PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|||
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate nu mi-am permis sa stau pana pe 7...in 5 zile deja m-am saturat de Satul de vacanta si de faleza ,nici vremea nu promitea nimik interesant... Mi-ar fi placut sa vin la o intalnire la voi ,dar.....poate altadata...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Sper sa ajung si eu ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
prezent si eu dar asa fugitiv cred
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
s-ar putea sa ajung si eu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- bla bla bla
bla bla bla... bla bla bla
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Eu nu pot sa ajung duminica pentru ca plec la Tulcea
|
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Si eu plec maine la Tulcea si ma intorc Duminica....sper sa ajung pana in ora 16:00 daca nu intarzii putin...ajung pe la 17:00. Salut!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Dinspre Mamaia, cum ajung la Pizzico? Dar explicati asa... ca la prosti
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mergi pe B-dul Mamaia pana la Capitol, faci stanga pe B-dul Tomis si te duci la vale pana in Piata Ovidiu.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Multumesc inca o data cristio_79. Sper sa ma descurc.
Later Edit: Si pe Bd. Tomis merg drept? (adica numai fac stanga\draepta in vreo intersectie? This post has been edited by Iulikk: 5 Jun 2009, 23:54 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Da. Drumul te duce direct in Piata Ovidiu.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Si eu incerc sa ajung!
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Am vorbit la telefon cu beciacustic (nu are net la indemana) si ma rugat pe mine sa anunt ca intilnirea de miine 7.06 se amina pentru saptamina viitoare adica 14.06 deoarece multi membri au anuntat ca nu pot veni.
Nici eu nu puteam ajunge miine, asa ca ne vedem saptamina viitoare. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Iulikk |
![]()
|
Oke
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
daca nu intram sa citesc maine eu cu andy mergeam la pizzico ca bovinele la pascut
![]() noroc ca acum mi-sa ridicat banu si am reusit sa intru. ce iubesc eu forumu asta... ps daca nu scriu 2-3 zile inseamna ca mi-am luat iarasi ban ce se amuza acuma unii , si se hlizeste... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
QUOTE(sonykel @ 6 Jun 2009, 18:41) daca nu intram sa citesc maine eu cu andy mergeam la pizzico ca bovinele la pascut ![]() noroc ca acum mi-sa ridicat banu si am reusit sa intru. ce iubesc eu forumu asta... ps daca nu scriu 2-3 zile inseamna ca mi-am luat iarasi ban ce se amuza acuma unii , si se hlizeste... ![]() daca faci magarii pe aci ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.105 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 6 Jun 2009, 12:34) Am vorbit la telefon cu beciacustic (nu are net la indemana) si ma rugat pe mine sa anunt ca intilnirea de miine 7.06 se amina pentru saptamina viitoare adica 14.06 deoarece multi membri au anuntat ca nu pot veni. Nici eu nu puteam ajunge miine, asa ca ne vedem saptamina viitoare. Atunci, daca ma primiti, vin si eu ca tocmai sunt la mare saptamana viitoare. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
bobo77 |
![]()
|
Te asteptam, ai nr. meu de telefon.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Acum am ajuns si eu acasa din meleaguri straine.....Deci urmatoarea intalnire ramane pe data de 14.06.2009. Ne vedem Duminica viitoare!
P.S. Mersi Bobo pentru mesajul postat....acolo unde am fost eu cateodata nu am nici semnal la telefon... ce sa mai zic de internet sau 3G.... |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
Bre poate ajung si eu cu pretina
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
100 % ajung si eu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- bla bla bla
bla bla bla... bla bla bla
|
|
Dead-Angell |
![]()
|
![]() Sustinator Anarchy Group: Members Posts: 311 Joined: 15 October 08 From: Mangalia ![]() |
Unde are loc urmatoare intalnire?
|
--------------------
Dacia1310
Berlina
1998
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
In piata ovidiu in parcarea de la Pizzico. Cum ajungi la statuie faci stanga si este parcarea....la ora 16:00. Te asteptam.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Dead-Angell |
![]()
|
![]() Sustinator Anarchy Group: Members Posts: 311 Joined: 15 October 08 From: Mangalia ![]() |
As veni si nu prea as veni, motiv nu am asigurare imi e tarsa de vreun filtru ceva.
|
--------------------
Dacia1310
Berlina
1998
|
|
Iulikk |
![]()
|
Bobo, mergi? Ca mi-e lene sa merg singur pana la Constanta si in plus am uitat si drumu
![]() ![]() PS: Sergiule daca e sa merem, te iau cu mine. |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
O sa-ti spun mai sigur vineri daca merg.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Pana duminica tre` sa fac vre-o 4 drumuri Medgidia-Constanta ... Daca mai ramane o gura de motorina apar si eu ca,,,, cu finantele stau prost de tot ... Am facut si greva dar degeaba ...
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Era mai bine disponibilizat?
Un plin pentru Opel nici nu se cunoaste la locomotiva. This post has been edited by cristio_79: 10 Jun 2009, 22:58 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
bolidu |
![]()
|
Eeehe au apus vremurile alea ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
nu veneam eu prea des la intanliri da acum chiar nu mai am cum o perioada
![]() This post has been edited by red_dog 4 ever: 12 Jun 2009, 17:15 |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
- xxx
2009,2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 21:10 |