PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
cristio_79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|||
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Eu cred ca tu nu m-ai inteles bine.
Pot face ce vreau. PUNCT Si fac si analize daca vreau. PT. CA POT Pe mine ma enerveaza ca e stresul asta aici. Ma enerveaza ca sintem putini la intilniri. Ca nu pot sa-mi beau cafeaua asa cum ma obisnuisem, cu oameni de calitate si discutii alese. Si nu ma intereseaza sa fiu vre-un "GURU" la vre-un club asa cum insinuezi. Nu o sa-ti mai folosesc numele/userul ... bla bla bla mai ales ca atunci cind te-ai vazut pus in fata faptelor tale ai ales sa ceri imunitate. Ca tu ai ales dupa acea intilnire de la Cherhana sa mai faci intilniri comune si s-a ajuns aici ... e alta poveste care e de pe vremea cind tu erai organizator si va trebui sa raspunzi colegilor care iti imputa asta, pt. ca tu ai permis sa se intimple asta. Daca nu ai observat, la intilnirile LC eu nu am mai fost de cit fff rar, si asta pt. ca am fost dezamagit de actiunile unor membrii si asta oricit am incercat sa ... tot m-au dezamagit. Dar si-au facut altii prieteni acolo .... Eu am ramas prieten cu aceia care merita dar in cadru privat. Nu am mai postat acolo de ffff mult timp. Propun ca intilnirile DC sa fie doar cu cei de la RC si sa nu mai existe ideia de LC in astfel de intilniri. Hai sa rupem pisica in doua. Propun ca cei care sint membrii DC si RC sa-si expuna punctul de vedere referitor la aceste intilniri. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
2008 Ambition Led & sound tuning.
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Eu sincer zic sa vorbim Duminica de chestia asta!
Desi mie mi-e dor de zilele in care veneam Eu, Bobo, Pastrama, Catalin, SteelTormentor, Flo, Raqzvan, UnEL, Sony...si inca unii care ma scuzati ca nu va trec...si toate erau bune si frumoase, nimeni nu se supara! Acum, sincer, eu recunosc ca daca se fac intalniri comune cu LC, e mai nasol...suntem multi, e greu sa ne "cazam" si e greu sa vorbim cum vorbeam ca lumea. Deci si mie mi s-ar parea normal sa ne intalnim mai putini, dar buni...mai ales "veteranii" ![]() Beciacustic, bolidu, cristio_79, cristitranca, gabylzr...etc...sa nu va simtiti exclusi! Hai sa decalam intalnirile astfel incat cine vrea sa mearga la LC sa nu fie nevoit sa aleaga. Apropos, din punct de vedere personal, avand in vedere ce s-a intamplat in ultima luna, mi-as dori ca si andy_x3m de la LC sa vina regulat, avand in vedere ca este o persoana sociabila si agreabila (as fi vrut sa spun si altfel dar n-am vrut sa fiu tendentios ![]() This post has been edited by CristiRzR: 11 Nov 2008, 22:32 |
--------------------
VW
Golf
- CT 85 RZR
1993 GL 1,8i VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
solcanule ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(sonykel @ 11 Nov 2008, 22:28) solcanule ? ![]() ![]() ![]() tu organizezi intalniri LG in casa DC?beton tine-o tot asa,eu pot veni cu jika ca are si el Zkr acum sau trebe sa faca cerere? poate-ti da ceva probleme de rezolvat.... ![]() This post has been edited by RamboX: 11 Nov 2008, 22:33 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
deci ramane duminica asta sa ne intalnim sa stabilim?
nu credeam vreodata ca o sa ajungeti la un asemenea scandal.....hai sa o lamurim intr-un final.... personal imi pare rau de ceea ce se intampla |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
QUOTE(CristiRzR @ 11 Nov 2008, 22:25) Nu ma simt exclus... sunt constient ca nu am userul nici de 1 an ... si vin la intalniri din martie... pentru ca nu stiam de DaciaClub .. deci nu sunt vechi dar incerc sa vin la fiecare intalnire.... exceptie au fost 2 intalniri la care din cauza ca lucram nu am putut ajunge.... dar de acum nu voi mai fi aceste probleme.... Si ideea este ca nu conteaza cat de vechi esti daca vi si ai ce discuta si cu cine sa te simti bine e ok .... ce conteaza ca unu are useru din 2000 iar eu il am din 2008 nu e tot om .... sunt total deacord ca nu sunt un membru vechi dar diferentele astea de vechime mi se par ridicole..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Wow fratilor imi vine sa ma dau cu capu` de pereti la ce citesc aici... Cum lipsesc 4-5 ore se mai umplu 2 pagini cu injurii, jugniri indirecte si alte dastea pe care eu le detest din toata inima ...
