PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
BeciAcustic |
![]()
|
||
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|||
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(bolidu @ 10 Nov 2008, 19:33) I-auzi ma ce chestiune .... las-o mai usor cu periatul ca nu faci mare lucru ! Parerea mea ! Care este ! Eu sa-l perii pe bobo?la cate meciuri am avut cu el.....dar cand are si el dreptatea lui o recunosc,tu de cand īti permiti sa ma acuzi de ceva? eu te-am acuzat pe tine de ceva?respectul reciproc chiar īti este strain? QUOTE(IRONICK @ 10 Nov 2008, 19:42) corect This post has been edited by RamboX: 10 Nov 2008, 19:49 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Nu imi este strain imi respect aproapele dar ce ai zis tu mai sus nu cred ca a cazut asa de bine in sensul ca ai facut o bica bisericuta (cu toate ca nu ai facut nimic) si asta nu e bine. E ca si cum as zice ca eu si cu inca catva membri stiu ceva ce ceilalti nu stiu si nu ar fi frumos asa ca mai gandeste-te inainte sa imi spui mie ce imi permit sa fac si ce nu. Nu cred ca ma cunosti indeajuns incat sa vb asa. Numai bine all !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(bolidu @ 10 Nov 2008, 20:02) Nu imi este strain imi respect aproapele dar ce ai zis tu mai sus nu cred ca a cazut asa de bine in sensul ca ai facut o bica bisericuta (cu toate ca nu ai facut nimic) si asta nu e bine. E ca si cum as zice ca eu si cu inca catva membri stiu ceva ce ceilalti nu stiu si nu ar fi frumos asa ca mai gandeste-te inainte sa imi spui mie ce imi permit sa fac si ce nu. Nu cred ca ma cunosti indeajuns incat sa vb asa. Numai bine all ! pai ori am facut ceva ori nu?o bica bisericutza?pai eu sunt Stefan sa construiesc biserici? ![]() intalniri placute tuturor,ma retrag ca am de lucru This post has been edited by RamboX: 10 Nov 2008, 20:09 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
QUOTE(gabylzr @ 10 Nov 2008, 15:32) @UNEL - am inteles mesajul tau ironic, eu nu prea vin la intilniri si nu ma intereseaza cea ce propui tu.Problema este ca tie ti-ar place sa fii organizator desi nu vrei sa recunosti , cu toate ca in ultimul timp chiar daca voalat asta ai facut , ai organizat cum ai vreut tu. HAHAHAHAHAHAHA ... ce dulce esti ![]() ![]() ![]() Eu am impresia ca nu ma cunosti. Am zis de mult ca nu sint interesat de titulatura de organizator. Personal nu am timp sa fac tot ce as vrea sa fac .... dar sa ma mai ocup si de DC. Aparteneta ti-o inteleg. De un an de zile nu stiu daca am lipsit la 4 intilniri si daca mai adaugam si intilnirea celor doua cluburi DC+LC se datoreaza cumva si mie. Aportul meu la bunastarea DC+LC s-a materializat si in invitarea celor de la Tulcea de care s-au bucurat toti cei prezenti. Ajutorul meu in privat pt. cei care au fost la Tulcea la service, a fost neconditionat si lipsit de interes. Discutiile si sfaturile ... Asa ca e normal ca unii sa remarce ca mi-am facut simtita prezenta si sa o aprecieze cumva. Multumesc si celor care m-au ajutat. REPET ... NU MA INTERESEAZA, NU AM NIMIC PERSONAL CU NIMENI, VREAU DOAR SA NE VEDEM LA O CAFEA, SA POVESTIM ..... Faceti borsh, alegeti organizatori, garzi de beton .... dar terminati cu kkt-urile astea. This post has been edited by unEL: 10 Nov 2008, 20:48 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
QUOTE(RamboX @ 10 Nov 2008, 21:07) pai ori am facut ceva ori nu?o bica bisericutza?pai eu sunt Stefan sa construiesc biserici? ![]() intalniri placute tuturor,ma retrag ca am de lucru Ce atent la detali esti tu mai ... se vede ca nu ai inteles ce am vrut sa spui si pun pariu ca te-ai chinuit ceva dar tot degeaba, in fine, nu te mai retin ca ai de lucru ... |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Gata?Ati terminat cu discutiile astea inutile?
Pana la urma se decaleaza pe 23 urmatoarea intalnire sau se face duminica asta si se merge cum s-a stabilit acum ceva vreme? |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
In calitate de fost organizator si ca aceste divergente sa inceteze, il propun pe userul @bolidu ca organizator la daciaclub Constanta (singe proaspat), cu mentiunea ca il voi ajuta la inceput pina-si intra in mina.Asteptam si alte propuneri.Daca e propunerea mea de la mine are un vot.Cine-i pro si cine-i contra sa zica acilea? sau alta propunere...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
eu sunt pro cu bolidu... cum tu veneai din mangalia sa vina si el din medgidia...
![]() atat timp cati alti candidati nu avem sunt de acord cu bolidu ![]() This post has been edited by sonykel: 10 Nov 2008, 21:53 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Pro bolidu ... un organizator tot trebuie numit .... apropo sonykel ai scris prea tare megidia
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Imi cer scuze ca nu am mai trecut pe la intalniri.
Nu stiu cat de mult conteza votul meu , dar i-l dau lui @bolidu Sper sa ne intalnim mai veseli la intalniri si sa nu uitam ca aceste incidente |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
da am vazut ceam scris
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
cum arata ceamul scris?
![]() ![]() cum in general la votare unii se mai si abtin, la aceasta votare voi fi unul dintre ei. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
sonykel |
![]()
|
scuza-ti am uitat ca suntem pe un forum de inalta elita... eu i-mi i dau 2palme si ma retrag in beci pe ziua de azi...
