PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
BeciAcustic |
![]()
|
||
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|||
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Daca se tine vin si eu....
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
S-ar putea sa apar si eu.
Ma cam incearca o raceala si de luni am de umblat. In functie de cum ma simt si de un raspuns pe care il astept, apar sau nu. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
zapacit |
![]()
|
![]() Life is a race....so drive it !!! Group: Members Posts: 74 Joined: 29 July 09 From: COnstanta ![]() |
am asteptat pana azi sa va dau un raspuns.....o sa vin si eu...sunt liber..
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
M-am consultat si cu cei de la reno si de acolo nu vine nimeni iar de la noi sigur ar veni cam 2 membrii .... O lasam pe saptamana viitoare cand o sa poata veni mai multa lume. Deci intalnirea se amana. Numai Bine!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Pacat.....cred ca erau mai multi de 2....
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mai bine asa poate ajung is eu saptamina viitoare.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am venit acum de la chef.... ma doare capu de mor.... poate ajung si eu sapt viitoare, cristio_79 sa aduci si pixu meu
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
vin si eu saptamana viitoare
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Eu voi fi plecat duminici, imi cer scuze dar nu va pot onora.
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
Pana la urma Duminica 8. 11. 2009 se organizeaza vreo intalnire in Cta? Fiind nou pe forum, ma bate gandul sa ma afisez si eu cu berlina perfuzata . Mai cunosc oameni noi etc.
|
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
2001 "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Anunt foarte important! Astazi am discutat cu reprezentantii service-ului din tulcea Star Service , Dealer Dacia-Renault. Au placerea de a ne invita pe data 14.11.2009 orele 9-10 , la lansarea unui nou automobil Renault. Va avea loc o operatiune ``Porti Deschise`` , suntem invitati toti iubitorii marcii dacia si membrii ai clubului Logan , Dacia si Reno . Evenimentul consta in urmatoarele: -Test drive cu masina respectiva si cu orice alt model Dacia sau Renault -Curse si concursuri de karting GRATUIT Plimbari cu ponei(pentru copii) GRATUIT -Spectacol Dresura de cai(adevarati nu cai putere) -Tombola cu premii substantiale(ex: jante aliaj) , participarea la tombola GRATUIT -Bufet Complet din partea casei GRATUIT -Multe altele surprize si materiale promotionale oferite de organizatori. Inca un lucru FOARTE important: vom sta la o dezbatere cu inginerii de la service , de la mecanica, electrica, caroserie, cei de la departamentul de vanzari, le vom pune intrebari si vom discuta despre probleme tehnice , piese , modificari , vor fi la dispozitia noastra, si eventuale reduceri atractive. Trebuie sa ne gandim cu simt de raspundere sa promovam si sa reprezentam intr-un mod cat mai placut si cat mei eficient acest club si acest lucru o putem face doar prin simpla prezenta acolo. Totul va fi mediatizat (partener media KissFm si nu numai) si se va pune accentul pe promovarea celor 3 cluburi. Este o sansa sa ne afirmam si noi si sa auda lumea de noi intr-un mod OFICIAL nu doar ca o simpla intalnire in parcare. Este o premiera nationala ca un dealer dacia sa sponsorizeze un club auto. Vreau sa va ganditi bine sa dati un raspuns pana saptamana viitoare(mircuri-joi). Cu cat mai multa lume din partea constantei cu atat mai bine: Parinti,neveste, copii etc. Vreau sa stiu cine este deacord cu aceast eveniment la cate vreau sa ne implicam, o lista serioasa si sigura. V-as ruga sa imi trimite-ti PM cu numarul vostru de telefon sa va sun pe fiecare in parte sa vorbim mai detaliat. Astept PM-uri. Cu cat mai multe masini cu atat mai bine dar, se pot cupla si 2-3-4 la o masina pentru a face economie de carburant daca exista aceasta problema. As vrea sa facem un banner in colaborare cu reno & logan prin care sa promovam clubul si ca un semn de recunostinta pentru tot ce ne ofera ei noua. Voi vorbi si ma voi interesa de luni in colo pentru un cost si o idee de text/design. Si voi anunta pe forum. Incep o lista cu prezenta: 1. BeciAcustic 2. Sonykel 3. Touche P.S.: Ionut_Nedelcu esti binevenit atat duminica asta in parcare la new pizzico ora 14:00 cat si la intalnirea de la tucea despre care am vorbit mai sus. Pentru detalii da-mi un PM cu numarul tau si te sun. This post has been edited by BeciAcustic: 5 Nov 2009, 21:29 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
beci ai uitat sa mentionezi ne-ar face mare placere sa avem printre noi si 2-3 batranele dacii 1310... si bine inteles toate dar toooate modele dacia sunt bine venite.
