PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Se poate vedea de pe plaja....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Discutii-Generale-...ml#entry1939307
Iulikk continua discutia cu plaja acolo, de ce dracu a facut beciu topicul ala.Cit despre baie in mare nu prea cred, multi fac eforturi din cauza lipsei timpului sa ne intilnim o ora in bar la un suc.Mi-a soptit o pasarica ca vor fi multi participanti duminica.(ora 16 in Piata Ovidiu). |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
prezent
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 6 Jul 2009, 20:33) L-am anuntat si pe bab si sper ca o sa vina, mi-as dori sa ma intilnesc si cu radioman dar radiovacanta este in toi, dar nu se stie niciodata... Ptr tine fac un efort Bogdane, se poate? ![]() ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
- CT-xx-HIT
2017/2019 [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Prezent si eu duminica
![]() |
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Invitatia este valabila pentru oricine ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Da. Te asteptam Duminica la ora 16:00 in parcarea de la Pizzico din Piata Ovidiu. Salut!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
eu personal nu stiu daca o sa pot ajunge....10% poate....
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Salut, am sa vin ...dar nu cunosc pe nimeni... decat masinile voastre..cateva si sper sa prind un loc de parcare....cred ca o sa fie multa lume nu numai pentru intalnire...ca e Duminica .
![]() This post has been edited by maryus73: 10 Jul 2009, 22:46 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Stai lin, ca asa eram si eu acum vreo 2 luni, nu cunosteam pe nimeni... dar ai sa vezi ca sunt baieti de treaba. In plus ai si Solenza... ceea ce e foarte bine, si asa nu suntem multi cu Slz (eu si cu Nec).
Sper sa pot ajunge si eu.... |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
mda, eu sunt singuru cu dacie one o` one
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
O sa ai loc in parcare sigur maryus73, te asteptam si ai pm de la mine.
Ne vedem miine ora 16 in Piata Ovidiu si da cred ca o sa fie ceva lume miine. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Daca ma trezesc .... incerc sa vin si eu. (prevad o noapte luuuuuuuuunga)
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
2008 Ambition Led & sound tuning.
|
|
zbf |
![]()
|
ok,maine la 16, sa nu ploua
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
posibil sa apar si eu... posibil sa vad ce zic Justerini cu Brooks
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bobo77 |
![]()
|
Sa faci bine si sa apari, nu ma intereseaza ce zice ala si ala ca este vai si amar de pielea ta, ca tu cu noi ramii
![]() Abia astept sa ne vedem. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
vin si eu azi
![]() ![]() Si o melodie pentru iulikk si baietii cu solenza ![]() This post has been edited by Loganu': 12 Jul 2009, 11:23 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- bla bla bla
bla bla bla... bla bla bla
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Din cate am numarat eu suntem 15.....dar intotdeauna este o mare posibilitate sa fim mult mai multi....incerc sa fac o rezervare la Pizzico dar nu cred ca merge ca am mai incercat intr-o zi si azi e duminica....dar poate gasim locuri pe terasa....vedem.....
Suna ocupat.....ori lumea vorbeste la greu pe acel telefon ori au o problema....Ramane sa vedem cat de norocosi suntem sa gasim locuri libere! This post has been edited by BeciAcustic: 12 Jul 2009, 12:56 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
Solenza, Solenza
Belea cu potent(z)a Trag fetitele la ea Parca-ar fi un SLK ![]() ![]() Prea tare ![]() A fo frumos azi... am fost destui si nici beciacustic nu a iesit gaura ![]() This post has been edited by Iulikk: 12 Jul 2009, 20:25 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
BeciAcustic |
![]() ![]()
|
Frumoasa intalnirea de zi cu prezenta mare....un membru nou care sper ca s-a simtit bine si mai vina la intalnire si data viitoare. Asteptam pozele de la cei care au facut.
Prezenta: BeciAcustic Bobo Andy + sotie + pitik Sonykel Radioman Iulik + prietena Gabi_Laz + prietena Zbf Loganu maryus73 Nec Design (de la Bucuresti) + 2 membrii Reno (sper ca nu am sarit pe nimeni) P.S. Si au iesit banii bine.....pentru Sonykel ![]() This post has been edited by BeciAcustic: 12 Jul 2009, 21:12 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.759 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 12 Jul 2009, 22:11) Design (de la Bucuresti) Daca te aude cu i-ai spus asa...This post has been edited by IRONICK: 13 Jul 2009, 09:26 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pana in august nu cred ca o sa mai pot veni
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
A fost o intilnire reusita dupa mult timp in care am absentat.Pacat ca nu am avut loc pe terasa si am stat inauntru, dar este de asteptat cind turismul este in floare.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Daca doriti sa participati......stiu ca e distanta cam mare,dar cine stie?
http://www.daciaclub.ro/Intalnirea-nationala-t149337.html Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
- B-999-CGS
2011 Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
si pozele de la intalnire?dupa ce ca am fost 3 masini de la reno,din care am ramas doar 2...nici pozele promise nu sunt
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Si eu astept pozele de la cei care au facut... o sa le postez imediat ce le primesc!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Iulikk |
![]()
|
Si urmatoarea intalnire va fi....... ? Nu de alta, dar numai am rabdare pana atunci
![]() Colorata este gata ![]() Cam asta este tot ce am de la Loganu'. PS: Lasa ca data viitoare aduc eu camera si facem poze multe multe ![]() This post has been edited by Iulikk: 17 Jul 2009, 10:21 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
bai da erau 17 poze
![]() Duminica viitoare ne intalnim Ady selecteaza pe cineva care sa faca poze intalnire de intalnire...stii tu cum ..ti-am explicat pe net This post has been edited by Loganu': 17 Jul 2009, 13:14 |
--------------------
Dacia
Logan
- bla bla bla
bla bla bla... bla bla bla
|
|
bobo77 |
![]()
|
Loganu' pai presteaza tu si la noi daca esti amabil, dar cu conditia sa nu mai fi of topic ca de obicei pe acest topic
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 04:09 |