PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
gabylzr |
![]()
|
||
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
|
||
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|||
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Nu e problema , nu suntem casta, secta exclusivista, ci doar o mana de inimosi si impatimiti de masini, de curiosi, de oameni care vor sa socializeze, asa ca vino cu cine vrei , numai normal sa fie, indiferent ce masina are, daca are , daca nu are , asteptam bucurosi prieteni !
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Cu parere de rau va anunt ca nu pot veni... Masinutza mea e in service...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Vino fara ! Ne cunoastem , caci o sa ai timp sa o faci, ne unim si mergem la nenea mecanicosu' ala sa ti-o faca mai repede..
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
bine o sa incerc sa vin... dar nu promit...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Hai cu pozele alea!!!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Cand e ma urmatoarea intanlire?
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
In 2007...deocamdata nu s-a vorbit nimic...
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Ma ce am uitat de intanlirea de ieri.Oricum nu aveam masina acasa sa vin da poate ma lua pastrama si pe mine
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Din pacate nu am putut ajunge. Cati ati fost? Si daca aveti poze. Pe curand.
|
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Eu am muncit duminica....de la 06.30 la 19.00....
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
adi_io1981 |
![]()
|
![]() membru stg si drept sau drept si stg vazut din fata Group: Members Posts: 80 Joined: 7 February 06 From: constanta ![]() |
mi-a parut bine ca am venit in sfarsit la intalnire. e foarte util schimbu de experienta si pareri...o astept pe urmatoarea
|
--------------------
dacia
logan
preference
- ct..pis
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Cu parere de rau va anunt ca cei 2 colegi de-ai nostrii care au facut poze cu aparatul meu, au suferit niste emotii cumplite si le-au tremurat mainile.
![]() Cine vrea totusi pozele sa imi spuna si le pun pe site. Nici lumina nu era foarte satisfacatoare. Ma autointitulez de acum incolo responsabil cu fotografiile si cu imaginea intalnirilor DaciaClub Constanta. Propun ca acesti doi colegi sa fie trasi la raspundere in felul urmator: La intalnirea viitoare sa aduca cat mai multi forumisti ca sa facem niste poze de grup maaaare. De acord? ![]() This post has been edited by rhadoo81: 12 Dec 2006, 03:25 |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
radioman |
![]()
|
Eu cred ca aparatul ala al tau a carui nume incepe cu "B" trebuie sa suporte un up-grade,ca lumina era destula , dar cred ca i s-au terminat bateriile taman atunci cand am apasat butonul de declansare
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
|
|
sonykel |
![]()
|
Bine bine da pozele unde sunt???Data viitoare aduc eu camera mea am si trepied poate sa fie si cutremur ca tot numi ies miscate...
![]() dar nu asta conteaza conteaza ca voi n-ati pus pozele... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
DREPT LA REPLICA:
Referitor la acele poze facute la intalnire ![]() Sunt "vinovat" pt 2 dintre poze....Dar nu sunt "miscate", nu mi-au tremurat mainile ![]() ![]() ![]() Data viitoare propun un mic concurs de fotografie, si fiecare sa participe cu "scula" lui ![]() Ok? Numai bine! Sa ne intalnim sanatosi si la anul! |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sonykel |
![]()
|
ma declar castigator depe acum
![]() ![]() ![]() Later edit... si totusi unde sunt pozele??? This post has been edited by sonykel: 12 Dec 2006, 11:12 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Eu am avut scula la mine, dar am uitat s-o folosesc
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
@Cristi RZR
Asa facem noi barbatii mereu, avem scula la noi dar uitam sa o folosim ![]() Incerc saptamana asta sa retusez pozele incat sa arate mai bine si le pun pe forum. Eu sper ca voi ati inteles faptul ca eu am glumit cu acest subiect si nu am facut reprosuri nimanui. Toti eram mult mai preucupati sa vb decat sa stam sa facem poze, iar pozele au fost facute in graba, intre 2 mistouri facute de ospatar si de "superba" lui colega. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
sonykel |
![]()
|
rhadoo81 acum o saptamana tiam vazut masina pe la facultatea de constructii?am vazut bine?
OFF TOPIC: Cine vrea stikere?Aduc de la bucuresti... Nu-i vorba de profit e chestia ca o sa ne recunoastem in trafic... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
@sonykel
Una bucata autocolant si un set suporti numere la prima intalnire, se poate? ![]() Merci anticipat! |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
@sonykel
Si eu vreau stickere sa pun pe zdranganici ![]() ![]() Ms anticipat! @rhadoo81 - vedem pozele anu' asta?? ![]() This post has been edited by CristiRzR: 22 Dec 2006, 15:34 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
sonykel |
![]()
|
va rog cei care vreti stikere zicetimi cate exact?datimi fiecare pm... o sa le cer la randu meu baietilor de la bucuresti si vedem cat face cu tot cu taxe si impartim totu frateshte...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
va asteptam cu stickere
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
@CristiRzR Nu avem ce poze sa vedem. Au iesit naspa. Data viitoare promit sa fac poze care sa iasa bine.
Legat de stickere, nu cred ca merita efortul sa le facem la Bucuresti, platim mult si transport. Daca e ma voi ocupa eu dupa sarbatori de chestia asta, am pe cineva care are toate "utilajele" necesare, si o sa iasa si mai ieftin. Va hotarati pana atunci cum vreti sa facem. |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
sonykel |
![]()
|
pai facem cum e mai bine sa ne iasa si de o bere...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
sonykel |
![]()
|
Constantenii cine vrea RCA??? vorbim pe privat ca nui bursa aici...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
ToPser |
![]()
|
![]() Tico`s Master Group: Members Posts: 161 Joined: 9 June 05 From: Medgidia ![]() |
cand si unde e urmatoarea intalnire???
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2005
- 21 YNE Audi A ocho , quattro dos , benzinas.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
La multi ani!
Pai inca nu am stabilit, dar in principiu cam pe la jumatatea lunii, am vb doar cu citiva baieti, cu restul o sa vorbesc zilele acestea sa stabilim o data. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
pastrama |
![]()
|
Domnu Sonykel, sunteti rugat sa nu va mai invartiti asa tare cu masina in port ca e posibil sa va sara rotile.
![]() Urmatorea intalnire...pe 13 sau 20. Zi-ne Bobo!!! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 09:54 |