PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
BAB |
![]()
|
||
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- CT 06 BAB
1,6MPI Laureate "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|||
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
2008 Ambition Led & sound tuning.
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Eiiiii alo am zis cu cate una nu cu tot haremu` ... just a joke ... veniti cu cate fete vreti si aveti
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Deci pana la urma ramane valabila faza cu cate o fata da? ca sa nu ma trezesc singur..... Presimt ca o sa ne trebuiasca un local destul de mare
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
dp meu dv nu sta in picioare ideea
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Cine se pricepe sa ma ajute si pe mine sa imi vopsesc aeratoarele ?
Sau cine si le-a facut si i-a ramas vopsea (as vrea argintiu sau pe acolo). Nu ma certati ca nu am mai venit ![]() |
--------------------
dacia
solenza
- CT xx SKY
2004 scala
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Ramane in picioare faza cu cate o fata sigur !
sky79ct mai am io o gura de vopsea in spray dar nu cred ca iti ajunge decat la vre-o 2 aeratoare dar daca te ajuta cu ceva il iau dupa mine. Ne vedem duminica. Numai bine all ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
sky79ct daca nu ma insel mai am si eu prin garaj un spray aproape plin de argintiu, il caut maine si daca il gasesc il aduc duminica si iti rezolvi problema. Salut
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bolidu |
![]()
|
Veniti cu cate vreti ! Cu atat mai bine ca tre` sa faca cinste ca doar e ziua lor cu cat mai multe cu atat mai bine
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
Nec |
![]()
|
Asa mai merge
![]() ![]() |
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
veniti cu mai multe, ca mai venim si singuri
![]() cu alte cuvinte sper sa ajung si eu, dupa ce era iar sa o ratez la mustata, dar plecarea cu munca la bucuresti s-a amanat pentru luni. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
cristy90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 5 October 08 From: CONSTANTA ![]() |
@ din pacate nu pot ajunge la intalnire
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
EX DACIA
LOGAN
- CT xx BCI
AMBITION 1.6 MPI 2006
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Cristy o poti trimite doar pe prietena ta duminca asta daca tu nu poti ... avem noi grija de ea
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pina la urma cu prietena fara prietena important este sa veniti, duminica 1 martie ora 14 in Piata Ovidiu la locul cunoscut.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
cristy90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 5 October 08 From: CONSTANTA ![]() |
BeciAcustic: nu ca ea vine cu mine si oricum nu are voie sa stea de vorba cu necunoscuti
![]() ![]() |
--------------------
EX DACIA
LOGAN
- CT xx BCI
AMBITION 1.6 MPI 2006
|
|
Nec |
![]()
|
Din pacate sar putea sa nu mai pot sa ajung la intalnire deoarece a intervenit o problema si trebuie sa plec la tulcea si nu sunt sigur daca ma intorc pana in ora 14
![]() |
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
nui problema necule , dute bine drum bun... da nu uita trimite fomeile ca le tinem noi de urat
![]() ![]() This post has been edited by sonykel: 28 Feb 2009, 08:26 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Neata,
Acum am ajuns acasa ![]() Sper sa ma trezesc in timp util ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Hai ca-i soare si frumos afara, este primavara.Sper sa fim cit mai multi astazi la locul de intinire la ora 14.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
bolidu |
![]()
|
Frumoasa intalnirea de azi am avut parte de nitel soare dar tot am dardait
![]() Am fost azi: eu cu Alina, Bobo cu Ramona, BAB, BeciAcustic, Sonykel si baiatul de la lg cu prestige-ul care spre rusinea mea nu i-am retinut numele... Cam putini membrii dar a fost o intalnire reusita. Numai bine all ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
O intalnire placuta si..... copioasa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 06 BAB
1,6MPI Laureate "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
Nec |
![]()
|
Imi pare rau ca nu am putut sa ajung la intalnire
![]() |
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
bolidu , adica andrushk
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bobo77 |
![]()
|
Da, mi-a placut si mie mai ales ca am stat la Pizzico.
Pozele andrushk, parca ai facut tu sau sony? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Intalnirea a fost OK
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
sonykel |
![]()
|
bobo eu mi-am pozat masina
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
sky79ct |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Imi cer scuze daca s-a inteles ca vin si eu la intalnire
De vineri am fost la Sibiu si am venit duminca seara. Nu am reusit sa le dau jos si nici nu ma pricep sa le vopsesc.. Ziceam ca daca cineva si le-a facut sa ma ajute si pe mine - contra cost bineinteles - ca dintr-un tub stiu ca se pot vopsi mai multe. Eu stau pe Badea Cartan si daca doreste cineva sa ma ajute ne intalnim unde doreste sa le vopsesc. O sa incerc sa mai ajung si eu la intalniri dar e cam dificil ca in week ma duc pe la socrii.. Dar de urmarit si citit sunt alaturi de voi |
--------------------
dacia
solenza
- CT xx SKY
2004 scala
|
|
unEL |
![]()
|
Imi pare rau ... dar m-am trezit pe la 4 PM si am iesit din casa pe la 6PM.
Nu ma prea obisnuiesc eu cu ora asta ![]() Va salut |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 04:33 |