PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Bobo, iti doresc ca noua prezenta feminina din viata ta sa iti aduca doar bucurii si sa fie sanatoasa si momoasa. Felicitari!!!
This post has been edited by andy_x3m: 6 May 2009, 09:21 |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
cristy90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 5 October 08 From: CONSTANTA ![]() |
Felicitari bobo, sa iti trasca fetita
![]() ![]() |
--------------------
EX DACIA
LOGAN
AMBITION 1.6 MPI 2006
- CT xx BCI
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
felicitari si sa fiwe sanatoasa si fericita alaturi de voi.A si sa nu ii placa steaua daca vrei am eu un costum pentru cand face un an asa de la fi-mea cu alb rosu e frumos tare
![]() |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
dai tu costumu cai dau eu un spray albastru ca albastru ala acopera bine albul
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
CT34FLO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Felicitari Bobo ! Acum am aflat. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de clipe minunate impreuna.
|
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Felicitari bobo! sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa .
Numai bine all ne vedem pe 10 |
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
Felicitari Bobo ...sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea
Si ca sa fiu on-topic sa nu ma mai traga lumea de urechi cine vine duminica ? 1. Loganu |
--------------------
Dacia
Logan
bla bla bla...
- bla bla bla bla bla bla
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
vin si eu duminica .......cu noua mea achizitie
![]() |
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
ooo babanu ce achizitie? ceva cu peste 200 cai? ca altfel nu e nimic impresionant
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cred ca ajung si eu, ca tot o sa fiu in Constanta.
http://www.daciaclub.ro/Discutii-Generale-...ml#entry1846622 This post has been edited by bobo77: 9 May 2009, 12:31 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
dar nici nu mi-am propus sa fie ceva impresionant,ci doar util
![]() |
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ajung si eu.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Se pare ca azi ne adunam ceva lume .... o lista cu prezenta aproximativa care vine ....
1 - BeciAcustic 2- Bobo 3-Loganu 4-babanu 5-nec 6-reno75 7-gaby laz 8-Iulikk + altii care nu au anuntat pe forum dar sunt convins ca vor veni ![]() Ne vedem la 16:00 la locul binecunoscut! This post has been edited by BeciAcustic: 10 May 2009, 11:28 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
tu-ti ceapa matii de copil
![]() eu unde sunt??? |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
cristy90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 5 October 08 From: CONSTANTA ![]() |
Imi cer scuze ca nu am ajuns azi dar nu ma simt prea bine...am mers ieri cu geamurile deschise si m-a tras curentul, drept urmare am toata fata umflata
![]() Data viitoare sper ca nu mai intervine nimic si ajung ![]() This post has been edited by cristy90: 10 May 2009, 15:05 |
--------------------
EX DACIA
LOGAN
AMBITION 1.6 MPI 2006
- CT xx BCI
|
|
sonykel |
![]()
|
super misto intalnirea de azi.
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
BeciAcustic |
![]()
|
O intalnire reusita din toate punctele de vedere, multa lume, discutii interesante, ras la greu in pizzico:) sa speram ca asa vor fi si de acum in colo.... Au fost prezenti urmatorii: (sper sa nu ratez pe nimeni)
1-BeciAcustic 2-Bobo77 3-Sonykel 4-Iulikk+prietena(banuiesc) 5-Loganu 6-Nec 7-Babanu 8-Touche 9-Edi+sotie+copil 10.ZBF 11-Gaby Laz 12-Ema 13-Bab 14-razvan 15-Reno 75 16-Zgribulici ordinea este aleatorie cum mi-am adus aminte. Cei 2 membrii noi care au venit pentru prima oara astazi asteptam pareri de la intalniri cum ci sa parut, speram sa mai veniti si la urmatoarele. Asteptam pozele. Numai Bine! P.S. avem si un absent uitasem - cristy90 nu se motiveaza absenta ![]() O sa anunt urmatoarea intalnire zilele care vin urmareste topicul Iulikk, e cel mai sigur! This post has been edited by BeciAcustic: 10 May 2009, 21:04 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Dap... pe 24 este iar intalnire?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristy90 |
![]()
|
hmm...absenta nu se motiveaza dak aduc scutire sau cerere???
![]() |
--------------------
EX DACIA
LOGAN
AMBITION 1.6 MPI 2006
- CT xx BCI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Cristy90 nu se motiveaza
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
reno 75 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 18 May 07 From: constanta ![]() |
a fost super intalnirea de azi. as fi stat mai mult dar amicul cu care am venit a trebuit sa plece mai repede--si l-am dus acasa
![]() |
--------------------
renault & dacia
megane classic & 1300
2001, expresion, 1.6 16v & 1970 berlina
- ct07aaf & ct48rsa dacia '70 & reno '01[COLOR=blue][B][U][SIZE=1]
|
|
Iulikk |
![]()
|
Bai nu stiu... mie mi s-a parut super. Am ras de ma durea burta a fost super OK. Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu prenzenta mea si a pretenei.
PS: pe unii dintre voi va creadeam muuuuult mai in varsta. ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
sonykel |
![]()
|
pe cine pe mine???
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Ce se mai distreaza una lume bai frate si alti muncesc in zile dastea ... mama ei de viata ..... Cu cherhanaua ce se mai aude ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
imi cer scuze, daca am plecat si nu mi-am luat la revedere de la cei, ce erau intrati la restaurant, ma grabeam...au fost ceva persoane, si da, cu cherhana ce se mai aude
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
sonykel |
![]()
|
pai hai sa ne mobilizam. bai organizatorule , iesi putin din beci , iesi la aer sa discuti cu lumea.
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
mai beci, te dai ascuns, te dai lovit?!...las` ca venim noi peste tine
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
bobo77 |
![]()
|
Mi-a placut ieri si sper sa reusim inca o imtilnire reusita si la cherhana cit de curind daca se poate...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
sonykel |
![]()
|
hai hai cu cherhanaua ... fie ca suntem 5 sau 50 merem la cherhana... hai ... incepem lista.
1.sonykel 2.bobo 3.zbf beciacustic iesi din beci ca ostenii au venit la sfat... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:19 |