Bobo mi-a propus mie sa fiu organizator pur si simplu neavant nici o "pila" la el sau altceva de genu, de fapt mie nici prin cap nu imi trecea ca intr-o buna zi voi devenii organizator la dc cta. Ideea mi-a suras in prima faza dar dupa cateva posturi ale diferitilor useri am inceput sa ma sucesc... lume rea domne`... de ce nu ne putem intelege ca oamenii ?! ?! ?! Ne cunoastem de 3-4 luni uni dintre noi si ne permitem sa aruncam injuri dastea ca unu a facut mai mult ca altul ca unul a facut si arupt in doua... toti suntem egali in toate privintele astea, nu conteaza ca esti pe 7 forumuri si ca te cunoaste toata lumea, ca ai o varsta inaintata si ca toata lumea tre` sa faca ca tine. Accept sa fiu organizatorul intalnirilor DaciaClub Constanta sub indrumarea lui Bobo pentru ceva timp. Am urmarit posturile de la inceputul "campaniei" dar am stat in umbra sa vad cam ce reactii apar. Sunt perfect constient ca cei care m-au votat au facut-o din simplu motiv de a fi un organizator dar nu ma deranjeaza, imi place sa imi asum riscuri si responsabilitati cu toate ca multi s-au cotit de aspectele astea ... In calitate de organizator (cel putin interimar) va anunt ca urmatoarea intalnire va avea loc pe data de 16 Nov 2008 la locul bine stiut unde sper sa vina cat mai multa lume si v-om stabilii impreuna daca vreti sa va fiu organizator si solutionarea multitudinii de neintelegeri create intre membrii forumului. O sa vorbesc si cu Sonykel daca vrea sa ni se alature cu LC si desigur si baietii de la reno. Va rog mult sa terminam cu jignirile de orice fel si hai sa ne intelegem la fel de bine ca pana acum ! Numai bine all ! This post has been edited by bolidu: 12 Nov 2008, 00:08 |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
La ce ora, domnul organizator (intermediar)?
This post has been edited by CristiRzR: 12 Nov 2008, 00:02 |
--------------------
VW
Golf
- CT 85 RZR
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Da sigur, am uitat ce era mai importat de` incepator. Ora o sa o comunic maine in functie de posibilitatile fiecaruia dar nici in noapte sa nu intram.
Toate bune ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
Asta e bine.Sper sa revina totul la normal si de asemenea sper ca vom mai putea venii si noi cei de la RC.
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Vin si eu duminica
![]() This post has been edited by Nec: 12 Nov 2008, 00:11 |
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
nu ramane 16:00 ca si pana acum? mi se pare o ora perfecta pentru duminica.... mai devreme poate lumea mai are treaba .. un gratar la pranz eu stiu ... ca doar e duminica ... asa pana la 16:00 ajunge toata lumea. Numai Bine
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Merci Cristi, dar totusi te'ai miscat cam "greutz"... sunt insurat:P
Dupa cum am mai spus'o sunt nou, userul il am de ceva ani, scriu si mai ales citesc de cam tot atatea. La intalniri nu am venit din varii motive pe care nu are rost sa le enumar. Acum imi place, sunt unii oameni ok, altii nu... ca peste tot. Nu ma deranjeaza ca nu mai doriti sa faceti intalniri cu logan club, cu toate ca eu acolo activez in principal, dar ce ne facem cu userii comuni? Sunt bineveniti? Eu, dupa cum spunea cineva mai sus, o sa vin atat timp cat ma simt bine si cat timp nu ma simt exclus, evident daca nu imi spune cineva subtil sa renunt la acest obicei. Bun, in alta ordine de idei... mi'ar face placere sa il cunost pe acest RamboX*, poate o sa am onoarea vreodata. Daca tot vin la voi la intalnire nu ati vrea sa imi car si sculele de fotografiat sa trag cateva cadre? Numai de bine *Nu am nimic cu tine (rambo) mai ales ca nu te cunosc, doar sunt curios sa ne intalnim, vad ca simpla ta prezenta starneste polemici. |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
CristiRzR |
![]()
|
Ma doare capul! N-am zis eu sa ne intalnim mai devreme la 16:00??? Ca de obicei? Bolidu, acum vrei sa-si comunice toti agenda ca sa facem o ora? Iti zic eu...n-o sa mearga! Ramane ora 16:00
Daca unii din membrii LC doresc sa se duca la intalnirea lor, sunt bine-veniti sa vina la discutii si la noi, asa, ca after-party ![]() L.E. vis a vis de ce a zis andy_x3m...esti bine-venit cu aparatul...am vazut ce poate face cand am fost la cherhana (masina mea a fost la post de cinste ![]() This post has been edited by CristiRzR: 12 Nov 2008, 00:18 |
--------------------
VW
Golf
- CT 85 RZR
|
|
bolidu |
![]()
|
Asa ma gandeam si eu ... orele 16:00 sa fie !
