PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
zbf |
![]()
|
||
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 31 Mar 2010, 18:41) ![]() ![]() Mi-am făcut un ecuson, pe care o să-l port agățat de gât. Ecuson_intalniri_DaciaClub.png ( Size: 15.12k ) Number of downloads: 564 Dacă aveți posibilitatea să vă tipăriți, ecusoane se găsesc pe la magazinele de papetărie, Carrefour, etc. Am atașat și șablonul în format SVG, pe care îl puteți deschide și modifica de exemplu cu Inkscape Attached File(s) ![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
DFA din pacate avem alte pareri despre ecusoane. Toate cele 3 cluburi vor avea aceleasi ecusoane special pentru acest eveniment. Ar arata urat sa vina fiecare cu ecusonul lui.
Ecusoanele se vor imparti in parcare la Tulcea imediat cum veniti. Si cu parcarea este rezolvat.....sunt locuri destule, le-am numarat marti. Unii vor parca mai la vedere altii mai in spate dar asta este....nu avem cum sa multumim pe toata lumea..... This post has been edited by BeciAcustic: 1 Apr 2010, 12:28 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
loganistii oleaca mai in spate, si noi cei cu dacia club..asa mai la vedere, doar este eveniment dacia
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 1 Apr 2010, 12:27) Aha, OK, n-am știut că se vor face ecusoane oficiale, am văzut că a întrebat cineva la un moment dat de ecusoane și i s-a răspuns că se vor face dar la evenimentele viitoare, nu la Tulcea, sau cam așa ceva. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
nikolas_bnm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 24 March 10 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 1 Apr 2010, 06:44) Ia zi-mi sincer, asa-i ca ti-ai facut cont special pentru evenimentu asta? ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 24 March 10 Da ,doar pentru ca mi s-a spus ca trebuie sa fiu inscris intr-un club "Recunscut" de Dacia . Punct . Nu comentez mai multe. QUOTE(sonykel @ 1 Apr 2010, 09:12) nenea nikolas eu te-am pierdut de pe liste. tu vi pe lista de dincolo nu stiu dece ai facut ce-ai facut aici.dar a fost urat rau. Ce am facut asa de rau,urat ,neortodox etc? uita-te la date . nu a-m facut decat sa fiu inscris intrun club recunoscut de Dacia ,asa cum mi-ai spus ? Numarul de telefon este (sau era )ID de mess este .Astept un raspuns pe mess. Scuze daca am creat probleme. |
--------------------
laureat plus
logan
1,4mpi 8 V Revigorat
|
|
andy_x3m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 28 November 06 ![]() |
DFA - azi am facut ecusoanele care vor fi tiparite si distribuite in timp util.
Oricum, e de admirat ideea ta da a impartasi designul cu toti ceilalti. Merci! |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Ieri dupa-amiaza am aterizat si eu acasa dupa 3 saptamani.
Lista am inteles ca s-a inchis, dar se poate veni doar pentru plimbare, eventual impreuna cu alt membru DC Constanta care este pe lista ? This post has been edited by cristio_79: 1 Apr 2010, 16:59 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Cristio nu te opreste nimeni sa vi dar din pacate mai mult de un loc in parcare si eventual bufet gratis nu vei avea..... Listele au fost inchise si mai mult de atat nu ne mai pemite sponsorul.....
Zbf-vom vedea cum ne asezam in parcare. Nu este eveniment dacia ... este un eveniment comun logan reno dacia. Cand veniti sambata o sa aflati unde parcati .... |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Daca voi veni, in nici un caz nu o voi face pentru cadouri si mancare, ci doar pentru plimbare si distractie.
This post has been edited by cristio_79: 1 Apr 2010, 20:15 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca vrei, te iau cu mine in masina
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Vorbim la intalnire.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
ca fapt divers merge si cu 2ecusoane , cele ale lu dfa au un rost cele de care a zis andy au alt rost. cele facute de noi sunt strict ptr acces , cele ale lui DFA sunt sa te recunoasca lumea si sunt si alea relativ utile.
