PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
andy_x3m |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) _DSC2211.jpg ( Size: 99.74k ) Number of downloads: 456 _DSC2212.jpg ( Size: 154.57k ) Number of downloads: 469 _DSC2218.jpg ( Size: 144.86k ) Number of downloads: 470 _DSC2219.jpg ( Size: 142.62k ) Number of downloads: 469 _DSC2220.jpg ( Size: 96.64k ) Number of downloads: 454 |
||
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|||
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
- CT-xx-HIT
2017/2019 [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
@radioman
Ce e asa ciudat ca eu si BAB am venit? ![]() E adevarat ca eu, cel putin, am venit rar in ultima vreme. Sper sa pot sa vin mai des de acum. Frumoasa intalnirea de duminca. |
--------------------
Dacia
Logan Preference
- CT-81-ADU
2005 Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Salutari la toata lumea ! Urmatoarea intalnire va avea loc pe data de 15 februarie ora 14:00 in parcarea de langa Pizzico. Sper sa tina vremea cu noi. Numai bine all !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Clar voi fi prezent....impreuna cu noua mea masina
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sa zic prezent inca de pe acum este prea devreme, oricum incerc sa ajung si eu.
Beciacustic sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.Ma bucur sincer ca ti-ai indeplinit visul. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
cristy90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 5 October 08 From: CONSTANTA ![]() |
@ nici eu nu stiu ce sa spun...daca imi scot masina din service voi fi sigur prezent daca nu asta e... next time
![]() |
--------------------
EX DACIA
LOGAN
- CT xx BCI
AMBITION 1.6 MPI 2006
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Sper sa ajung si eu de data asta.
BeciAcustic face cinste nu? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
cristy90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 5 October 08 From: CONSTANTA ![]() |
eu nu am cu ce sa ajung, am fost azi la service si mi-au spus ca masina este gata abia luni...plus ca mai am o viroza de care numai scap
![]() ![]() |
--------------------
EX DACIA
LOGAN
- CT xx BCI
AMBITION 1.6 MPI 2006
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Ma ofer eu sa te i-au daca esti dispus sa vi si te simti bine. Da-mi un PM daca te hotarasti.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
cristy90 |
![]()
|
BeciAcustic: ms mult...sper sa ma simt mai bine
![]() @ nu pot da pm, intra pe mess si vb' ![]() |
--------------------
EX DACIA
LOGAN
- CT xx BCI
AMBITION 1.6 MPI 2006
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
de viroza scapi intr-o sapt cu sau fara medicamente...daca nu apar complicatii
![]() pte o sa fiu si eu prezent...60% siguranta |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
prezenta mea la intalnirea de duminica asta este cam incerta...
si daca ar fi sa ne exprimam in procente as zice ca ar tinde spre minus infinit ori cinspe radical din trei pe doi suma de pi cosinus %... ![]() Serios acum duminca asta chiulesc din motive familiale ![]() This post has been edited by sonykel: 12 Feb 2009, 17:45 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nici eu nu stiu daca pot sa vin, o sa scriu mai sigur duminica.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
bunul nostru prieten ram-box mi-a dat pe pm un raspuns la ultimul meu post de aici
haideti sa-l salutam cu toti ![]() This post has been edited by sonykel: 14 Feb 2009, 11:33 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
=)) doamne.... si el ce raspuns ar avea la "ecuatia" ta?
Hello domnu` RamboX era o gluma referitor la postul lui CristiTranca cu probabilitatea de a veni la intalnire in procente(%). ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
CT34FLO |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Oare ce o fi vrut sa zica? Parca disparuse , acum scrie mesaje cu indicatii pretioase ?
Pan la urma se tine intalnirea de Duminica asta? |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
sonykel |
![]()
|
da ma flo se tine la ora 14 la pizzico...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu ajung nici io la intalnire...da in cazul in care apare rembo pe-acolo imi dati un bip si sosesc imediat! ca tareeee mi-e dor de el!!!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Maine la ora 14 in parcarea de langa Pizzico... cat de mult imi doresc sa il intalnesc pe acest rambox... dar poate ne face o surpriza si vine si el maine ...
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
daca vreti chiar asa mult va zic eu unde sta
![]() Ne vedem maine ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
bobo77 |
![]()
|
Azi nu pot ajunge la intilnire.Data viitoare sper sa fiu prezent.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 14 Feb 2009, 22:04) Chiar nu stiam cum mi-au aparut doua zgarieturi si o pana la masina sotiei,flacau ai vreo treaba cu mine? hai incearca si mai apropie-te de vreuna din masinile mele ca te dau pe mana politiei,vezi ca am montat si senzor de perimetru pe spark, ip-ul de unde scrii este blocat pe forum,poate fi usor aflat ca si adresa ta dupa parcarea de resedinta a noului tau lighean. PS. ai grija ca nu glumesc. <span class='edit'>15 Feb 2009, 10:41:</span> QUOTE(pastrama @ 14 Feb 2009, 17:54) Nu ajung nici io la intalnire...da in cazul in care apare rembo pe-acolo imi dati un bip si sosesc imediat! ca tareeee mi-e dor de el!!! daca ai vreo treaba cu mine cauta-ma singur nu in haita, pt. mine esti neinteresant deci nu prea am ce vb. cu tine. Daca barfa este principalul obiect al intalnirilor voastre m-am lamurit si de cei noi de pe aici.Am promis ca numai scriu pe aici dar vad ca unii se intrec in amenintari si altele,eu cu sonikel ma stiu de cand mi-a fost elev,l-am pregatit si a scapat de repetentie si acum ma barfeste cu ce am eu in casa si altele...frumos caracter. This post has been edited by RamboX: 15 Feb 2009, 10:48 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
deci care apareti pana la urma?
eu beciacustic CT34FLO organizatoru(bolidu) posibil inca cineva din mangalia cu o nova dupa mesaj si steel tormentor rhado81 si andy_x3m veniti si voi? bab mai vine? cei de la reno? unel? This post has been edited by cristitranca: 15 Feb 2009, 11:19 |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Sper sa pot sa ajung si eu pe la intalnire
|
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
normal ca venim macar 3
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Băi tarzan, ți-o fi zgâriat ambulanța spârcu... dă pe mâna poliției pe ăla de-a pus stația de salvare lângă cotețu luț matale...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Pana la urma s-a adunat ceva lume astazi, cu toate ca la inceput eram cam putini.
Prezenta a fost urmatoarea: - cristitranca - FLO - Nec - unel - baiatul cu Nova alba de la Mangalia - beci acustic - eu Daca am omis pe cineva, scuze. De la reno, in afara de touche si babanu, au mai fost: - rcosmin+prietena - cataT - B67WSZ Mai devreme am scris ca au fost mai multi, poate si din cauza faptului ca eram obisnuit sa vina doar 2-3 participanti. P.S. - data viitoare poate gasim o locatie unde nu mai taiem fumul de tigare cu cutitul. P.P.S - stallone, problemele personale le rezolvi in privat, nu trebuie sa strici inca un topic. This post has been edited by cristio_79: 15 Feb 2009, 19:37 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
bolidu |
![]()
|
Ma bucur ca a iesit frumos dar unde ti fost de nu ati putut de fum ? Eu nu am putut ajuge din motive strict personale cu toate ca imi doream mult sa ajung. Nu il mai baga-ti in seama va rog pe acel individ ca pur si simplu nu are rost... Numai bine all !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
La Capucino, pe Bucovinei.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 04:39 |