Andy adu` sculele !!! |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
@CristiRzR-sincer sa fiu,in urma unor posturi,am simtit ca membrii mai noi ai sau cei care nu prea au dat pe la intalniri se cam exclud din discutie.
Parerea mea este ca atata timp cat DC si reno sunt niste forumuri publice,unde fiecare isi poate exprima anumite pareri,impresii si intalnirile organizate sub titulatura celor doua forumuri ar trebui sa fie libere,sa participe cine doreste,indiferent de marca,modelul sau vechimea automobilului detinut. Daca se doreste crearea unui club exclusivist,la intalnirile caruia pot participa doar anumite persoane,nu este nici o problema. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
asa domnu` bolidu. acum ai si votul meu. nu ca ar conta foarte mult
![]() cred si sper ca o sa fie o super intalnire. eu cel putin de-abia astept, ca am si lipsit la ultimele doua (deh, pescuitul asta m-a "prostit" in ultima vreme ![]() ce bine ca s-a terminat totul. (s-a terminat nu?) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Bolidule, in calitate de organizator intalniri DC ai obligatia ca la urmatoarea intalnire sa-l aduci si pe Rembo cel fioros si atotsiutor. Am zis!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
QUOTE(CristiRzR @ 12 Nov 2008, 01:16) Daca unii din membrii LC doresc sa se duca la intalnirea lor, sunt bine-veniti sa vina la discutii si la noi, asa, ca after-party ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa curga cafeaua ... sa fie supe ... ca de party nu ducem lipsa. @Bolidu Spor la treaba ! |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(unEL @ 11 Nov 2008, 22:13) Propun ca intilnirile DC sa fie doar cu cei de la RC si sa nu mai existe ideia de LC in astfel de intilniri. Hai sa rupem pisica in doua. Propun ca cei care sint membrii DC si RC sa-si expuna punctul de vedere referitor la aceste intilniri. Domnu' Unel...nu stiu daca ma mai tii minte cand am stat de vorba la scoica din mamaia dupa intalnirea de la lc acu un an parca... Daca mai ma stii atunci stii ca ce voi spune in continuare se bazeaza pe experienta proprie. Sa va spun o povestioara.... Odata demult mergeam la intalniri dc cand se tineau la academie dar dupa ce au aparut zmeii cu burnuri si altele am incetat sa mai apar vreodata la vreo intalnire dc. La un moment dat am avut in posesie un logan... Nu stiu cum m-am potrivit insa l-am cunoscut pe un user reno si am zis hai sa merg la reno.... Nu mai tin minte peste cine am dat atunci, insa relpica "da ba da' eu am motor original reno tu ai de dacia" m-a lasat masca si am preferat sa nu mai apar nici la intalnirile reno unde sunt astfel de oameni... Uite asa am ajuns la lc bucuresti...am aparut in peisaj pe la a 2-a sau a3-a intalnire a lor... Eeeee....au inceput niste prietenii, mi-am schimbat masina in cea actuala, insa am continuat cu prietenii.... Uite ca la un moment dat au aparut zmeii si aici si am plecat si de acolo... Inca se organizeaza pe FATA liniute si alte prostii ILEGALE... Nu ma intereseaza ce fac ei, ma intereseaza ca nu mai am eu ce cauta pe acolo... In prezent frecventez un club de prieteni, care desi are in titulatura logan, nu mai sunt decat 2 logane....insa suntem prieteni. De asemenea acum imi face placere sa merg la reno ptr. ca au cam disparut din peisaj personajele mentionate mai sus, plus ca am descoperit o gasca exact pe gustul meu... Spun toate astea ptr. ca in final de fapt raman prieteniile formate....te ajuti unul pe altul, ceri un sfat de la unul care a mai patit-o, mergi la o cafea/mic/bere/munte/mare/etc... Acuma mai e si partea aia cu cine se aseamana se aduna.... In mare ce am sintetizat eu e in felul urmator: -La LC sunt oameni care vor sa-si rupa masinile si f. putini care sa fie cuminti si cu capul pe umeri -La DC sunt de toate ptr. toti, insa din cate am observat in cta sunt destui oameni cu mintea la cap nu la picioare. Concluzie..ceea ce faceti aici se cheama balacareala pe un forum. Si toate problemele au aparut de la intalnirile voastre comune cu LC... Va recomand cu maxima caldura sa ramaneti la dc+reno ca sunteti putini. @Unel. Nu mai pune la suflet... nu merita. Ce ai facut cu oamenii de la Tulcea e de apreciat. Din pacate nu vad toti