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
Da exact....Dacia 1300, 1310, dacia nova, supernova, solentzele noastre(marian,marius si cristi), logan ... orice scrie DACIA sau daca mai aveti prieteni care vor sa aprticipe si sa vina cu voi in masina desi au alta marca.....Ideea este sa se vada si evolutia marcii si ca suntem alturi de orice membru si de orice model de masina....hai sa facem o surpriza placuta!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
BeciAcustic nu iti pot da "PM" pt ca imi apare o casuta de dialog in care scrie ca am prea putine posturi pt. a putea folosi sistemul de "PM-uri" .
Nr meu de tel este 0726 841 160 . Banuiesc ca este cat de cat "safe" sa postez aici nr. de tel. |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
@BeciAcustic Nu te-am sunat ca nu avea rost, da' eu nu vin. Asta e.... chiar imi pare rau... rau de tot
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Cei care vor veni la tulcea saptamna viitoare ii rog sa vina duminica asta la intalnire ca sa stabilim unele lucruri....oricum se vor anunta si pe forum dar este mai sigur fata in fata. Deci duminica la ora 14:00 in parcare la New Pizzico.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Duminica asta nu pot ajunge in mod sigur, dar pentru intilnirea de pe 14.11. de la Tulcea zic prezent inca de pe acum, mai ales ca impusc doi iepuri imi fac si revizia si sunt prezent si la eveniment.Beciacustic vorbim la telefon.Lista parca este asta la care ma alatur si eu:
1. BeciAcustic 2. Sonykel 3. Touche 4. bobo Iulikk daca vrei mergeti cu mine si tu si Mihaela, te sun miine sa vb. Hai sa vedem cine mai vine? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da da. Eu cu bobo77 am vorbit pe PM. Mare om... o sa te sun pe la 13-14 asa bobo, este ok? Ca de dimineata ma duc la limanu si dupa aia o sa te sun sa vedem.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
beci a avut azi o zi ocupata si nu a apucat sa anunte , asa ca anunt eu. la cel tarziu 9 trebuie sa fim in tulcea.
deci la 7 plecam din ct. va trebui sa fi-ti matinali dar merita scarificiu. |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
1. BeciAcustic
2. Sonykel 3. Touche 4. bobo 5. rcosmin |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
sonykel |
![]()
|
la logan club lista e
1.SoNyKeL 2.BeciAcustic 3.GxG 4.quarkk-suki 5.SE-SAYD + Ana (si posibil inca un cuplu) 6. 78 psu 7. Loganu 8.GNT +Mihaela 9. PTK |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
BeciAcustic |
![]()
|
Mersi Sonykel pentru mai sus dar eu debea acum am ajuns la PC.
Deci: -La cel tarziu 7 ne punem in miscare. -Ajungem la 8:30 cel tarziu 9 . -Se va merge grupat. -In functie de numarul participantilor de la toate cele 3 cluburi v-om forma mini-coloane de 5-7masini. -Formam aceste coloane ptr a permite depasirea noastra de catre alti participanti din trafic mai grabiti , astfel daca stam 20 de masini in coloana blocam traficu... -Fiecare coloana va avea ``cap`` si ``coada`` , e logic nimeni nu va depasi capul de coloana si la nevoie va fi ``impins`` de catre ``coada`` sa mearga mai repede sau sa se apropie de cel din fata. -Avem detectoare , satii CB , statii PMR nu se pune problema de viteza maxima in localitati. -In afara localitatii se va merge decent daca se tine coloana mergem cu 100 daca nu cu 90 , daca se tine coloana mergem si cu 110-120. -Sigur ca vor fi intarziati , acestia ne vor prinde din urma la tulcea. Cand zic intarziati ma refer la cei care nu au plecat o data cu noi la 7 din constanta. -V-om pleca de undeva din Constanta sper , aqua , campus sau din afara localitatii , elvila (vis-a-vis de carrefour) , chelsy benzinaria de la ovidiu. Hotaram de unde plecam in functie de numarul participantilor. Daca suntem multi adica sa zicem peste 30 de masini posibil sa plecam din afara localitatii. Ptr ca avem 2giratorii in mamaia si 2in ovidiu , ceea ce inseamna ca ne vom misca greu daca vom fi coloana. Atentie....am facut o lista cumulata Dacia Reno Logan ca sa nu mai stam cu 2-3 liste....va treceti de acum in colo pe lista asta in modul cum am facut-o eu: Lista oficiala: 1. BeciAcustic - membru comun 2. Sonykel - membru comun 3. Touche - reno club 4. bobo - membru comun 5. quarkk-suki - logan club 6. SE-SAYD + Ana (si posibil inca un cuplu) - logan club 6. 