza cu absolut nimic, chiar sunt bucuros) Cine vine rog sa anunte pe topic, ca sa fim siguri ca suntem destui! This post has been edited by CristiRzR: 15 Oct 2008, 17:47 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
99AIM |
![]()
|
Ia firul topicurilor si vezi cine a inceput,daca eu sunt vinovat ca raspund cu aceeasi moneda unora atunci scuze .
On topic: eu am terminat si va urez intalniri placute. This post has been edited by RamboX: 15 Oct 2008, 17:48 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Sa inteleg ca nu ai auzit vre-odata de "cel mai destept cedeaza"....
Te rog, las-o balta, nu s-a dorit un afront, ci ca o gluma de-a lui sonykel |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
eu zic ca o sa fiu prezent la intalnirea urmatoare.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Si eu prezent....+ o foarte buna prietena cu un logan care a luat carnetu de curand ... am convins-o sa vina ... sa avem si noi o MEMBRA! Sa ii urati bun venit:) Ne vedem duminica.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Vin si eu.
|
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Iar este aceeasi ora de intilnire cu loganclub...
This post has been edited by bobo77: 15 Oct 2008, 20:06 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu promit...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
CristiRzR |
![]()
|
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Domn profersor cand ne-am vazut la kaufland sa zicem ca v-am evitat ptr ca nu vroiam sa ne certam acolo , iar cand am ajuns ,la casa si am vorbit cu sotia dumneavoastra ati iesit din magazin...
Si nu m-am dat zmeu dar am vazut ca ne luati la misto pe reno club asa ca am considerat ca e bine sa se stie si aici ca ati inviat... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
99AIM |
![]()
|
QUOTE(sonykel @ 16 Oct 2008, 10:29) Domn profersor cand ne-am vazut la kaufland sa zicem ca v-am evitat ptr ca nu vroiam sa ne certam acolo , iar cand am ajuns ,la casa si am vorbit cu sotia dumneavoastra ati iesit din magazin... Si nu m-am dat zmeu dar am vazut ca ne luati la misto pe reno club asa ca am considerat ca e bine sa se stie si aici ca ati inviat... n-ai considerat bine, ca eu te ignor e motiv de cearta?mah tu chiar vrei sa-ti spun aici ce spune cel mai bun prieten al tau despre tine?nu ma face sa caut in arhiva de pe mess ca-ti tai singur venele daca afli ,lasa treaba asa and silence. Scuze de off topic si promit ca este ultimul meu topic pe dacia club This post has been edited by RamboX: 16 Oct 2008, 14:29 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
cristy90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 5 October 08 From: CONSTANTA ![]() |
Sall tuturor…
Sunt nou pe aici…am citit despre intalnirea de duminica (ora 16)…Vreau sa ajung si eu dar unde anume este “locul uzual” adica unde ne intalnim??? Astept un rsp ![]() |
--------------------
EX DACIA
LOGAN
AMBITION 1.6 MPI 2006
- CT xx BCI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(RamboX @ 16 Oct 2008, 15:13) promit ca este ultimul meu topic pe dacia club Nu avem noi norocul asta.This post has been edited by IRONICK: 16 Oct 2008, 14:31 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pentru a afla locația caută câteva pagini mai la vale, erau niște hărți...
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1369119 This post has been edited by MAERSK: 16 Oct 2008, 16:04 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Sper sa ajung si eu saptamana asta ... vin cu Opelu`
![]() P.S. Am mai intrebat asta odata si nu m-am prezentat la intalnire ... sorry ![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Am si eu o rugaminte la voi ca poate intrati in pizzico inainte sa ajung eu , mai pastrati vreo 6locuri libere si ptr noi cei de la Logan Club...
Dabia astept sa ne vedem Duminica ca de mult nu ne-am mai vazut. Am inteles ca vin si baietii de la Reno cea ce inseamna ca vom fi multi. PS. RamboX te asteptam si pe tine , ai un PM de la mine. Ma astept sa ma jignesti iar dar eu din respect nu te voi jigni. Asta ce scriu eu e Reply(sau Post) Threadu/Topicul e ala unde se posteaza/ se da reply This post has been edited by sonykel: 16 Oct 2008, 18:26 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
cristy90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 5 October 08 From: CONSTANTA ![]() |
Ms MAERSK...o sa vin si eu acolo..faza e ca nu cunosc pe nimeni
![]() |
--------------------
EX DACIA
LOGAN
AMBITION 1.6 MPI 2006
- CT xx BCI
|
|
sonykel |
![]()
|
Cisty90 vino ca suntem baieti de treaba nu mancam membrii noi...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Eu ii manac !!!
![]() L.E. Incerc sa conving un membru solenzar de la mine din oras sa vina si el. This post has been edited by bolidu: 16 Oct 2008, 18:39 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
@ramboX
QUOTE(RamboX @ 15 Oct 2008, 18:44) In mod normal AICI ar trebui sa vorbim de intalniri, dar asemenea rautati nu pot primi decat replica pe masura, asadar ramboY iti mai aduci aminte cand ne dadeai lectii de tunareala la bandouri vopsite si lipite cu 'Picatura'? Hai poate incerci sa nu mai fii rautacios si nici sa nu mai superi pe nimeni pe aici(trebuie sa intelegi ca poate asa e firea ta - trezeste animozitati ).... ![]() This post has been edited by radioman: 16 Oct 2008, 18:52 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
sonykel |
![]()
|
Bolidule la ce burta ai tu , nu poti sa mananci decat copii forumistilor , poate eu mananc forumisti
![]() ![]() Sa vina si prietenul tau dar doar daca are sticker cu turbo altfel nu-l primim ![]() Ps. glumeam ![]() This post has been edited by sonykel: 16 Oct 2008, 18:55 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
cristy90 |
![]()
|
sonykel acum m-am mai linistit
![]() ![]() |
--------------------
EX DACIA
LOGAN
AMBITION 1.6 MPI 2006
- CT xx BCI
|
|
bolidu |
![]()
|
Stikerul cu turbo a ramas pe batrana solenza care a ramas tatalui meu. Acum pe noua masina am turbo de adevaratelea
![]() Nu am nici o treaba cu aia de acolo ca sunt numai dastia infumurati ca de` au Opeluri (Logan la nemti) si de aceea am decis sa raman la "first love" - daciaclub ! This post has been edited by bolidu: 16 Oct 2008, 21:38 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Duminica sper sa ajung si eu la intalnire
![]() Bolidu:sper sa vi si tu |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
QUOTE(bolidu @ 16 Oct 2008, 22:36) Stikerul cu turbo a ramas pe batrana solenza care a ramas tatalui meu. Acum pe noua masina am turbo de adevaratelea ![]() Nu am nici o treaba cu aia de acolo ca sunt numai dastia infumurati ca de` au Opeluri (Logan la nemti) si de aceea am decis sa raman la "first love" - daciaclub ! Sa-ti spun un secret ![]() This post has been edited by raqzvan: 17 Oct 2008, 00:56 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
sonykel |
![]()
|
deci in copilarie ai purtat si tu stickerele cu turbo?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ma reprimiti si pe mine in trupa?
![]() PS: vin cu conditia sa vina si Bobo... ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
LKS |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 179 Joined: 22 May 06 From: Constanta ![]() |
Cam nasol ca wkndu asta e si evenimentul de la bucuresti. Eu unu o sa sar peste intalnire.
|
--------------------
Dacia
1300
1980
- CT 04 KSU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 00:26 |