PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Imi cer scuze pentru postul de noaptea trecuta....vorbea oboseala din mine. Intalnirea este pe data de 9 August 2009, deci nu duminica asta, cealalta....Scuzati!!!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Salut,eu sunt din oradea si pe 20 august vin la mare:D,daca se tine ceva intalnire intre supernovisti,eu ma prezint cu inca un prieten,dar ca pietoni astept raspunsuri.Succesuri
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- BH-85-BIT
2003 Clima
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mai speriat beciule, pe 9 pot ajunge dar duminica asta chiar nu puteam.
Gluma-i gluma Lostboy, dar exista cafenea nu vreau sa transformam topicul asta in unul de caterinca, acum serios,poti continua aici. http://www.daciaclub.ro/Discutii-Generale-...ml#entry1972076 This post has been edited by bobo77: 31 Jul 2009, 21:02 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
OK. Să trăiți domnu' moderatoru'.
![]() PS: Mai dă-o dreaq de glumă.... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Ce mai aruncai cu sageti pe un alt topic, ceva legat de... of-topic:D
Ma speriasem si eu, deci... duminica viitoare, inainte de intalnire la garajul lui Beciu va fi sesiune de montat filtre de polen. Cine are placere este invitat:D |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
daca nu ma uitam in seara asta pe forum va asteptam eu mult si bine duminica asta la intalnire
![]() |
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Hai cine-si mai anunta prezenta pentru duminica 9 august ora 16 in parcare la New Pizico?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Asta vroiam sa intreb eu acum
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Din start Eu bobo Andrei si se mai aduna anuntati sau neanuntati...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Voi fi prezent....
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
andrushk_mib |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 31 August 08 From: Brasov / Constanta ![]() |
Voi fi prezent si eu
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/1.6 16v Shut up and drive!!!
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
poate si eu .... depinde de cati tursti vor fi pe litora weekendul asta...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bobo77 |
![]()
|
Deci iulikk n-ai ce sa faci, trebuie sa vii
![]() Beciacustic poate rezervi o masa pe terasa, suna si tu de miine sau poimine, ca n-as vrea sa stau cu bebelusa inauntru, te rog. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
o sa sun maine.... numai sa raspunda aia ... ca am mai vrut sa fac rezervare intr-o zi si nu a mers.... oricum incerc
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
domne cate fite si talente...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sa vedem, sambata plec la tara, la Cobadin, daca ma intorc in timp util, vin. Sa speram ca vin.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
vin si eu la intalnire
![]() |
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
Iulikk |
![]()
|
Chiar nu stiu daca ajung, sansele sunt 50%-50%. Daca nu ajung pana pe la 16:15 inseamna ca nu am putut veni. Sper sa ajung...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Nec |
![]()
|
nu stiu sigur dar sar putea sa mai vin cu un nou mebru cu o solenza
![]() |
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Imi pare rau ...dar a intervenit ceva si nu cred ca pot sa ajung la intalnire.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
bobo77 |
![]()
|
Beciacustic ai rezolvat cu rezervarea?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Inca o intalnire.....
Au fost prezenti: 1. BeciAcustic 2. Andrei + nevasta + bebe 3. Bobo + nevasta + bebe 4. Andrusk 5. Cristi 6. Iulik + prietena 7. Razvan Si 2 membrii Reno. xxl.gif ( Size: 1.38mb ) Number of downloads: 183 P.S. Si totusi a inceput ploaia..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
sonykel |
![]()
|
ptu ce m-am speriat pana am observat ca chiar sunt mai multe cadre...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
Iulikk |
![]()
|
Mai bagi o fisa la spalatorie
![]() Babanu... unde-ai fost? ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
sonykel |
![]()
|
da mai am auzit , babanu zanu zanilor nu a fost
![]() This post has been edited by sonykel: 9 Aug 2009, 22:41 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
bobo77 |
![]()
|
Cam putini, dar pentru o intilnire pe timp de vara am fost destui.Sonykel ai luat absenta, pacat ca as fi vrut sa te vad si pe tine.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
sonykel |
![]()
|
auzi domnu bobo tu cand vi de la mangalia , pe unde vi pe autostrada soarelui? pe sub pamant? treci si pe la mine sa am vizitezi ca doar iti este in drum... ca altfel nu prea ai cum sa ma vezi in curand
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
Iulikk |
![]()
|
Intalnire pe 23 august?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 09:21 |