![]() This post has been edited by sonykel: 10 Nov 2008, 22:34 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
hai fie...votez si eu cu cine voteaza majoritatea..dar sa avem un organizator
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
Nu stiu cat de mult conteaza votul unui membru reno dar sunt pro bolidu
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
QUOTE(sonykel @ 10 Nov 2008, 22:31) scuza-ti am uitat ca suntem pe un forum de inalta elita... eu i-mi i dau 2palme si ma retrag in beci pe ziua de azi... ![]() Scuze Sony ... nu am vrut sa te supar....era doar o glumita.... mi-am dat seama ca a fost gresala de tastatura ... sau graba in scriere.... Scuze..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sonykel |
![]()
|
stai calm nu m-am suparat ... mi-se in ``paishpe``
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Salut, poate nu am dreptul sa ma bag in aceasta discutie dar imi voi asuma orice risc si voi scrie. Nu imi place ceea ce vad! Eu am ales sa vin la intalnirile Daciaclub pentru un motiv... pentru unitatea de care dadeati dovada. Acum vad o cearta continua si nu e drept, nu e corect fata de acest club, fata de membrii lui. Ideea de organizator e relativa si parerile legate de necesitatea aceste functii sunt impartite. Cert e ca este necesar, bun sau rau, iubit de unii iar de altii urat, se poate spune ca a fost de toti respectat. Si eu sunt de acord cu numirea unui organizator si il voi sustine pe Bolidul, cu toate ca nu am avut onoarea de a-l cunoaste personal, dar sunt prea multi care il sustin si il recomanda. In conditiile in care Bobo isi redepune "canditatura" votul meu (daca am acest drept tinand cont ca sunt de putin timp alaturi de voi) va merge catre el.
Numai de bine! |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
unEL |
![]()
|
QUOTE(pastrama @ 11 Nov 2008, 00:42) Punct sensibil sau nu .... mie nu mi se parea normal sa-i invit pe cei de la Tulcea doar pt. LC,DC sau RC. Am invitat pe toata lumea la o intilnire comuna in beneficiul tuturor. Ca de acolo s-a ajuns aici ... e alta mincare de peste. A fost decizia fiecaruia. Ca unora le place, ca unora nu sau ca altii se iubesc .... fiecare cu a lui. Ca sint oameni si oameni .... asta o stim cu totii. A vb. cineva cu bolidu daca este interesat de aceasta propunere? sau e o intrebare retorica? ![]() De data asta ma abtin de la vot ![]() Va salut |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Si din partea mea are bolidu votul , daca bobo la propus merg pe mina lui.Deci sint 9 voturi pro si 2 abtineri.Si eu l-as prefera pe bobo.
This post has been edited by gabylzr: 11 Nov 2008, 13:23 |
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
E penibila situatia asta cu "organizatorul" . Eu nu-mi aduc aminte cand s-a ales ultima oara un organizator. Aceasta nomenclatura a fost atribuita lui bobo deoarece se implica cel mai mult si dupa vointa lui cand sa facem intalnirile.
Parerea mea e ca politizati prea mult ideea unei intalniri amicale. Iar ceea ce ai zis tu bobo ca o intalnire ad-hoc sa fie facuta de cine vrea dar nu sub titulatura daciaclub mi se pare o aberatie, avand in vedere ca nu suntem o organizatie inregistrata! In rest, nu ma intereseaza cine e organizator, eu o sa vin la intalniri ca sa va vad si ca sa bem o cafea (vorba lui UnEL)! ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
subscriu intru totul la ce a scris Cristi mai sus.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
Daca mi se permite votez si eu cu Bolidu.(desi l-as prefera tot pe Bobo).
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
crsitirzr nu-ti aduci aminte sa fi ales tu vr-un organizator, pentru ca tu ai venit mai tirziu si era un organizator daca nu ma insel chiar "el" ti-a dat link-ul cu intilnirile din Constanta, dar unii uita de unde au plecat... cind ai venit tu intilnirile se faceau.Si referitor la nomenclatura de care zici, maninci bors ca sa zic frumos, intilnirile nu le faceam cind voiam, va intrebam mereu ora si data, poate sa confirme si pastrama chestia asta ca asa s-a facut de la inceput si mereu am ales solutia, ca sa fim cit mai multi.Oricum sa va fie rusine si tie si lui steel, daca voiati puteati sa-mi spuneti chestia asta in fata inca de cind eram organizator...oricum e bine ca am aflat mai tirziu cu ce fel de oameni am stat la masa, in fata prieteni si pe la spate...
Si referitor la chestia cu intilnirile ad hoc o sa intelegi si nu e o aberatie deloc, in timpul tau liber poti face ce vrei... Oricum conform principiului democratic minoritatea se supune majoritatii si pina acum bolidu sta destul de bine. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nu incepeti iar cu scandalul.Puteti sa rezolvati pe PM sau mai bine la o intalnire cand se poate discuta fata in fata,nu va mai spalati rufele murdare in public.Nu cred ca este motiv de cearta toata treaba cu intalnirile.Nici mie nu-mi convin anumite idei care s-au vehiculat pe aici,dar tin totul pentru mine pentru ca nu am vechime la intalniri.
@bobo-daca reveneai... ti-am scris ieri pe PM.In cazul de fata,aleg sa ma abtin si eu. Oricum ar fi,cand voi putea sa vin la intalniri,voi veni indiferent daca va exista vreun organizator sau nu,asta daca la intalniri va putea participa in continuare oricine. This post has been edited by cristio_79: 11 Nov 2008, 16:51 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 04:09 |