PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
G L G |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
- CT O6 XXX
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3. http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|||
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Cine mai vine? Cine mai doreste o intrevedere ochi-n ochi, ca de buza-n buza nu poate fi vorba!:D
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
1. BeciAcustic 2.Sonykel 3.Nec 4. Andy 5. GLG 6. zbf 7. zapacit
in principiu 80% ma duc eu sa-i iau. |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
1. BeciAcustic 2.Sonykel 3.Nec 4. Andy 5. GLG 6. zapacit 7...
absent maine ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
Nici eu nu pot ajunge din pacate. Maine ma duc la Harsova la bunici. Distractie placuta va urez de pe acum:)
|
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
2001 "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
Scuze de offtopic, dar e foarte posibil sa nu mergi maine la Harsova. In momentul de fata politia a inchis DN2A din cauza viscolului.
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
Andy multam de info. nu stiam
|
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
zapacit |
![]()
|
![]() Life is a race....so drive it !!! Group: Members Posts: 74 Joined: 29 July 09 From: COnstanta ![]() |
Andy, id`ul meu este: zapacit86
GLG, maine seara o sa`mi fac drum prin cartier la dvs. oricum....va sun maine inainte sa plec de la birou, asta daca nu uit iar ![]() Becy, adu`mi maine aminte cand sunt la birou sa iau stikerele si cele 2 parasolare ca iar uit.........*(am capu mic)* " Ma bucur ca vam vazut azi, cam frig..(mai ales pe faleza), in rest...nea incalzit cafeaua, si ne`a racit pepsi`ul pana la urmatoarea intalnire, toate cele bune tuturor ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
o intalnire geroasa azi, nici locuri de parcare nu am avut deoarece erau ocupate de masinile din Mercedes Club
![]() Prezenta: 1. BeciAcustic 2. Andy 3. Sonykel 4. Zapacit 5. Nec 6. GLG Am facut si o mica plimbare pe faleza, 2-3 poze si o cafea calda. Am vazut acum reportaj pe TVNeptun, cei cu Mercedes au facut un tur al orasului apoi s-au oprit in parcare la Pizzico la un vin fiert(asa au anuntat la TV). Ce ![]() ![]() This post has been edited by BeciAcustic: 24 Jan 2010, 20:13 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
- CT O6 XXX
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3. http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Urmatoarea intalnire pe deata de 7.02.2010 la NewPizzico ora 14:00
Anunt: La sfarsitul lunii Aprilie in weekend o sa plecam in excursie in gasca mare. Mai multe detalii la vremea lor. This post has been edited by BeciAcustic: 30 Jan 2010, 07:43 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
mergem la Tulcea cand se lanseaza Duster?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Da, dar mai este ceva timp pana atunci, am anuntat doar asa sa se stie perioada. Mai multe vom stabili in aprilie.
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Intalnirile nu se faceau din 2 in 2 saptamani?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
M-am incurcat....7.02.2010, am modificat si mai sus. Numai bine.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cred ca ajung ca mi-e dor de o pizza de acolo
![]() PS: care stiti, bacu se da si sambata/duminica? |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Nu.....numai in cursul saptamanii, sambata/duminica vi la intalnire
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Pai si pana in aprilie nu facem nici o iesire in aer liber ? Iulikk ti-a trecut de la carnatu` ala de la majorat ?
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
- CT-XX-CMF
Opel Astra Coupe Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Dai tu zapada de pe camp si facem un gratar? Rabdare sa se mai incalzeasca, sa vedem si noi verde pe camp si mergem.
P.S. Si aici tot de carnatul de la majorat se vorbeste? ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Lasati ma carnatu in pace
![]() ![]() PS: nici nu m-am atins de el... sa dea dracii. M-am intors flamand acasa... |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cum se circula Mangalia-Constanta-Valu' lu' Traian dupa aia stanga la Basarabi si tot inainte pana la Cobadin?
Dar Mangalia-Agigea, la Topraisar dreapta si dupa Mereni si care mama lor mai vin? Ideea ca trebuie sa ajung la Cobadin... ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
Se circula bine in mare parte a judetului....asa ca mergi fara probleme. Pune totusi o lopata in spate. Just in case.
|
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
Iulikk |
![]()
|
Si o galeata cu nisip de pe plaja. Mersi mult. Oricum de plecat, plec ori joi ori vineri (dupa ce schimb cauciucele pe fata)
Mersi mult Ionut_Nedelcu. PS: nu-mi dati warn, stiam ca e topic dedicat, dar am uitat complet. PS2: fac tot posibilu' sa vin duminica, daca ma intorc de la tara. |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
A scris ca a uitat de acel topic....ce sa ii faci....il iertam si de data asta ca e baiat de treaba.
Cine vine duminica? 1. BeciAcustic 2.Sonykel 3.Zapacit ...... |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cel mai probabil duminica plec la tara. Nu cred ca ajung, depinde cand plec (sambata sau duminica).
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
1. BeciAcustic 2.Sonykel 3.Zapacit 4.Zbf(cu pejosu)
This post has been edited by zbf: 3 Feb 2010, 17:58 |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Zbf trec eu sa te "pescuiesc"......te sun duminica inainte....
Nu ne mai onoreaza nimeni cu prezenta? |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
1. BeciAcustic 2.Sonykel 3.Zapacit 4.Zbf(cu pejosu) 5.Nec 6.....
|
--------------------
Solenza
Scala
- CT -- PMR
2003
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
1. BeciAcustic 2.Sonykel 3.Zapacit 4.Zbf(cu pejosu) 5.Nec 6. Ionut_Nedelcu 7......
This post has been edited by Ionut_Nedelcu: 4 Feb 2010, 10:16 |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
- CT-05-NSI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 05:24 |