78 psu - logan club 7. Loganu - logan club 8. GNT +Mihaela - logan club 9. PTK - logan club 10. GxG - logan club 11. Rcosmin - renoclub mai sunt cativa care sunt cu semnul intrebarii si nu sunt trecuti pe lista....cum au un raspuns sigur sa se treaca pe lista asta in continuare. Asteptam si altii sa isi anunte prezenta..... Voi reveni cu amanunte duminica la intalnire, Azi sunt plecat toata ziua la munca si nu am cum sa mai anunt ceva. Ne vedem duminica! This post has been edited by BeciAcustic: 7 Nov 2009, 09:08 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
sonykel |
![]()
|
Am si eu rugaminte la cei care au statii CB sau statii PMR , sa le ia la ei.
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
Iulikk |
![]()
|
QUOTE(BeciAcustic @ 7 Nov 2009, 08:21) Lista oficiala: 1. BeciAcustic - membru comun 2. Sonykel - membru comun 3. Touche - reno club 4. bobo - membru comun 5. quarkk-suki - logan club 6. SE-SAYD + Ana (si posibil inca un cuplu) - logan club 6. 78 psu - logan club 7. Loganu - logan club 8. GNT +Mihaela - logan club 9. PTK - logan club 10. GxG - logan club 11. Rcosmin - renoclub La masina lui bobo ma abonez si eu cu Mihaela ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
zapacit |
![]()
|
![]() Life is a race....so drive it !!! Group: Members Posts: 74 Joined: 29 July 09 From: COnstanta ![]() |
daca voi veniti la tulcea......atunci sa ma pregatesc cu o ciorba de peste
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
sonykel |
![]()
|
Lista oficiala:
1. BeciAcustic - membru comun 2. Sonykel - membru comun 3. Touche - reno club 4. bobo - membru comun 5. quarkk-suki - logan club 6. SE-SAYD + Ana (si posibil inca un cuplu) - logan club 6. 78 psu - logan club 7. Loganu - logan club 8. GNT +Mihaela - logan club 9. PTK - logan club 10. GxG - logan club 11. Rcosmin - renoclub 12. Iulikk+mihaela - daciaclub 13. GLG -renoclub 14. Pigoo - logan club zapacit , din pacate nu avem timp de ciorba de peste , multumi de oferta dar ni sa promis un program incarcat ![]() membrii din ``garda veche`` nu vin??? This post has been edited by sonykel: 7 Nov 2009, 19:05 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
|
bobo77 |
![]()
|
Am vorbit cu babanu si vine si el sigur, imi permit sa-l adaug pe lista.
Lista oficiala: 1. BeciAcustic - membru comun 2. Sonykel - membru comun 3. Touche - reno club 4. bobo - membru comun 5. quarkk-suki - logan club 6. SE-SAYD + Ana (si posibil inca un cuplu) - logan club 6. 78 psu - logan club 7. ...........- logan club 8. GNT +Mihaela - logan club 9. PTK - logan club 10. GxG - logan club 11. Rcosmin - renoclub 12. Iulikk+mihaela - daciaclub 13. GLG -renoclub 14. Pigoo - logan club 15. babanu-reno club Am pus puncte puncte la acel user care nu are ce cauta nici in scris pe daciaclub, parca asa am vorbit.Vine este treaba lui dar nu mai pomeniti de el va rog frumos,mie chiar nu mi-a trecut chiar daca timpul s-a scurs... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
Ma bag si eu pt drumul la Tulcea....o sa vin maine la intalnire sa cunosc membrii prezenti ai daciaclub si alte detalii.
|
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
Iulikk |
![]()
|
Daca termin treaba la Limanu in timp util, vin si eu maine; daca nu, ne vedem pe 14.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:20 |