PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
zgribulici^.^ |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Din cauza unor probleme personale, bolidu nu mai poate fi organizator daciaclub Constanta, lucru care o sa-l scrie el pe forum daca doreste (nu-l obliga nimeni). De organizarea intilnirilor din Constanta se va ocupa userul beciacustic, hotarire luata dupa discutii cu mai multi useri .Sper sa-l sprijiniti si voi si sa-i da-ti pe pm adresele voastre de mess si sa-i uram succes. Beciacustic este din Constanta, are dacia logan (mult timp liber in comparatie cu altii) si promite ca va face treaba buna,(personal am incredere in el) mai ales ca in ultimul timp are cele mai multe prezente la intilniri si il voi ajuta si eu cit voi putea pentru inceput.Intilnirea a ramas stabilita pe 29 martie ora 14 la New Pizzico si acesta schimbare nu impiedica cu nimic bunul mers al intilnirilor din Constanta. Cu respect bobo. This post has been edited by bobo77: 20 Mar 2009, 18:28 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
hai cu succes beciule... sa fi baiat cuminte sa nu lipsesti de la intalniri sa strangi cati mai multi membrii(da mai multi ca aia de la logan club nu reusesti
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by sonykel: 20 Mar 2009, 18:35 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
cristy90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 5 October 08 From: CONSTANTA ![]() |
@ mult succes in noua functie beciacustic...sper sa aduni cat mai multi useri si asa cum a scris si sonykel, sa ramai multa vreme in aceasta functie! Numai bine
![]() This post has been edited by cristy90: 20 Mar 2009, 19:14 |
--------------------
EX DACIA
LOGAN
- CT xx BCI
AMBITION 1.6 MPI 2006
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
felicitari pt noua functie si spor la lucru
![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
da da sa porti cu placere noul post..wish u luck
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Multumesc mai ales pentru incredintarea acestei responsabilitati si userilor care ma sustin
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Salutari all ! Am renuntat la aceasta functie deoarece am un nou job care imi mananca absolul tot timpul liber si nu vreau sa dezamagesc sau sa lipsesc nenumarate ori la rand de la in talnirii asa ca renunt la functie. I-l recomand pe userul beciacustic si imi asum raspunderea ca nu va dezamagii. V-oi incerca sa ajung si eu duminica.
Numai bine all ! This post has been edited by bolidu: 20 Mar 2009, 22:33 |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
beciule mult spor in noua functie si ma bucur ca ai mai mult timp la dispozitie sa te ocupi de DC
bolidu:sper ca o sa mai poti sa vi la intalnirii cand o sa iti permita timpul numai bine all |
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
nu duminica asta, nU?
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu duminica asta.Pe 29 martie ora 14 la Pizzico, adica duminica viitoare.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
CT34FLO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Adi (beciu acustic) , felicitari pentru promovare ! Sigur te vei decurca, nici nu se pune problema. Sa fiti cati mai multi la intalniri , si sa va intelegeti ca frati .
![]() |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
zgribulici^.^ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 26 November 07 ![]() |
neata (:| .....felicitari beci domnesc
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Adi, mult succes si din partea mea
![]() Sper sa ne vedem cu bine la urmatoarea intalnire. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Poate apar si eu pe 29 ca mi-e dor de fata lui bobo77, in rest succese nemasurate, daca recomanda Bogdan pe cineva puteti avea incredere, doar n-o sa va pacaleasca cineva care e sufletul intalnirilor de la Constanta...
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
- CT-xx-HIT
2017/2019 [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
Adi (beciu acustic)- felicitari , sper sa aduni cati mai multi la intalniri , ne vedem duminica
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Urez si eu succes noului organizator pe aceleasi considerente ca si radioman .Sper sa ajund si eu duminica.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Beciule... ce sa zic tata, te-ai ajuns:D. Cat mai multe intalniri faine si sa faci fata cu brio acestei RESPONSABILITATI.
Numai de bine. PS Sper sa vin si eu duminica |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
beci a fost live la antena 1 a declarat ca cei din logan club , reno club nu au ce cauta acolo
![]() This post has been edited by sonykel: 25 Mar 2009, 17:07 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bobo77 |
![]()
|
Intilnirea daciaclub Constanta are loc duminica 29 martie ora 14 in Piata Ovidiu in parcare la New Pizzico, am scris ca am vrut sa dau cuiva link-ul de intilniri si de atitea felicitari si urari, exact data ora si locatia nu ieseau in evidenta
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Nu e genul meu sa ma dau in interviuri si in nici un caz nu ziceam ceva de rau despre DaciaClub LoganClub RenaultClub. Poate sa vina cine vrea ca doar este Dacia&Renault adica pot veni si cu dacia(Clasica sau Logan) si cu Renault. Ne vedem duminica. Sa speram ca vom avea 2 membrii noi. Sa ne auzim cu bine!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
CT90MRK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 March 09 ![]() |
salutare lumee sunt nou aici ma interesat faza cu daciaclub si mi se pare ceva marfa de unde pot invatza ce trebe sa fac la masinutza mea cand bate cade ceva ca voi ati trecut prin toate aici Linkul de intalniri l-am aflat de la noul organizator BeciAcustic sper sa ne vedem cat mai curand..
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
- CT90MRK
2004 Confort
|
|
bobo77 |
![]()
|
Pai ce sa-ti zicem decit bine ai venit si te asteptam sa vii, nu doar promisiuni...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
ct_71_ccl |
![]()
|
![]() ct_71_ccl Group: Members Posts: 195 Joined: 3 February 07 From: constanta ![]() |
salut!
felicitari ptr promovare si succes cu organizarea! toate bune! |
--------------------
dacia,renault
logan,clio
- ct 72 ccl,ct 71 ccl
1,2 16 v - 2011;1,6 16 v - 2009
|
|
schumi_86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 20 September 08 From: Constanta City ![]() |
Salutare la toata lumea de aici.Am primit si eu mesaj si sper sa pot ajunge duminica,nu promit nimic ca sa nu dati cu paru....
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- CT-00-ZMP
1988,berlina
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
suntem putini, deja cand mergi pe strada,poti numara daciile clasice, pe degete
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
schumi_86 bine ai venit si nu conteaza ca ai dacie clasica, dacie sa fie
![]() ![]() This post has been edited by BeciAcustic: 26 Mar 2009, 10:09 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Io duminica sunt in campul muncii (pe plantatie
![]() ![]() This post has been edited by raqzvan: 26 Mar 2009, 18:41 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
bobo77 |
![]()
|
Nici eu nu cred ca ajung duminica, dar nu se stie niciodata...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 18:33 |