PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
BeciAcustic |
![]()
|
||
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu.... cred
![]() PS: andi, sonykel tre sa va dau niste poze. PS2: sonykel mai vrei alea? This post has been edited by Iulikk: 17 Aug 2009, 08:32 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu pot veni duminica pentru ca simbata sunt la nunta la Leo imi pare rau.Sper sa ajung data viitoare.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Da-ne pozele, daca tot ai sa ne dai!
Duminica vin si eu. |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai sunt scoase pe hartie foto
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Si-a revenit daciaclubu....
Scuzati, n-am putut veni... s-a ciupit burdufu la planetara (cica asa ii zice, eu nush ce e aia... e ceva de cauciuc in capatu la planetara si s-a imprastiat ffff multa vaselina peste tot); mi-a fo frica sa vin cu ea asa..... ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
S-a facut intilnire ieri? citi ati fost si cine?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Da.
Cam putini. Sa-i insire sefu' de trib ca eu nu le stiu exact id-urile. This post has been edited by cristio_79: 24 Aug 2009, 20:48 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Iulikk |
![]()
|
Bobo, ai un pm
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Da....intalnire cu membrii putini....
Prezenta: 1.BeciAcustic 2.Andy 3.Sonykel 4.Andrusk 5.Cristio_79 6.Free fiber cu prietena 7. Pigoo Intalnirea a avut un caracter informativ despre functionarea unui releu in pare parte ![]() De la Reno nici un membru ... Nu am postat Duminica pentru ca nu mergea forumul....Scuze..... Numai bine si ne vedem la urmatoarea intalnire! |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
da da releu , dragi elevi , data viitoare vreti sa va povestesc ce este ala un condensator , o bobina? bai beci sa aduci cursurile de la marza ma
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bobo77 |
![]()
|
Urmatoarea intilnire cind ? Daca este pe 6 sept zic prezent de pe acum.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Da da cand este urmatoarea intalnire ? Vreau sa ajung si eu ca nu v-am mai vazut de mult ... A fost si fiber ...
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Iulikk |
![]()
|
@ andy_x3m La multi ani lu' piticu' !!
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Urmatoarea intalnire pe data de 6.09.2009. Care vine? Toti ii uram la multi ani lui Alex al lui Andrei si sa ii cumpere taticu un prestige.....se stie de ce.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Voi fi prezent... am lipsit la ultimele 2 intalniri. Intr-o Duminca am facut intindere de ligamente la genunchiul drept iar la ultima intalnire am fost de serviciu.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
Iulikk |
![]()
|
Poate ajug si eu
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
eu sigur nu pot sa vin...sorry, pte data viitoare
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
bai B_D si cand vroiam sa-ti admir si eu , gepeleu tu nu vii
![]() ![]() This post has been edited by sonykel: 4 Sep 2009, 21:55 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Loganu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 April 09 From: Constanta - Navodari ![]() |
s-ar putea sa ajung si eu maine:)
|
--------------------
Dacia
Logan
- bla bla bla
bla bla bla... bla bla bla
|
|
bobo77 |
![]()
|
Am vorbit azi cu Andy_x3m si nici el nu ajunge ca este plecat si nici nec in proportie mare, dar a zis ca incearca.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si pana la urma se tine sau nu se tine ? Ca n-am chef sa pup parcarea goala.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Se tine....vor veni si cei de pe reno....si noi cativa.....merge de un suc!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Nu promit nimic dar fac tot posibilu sa ajung
![]() |
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
sonykel |
![]()
|
azi chiar a fost misto.. ptr prima oara renoisti au fos dubli la numar...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
BeciAcustic |
![]()
|
A fost frumos si azi desi lume putina....poate din cauza vremii nefavorabile.....
Prezenta: 1. BeciAcustic 2. maryus73 3. Sonykel Si de la Reno: 1. Babanu 2. Rcosmin + inca 2 care nu le stiu userul.... Attached thumbnail(s) 11.JPG ( Size: 56.04k ) Number of downloads: 128 222.gif ( Size: 1006.71k ) Number of downloads: 135 a.jpg ( Size: 213.58k ) Number of downloads: 178 b.jpg ( Size: 219k ) Number of downloads: 163 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pe 20 promit ca vin. Sonykel sa iti dau si alea
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
celelalte 2 persoane sunt GLG si DANCVA un coleg din Bucuresti aflat in concediu.
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 09:25 |