@nykolas hai ca iti raspund aici , sa nu creada lumea altceva. Ai fost scos de pe lista din simplu fapt ptr ca vei veni cu celalalt club si aveti acolo lista. Al 2lea motiv este ptr ca ti-ai facut cont special ca sa te inscri pe lista , si cum ai zis trebuia sa fi inscris si membru activ inainte de a face eu anuntul , nu are rost sa ne mai alergam in juru cozii . Al 3lea motiv din galati te-ai inscris pe lista de la constanta. Al 4 lea motiv nu trebuie sa-ti dau atatea motive. @ZBF , in cele mai umede vise ale tale... This post has been edited by sonykel: 2 Apr 2010, 07:21 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
Va urez un Paste Fericit la toti membrii DaciaClub & RenoClub si sa ne vedem dupa Paste cu bine la intalnire, eventual sa ciocnim 1-2 oua. Am postat de azi ca plec 3 zile in "concediu" si raman fara internet. Numai Bine!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La multi ani tuturor colegilor de pe forum!!!
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Hristos a Inviat !
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
phara |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 17 February 07 ![]() |
Adevarat a-nviat! Sarbatori fericite!!!
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
Sărbătoarea sfântă a Invierii Domnului să reverse asupra voastră sănătate, belsug și bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfântă să vă ridice sufletele spre noi trepte spirituale și să vă însoțească pașii pe drumul vieții... Hristos a Inviat.
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
- CT O6 XXX
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3. http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
nikolas_bnm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 24 March 10 ![]() |
Sarbatori Fericite ! La toata lumea.
|
--------------------
laureat plus
logan
1,4mpi 8 V Revigorat
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Adevarat a Inviat ! Sarbatori fericite !
Nu putem schimba ora Intalnirii de la 14.00 la 16.00 pe 11.04.2010 ? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
Dj Valy |
![]()
|
![]() Daciot inrait (Dacia 4 life) Group: Members Posts: 218 Joined: 20 February 09 From: Constanta ![]() |
Hristos a Inviat!
Nu stiu daca se poate schimba ora, doar sefu' decide,adica Ady Beciacustic.Pentru mine era ok de la 14, ca la 16 am treaba.Acum depinde cum ramane. |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI Ambiance 2006
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Ora nu o schimbam deocamdata.
Sambata, pe 11 ar trebui sa vina toti care merg la Tulcea pe 17..... mai vorbim, mai stabilim unele treburi. |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
zapacit |
![]()
|
![]() Life is a race....so drive it !!! Group: Members Posts: 74 Joined: 29 July 09 From: COnstanta ![]() |
Ca urmare a unor schimbari majore ce au intervenit in ultima perioada, am sa ma retrag din lista pt Tulcea, dar si din club.
Va urez multa bafta in continuare si sa ne auzim pe viitor cu bine. |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
ok , sa notat si modificat pe lista.
daca nu sunt indiscret , schimbarile majore au legatura cu forumul , dacia club sau alt club? sau este strict o problema personala? |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
Zapacit, imi pare rau sa aud ca te retragi din club dar este decizia ta. Numai bine.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
zbf |
![]()
|
zapacit...nuuuuuu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
zapacit |
![]()
|
![]() Life is a race....so drive it !!! Group: Members Posts: 74 Joined: 29 July 09 From: COnstanta ![]() |
Pay, prima chestie ar fi ca nu mai sunt posesor al vrunui model dacia/reno.....stati relax.....ca nu scapati de mine la intalnirile locale
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Lipim un stiker reno/dacia pe matizul de la munca si gata
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
Iulikk |
![]()
|
Sa nu ne uitati pe noi, Mangaliotii. 4 stickere
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Din cate vad eu pentru data de 11.04.2010 si-au anuntat prezenta numai 5 oameni......pe lista de Tulcea sunt 15..... Pe 11 vom stabili anumite aspecte ce tin de organizarea evenimentului si de aceea ar trebui sa veniti ca sa nu mai intrebati pe forum sau sambata la Tulcea sa nu stiti unde parcati, unde si ce mancati etc.
Sper sa nu apara surprize neplacute legate de acest eveniment..... Iulikk nu uit.....o sa le aveti pana sambata la Tulcea. This post has been edited by BeciAcustic: 6 Apr 2010, 19:09 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 16:52 |