asa. @Sonykel. Iti recomand cu caldura sa te organizezi la tine acolo si sa ne lasi in pace cu prostiile voastre. @bobo, pastrama si bolidu. nu va cunosc personal, insa cred ca mi-ar face o deosebita placere sa bem o cafea impreuna ptr. ca va vad oameni cu mintea la cap si nu are sens sa va certati pe posturi de organizator, pe diverse prostii. Voi, daca va considerati prieteni, va intalniti cum v-ati hotarat indiferent de cubluri. Da...problemele se trag de la intalnirile comune deoarece ati vrut sa fiti mai multi, insa nu intotdeauna mai multi inseamna mai bine... In "clubul" celalalt avem o vorba..."Decat 40 de membri la intalnire, mai bine 4 prieteni." ![]() @cei cu chef de scandal....va rog sa va duceti unde vreti sau la LC ca aici nu e loc de certuri/flame-uri/etc... Ceea ce doresc prin acest post e sa deschideti ochii si sa nu va mai certati aiurea. |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
dantes abtine-te , tu in primu rand ti-ai facut cu spike club-logan ca voi vroiati sa va faceti acte la club sa etc... si aici la ct au fost doar vreo 2 membrii care isi rupeau masinutele... cei care sunt acup isi rup masinile doar cu sunet vreo 2-3... oricum deja e o bataie intre copii adulti , pe aici...
cand ai venit anu trecut la noi si ne-am strans vreo 20de masini impresia asta ti-am facut-o noi??? This post has been edited by sonykel: 12 Nov 2008, 09:53 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
unEL |
![]()
|
@Dantes
Salutare de la mare !!! Binenteles ca stiu cine esti si in ce conditii ne-am cunoscut. Parca era frig rau in parcare la Aqua. Frumos spus Dantes. Mi-e dor de o cafea tihnita cu citeva tigari si citiva prieteni forumisti la masa. Bolidu, cum o sa rezolvi problema asta ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
@Unel...Vezi daca nu ne-am mai intalnit...Acum sunt mandru nefumator
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
andy_x3m |
![]()
|
Domnule Dantes, in momentul in care afirmi ceva si mai ales prin acea afirmatie lezezi imaginea unei organizatii, nu cred ca poti avea pretentia sa nu apara nemultumiti.
Nu vad de ce iti permiti (sau de ce faci asta, nu am eu dreptul sa iti spun ce sau ce nu iti permiti) sa ii bagi pe toti in aceeasi oala, pe ce te bazezi in momentul in care spui ca in LC se practica "ilegalitati", sau ca cineva le face in numele clubului... Banui ca ai dovezi in acest sens, nu? De arunci nu noroi in acel club sau in userii care activeaza acolo. Cu siguranta nu mai sti ce se intampla, dar... spun asta ca o completare a ceea ce spuneai tu mai sus, ca aici nu e loc de starnit "flame-uri". Numai de bine si te astept la intalniri, fie ele comune fie doar la DC+Reno sau LC. This post has been edited by andy_x3m: 12 Nov 2008, 10:14 |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
dantes, nu e nimeni cu chef de scandal pe-aici, chiar nimeni
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
dantes |
![]()
|
Daca nu e nimeni cu chef de scandal, atunci de ce va contrati (sa nu zic certati) pe organizari & stuff?
Nu vreau sa comentez despre LC, nici despre DC. Nu am de gand sa arat cu degetul, ceea ce am vazut/trait/experimentat m-au condus la concluziile exprimate. Oricine poate trage ce conlcuzii vrea. |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
andy_x3m |
![]()
|
Tinand cont ca traim intr'un stat democratic, oricine are dreptul la o concluzie/parere dar nu are drept sa o emita public atat timp cat aceasta aduce injurii imaginii unei persoane sau organizatii. Evident, daca ceea ce spune este sustinut de dovezi palpabile atunci e alta mancare de peste, dar... eu intr'un an nu am vazut un membru LC care sa dea "scartz" (e drept ca unii mai scapau ambreiajul:D sau ca nu era aderent asfaltul la plecare).
Numai de bine si ne vedem duminica la pozat |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
sonykel |
![]()
|
andy era asfaltul umed , iarba , in panta
![]() da domne ca unii membrii dacia club nu dau scarturi , nu trag frana de mana , nu dau liniute pe ``exterioare`` hai sa fim seriosi si sa nu ne mai agatam de toate ``porcariile`` astea This post has been edited by sonykel: 12 Nov 2008, 10:39 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 11:18 |