PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
Gyno86 |
![]()
|
||
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 42 Joined: 5 November 09 From: TL-CT ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- XX-XX-XXX
|
|||
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Nec @ 20 Apr 2010, 00:19) A fost super frumos la Tulcea si pe aceasta cale doresc sa le multumesc organizatorilor pentru buna organizare si timpul pierdut chiar mam simtit foarte bine ,am facut si eu cateva poze ![]() multumesc frumos pentru poza cu sperietorile din masina mea ![]() @beci acustic: imi pare foarte rau sa aflu ca ai facut rost de dusmani si ai pierdut prieteni, la Tulcea. Cum scria Klaus, "viata e complexa si are multe aspecte". Eu, mai adaug si citatele din semnatura mea... de mai jos. This post has been edited by BAB: 20 Apr 2010, 19:01 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
A fost super evenimentul, atmosfera faina, muzica buna
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
Foarte bine.
![]() ![]() |
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
2001
- CT-05-NSI "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Gyno86 |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 42 Joined: 5 November 09 From: TL-CT ![]() |
Ce inseamna sa ai noroc
![]() ![]() 1 cheie = 1 masina |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- XX-XX-XXX
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Sa stii Steel Tormentor ca ar fi o idee buna pe viitor , oricum romanul este inventiv gaseste o solutie si pentru asta
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
A Drive To Remember....
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ati uitat frauda cu Dusterul, Floriolul, nesimtirea fata de j.d., retragerea lui bobo 77 pentru a nu lua parte la frauda voastra, premiile date prietenilor telefonic inainte de a veni la Tulcea, benzina data moca celor care se credeau zmei pe sosea pana la Tulcea ... ar mai fi?
http://www.stilfm.eu/o-constanteanca-a-cas...ataie-de-dacia/ |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Semit .....iti stergi tu postul sau dau iar report ? Aici este topicul de intalniri asa ca te rog ori sa editezi ori sa iti stergi postul.
This post has been edited by BeciAcustic: 22 Apr 2010, 19:34 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cui dai telefoane? celui ce a sters discutia de pe topicul de intalniri de pe forumul reno sau domnului Stroe de la Dacia SA? Prietenul tau a recunoscut ca l-ai sunat si la Tulcea i-ai pus un set de jante in brate, fara ca el sa stie in prealabil..
![]() deja discutiile le salvez prin print screen si vor aparea intr-un cotidian national in curand. |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Eu nu stiu ce deranjeaza niste opinii...
Si eu vad ca tu esti cel care ameninti cu reporturi si telefoane si alte chestii d-astea... Eu as zice sa va vedeti de treburile voastre si cum va impartiti malaiul, si sa lasati deoparte amenintarile si toate cele. Succesuri |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
In caz ca nu ati vazut.....
QUOTE(cmandrei @ 22 Apr 2010, 07:27) Sunteti rugati sa va abtineti de la Off-topic, Flame si alte presupuneri si idei pe care nu le puteti sustine cu probe ... asta ca sa sune interesant. Orice alta "iesire in decor" in acest topic va fi sanctionata cu pauza de postare 1-7 zile pentru orice va scrie altceva decat "Intalnirea Membrilor Forumului - BUCURESTI". Spor si Va Multumim, S-a inchis acolo pravalia si ati venit aici sa continuati? Sunt aceleasi reguli de postare pe orice topic de intalnire.... This post has been edited by BeciAcustic: 22 Apr 2010, 19:33 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
semit |
![]()
|
pai poate aici nu ati dat ”nimic”...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Nene...acolo scrie reno...acilea scrie dacia... nu e acelasi drac...Da stiu.. o sa suni o sa dai report si lumea o sa fie fericita...
This post has been edited by dantes: 22 Apr 2010, 19:33 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
voi ce primiti ca sa faceti toata acesta ``panarama`` ? ca deja deveniti ``agasanti``
nu faceti mai bine un topic unde sa va plangeti? parca era un topic pe reno club , coltu nemultumitilor sau ceva de genu. nu va pus nimeni mana la gura dar lasati topicurile de intalniri sa ramana de intalniri si nu mai rascoliti toate cele , bobo daca se retrage sa se retraga , care e problema voastra? e uman sa aveti banuieli sa fiti revoltati nemultumiti. dar deja asta suna a ``circ`` LE: voi ziceati ca print screen ca presa da vad ca dantes editeaza si el ce mai poate. This post has been edited by sonykel: 22 Apr 2010, 19:40 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Nu zău, că voi plătiți chirie la forumul ăsta?!?! Măi copii, voi chiar credeți că dacă sună bobo imediat pe liviu toată lumea o să înghită la nesfârșit figurile voastre de domnișoare?
|
--------------------
.
.
.
|
|
dantes |
![]()
|
Nu editez nimic.. am adaugat ca nu e acelasi drac..da' paranoia e mare..trebuie sa va feriti si voi cumva
Hai...v-am pupat pe portofel... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
gata...am primit telefonul..in cateva minute o sa sterg tot..si ban lui semit...
multumesc pentru gume... ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
dantes |
![]()
|
...sau jante...sau ulei...sau...duster...
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Lostboy |
![]()
|
Ia mai spuneți voi, cine a câștigat duster-ul la Tulcea și cine face fifti-fifti cu ”suprinzătorul” posesor?
|
--------------------
.
.
.
|
|
dantes |
![]()
|
Cineva care era in trecere asa din greseala
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Lostboy |
![]()
|
da da ... și balena cu ce se alege?
|
--------------------
.
.
.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
ce sa faci ma fifti-fifti , va place sa aberati si tu lostboy ai luat ierburi , sau ce?
voi asta aveti impresia ca-l vinde sil facem parte in parte? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ma imi place cand nu aveti ceva inteligent de zis , o dati in jigniri. This post has been edited by sonykel: 22 Apr 2010, 19:49 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Da ma sony sau ne plimbam cu el 1 zi cu 1 zi ... asa pe rand....
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:36 |