PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
BeciAcustic |
![]()
|
||
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|||
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Super tare aia cu 'au ramas cativa afara, aveti grija acolo era faptasul', e rupta din Jules Verne si Sherlock Holmes zusammen, dar il scuz pe Valy ca e tanar si nelinistit...
![]() This post has been edited by radioman: 24 May 2010, 21:55 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
Dj Valy |
![]()
|
![]() Daciot inrait (Dacia 4 life) Group: Members Posts: 218 Joined: 20 February 09 From: Constanta ![]() |
Eu am zis asa ca o parere, nu dati cu parul ca nu am vrut sa acuz pe nimeni de nimic.Nu cunosc cine a facut-o,si in primul rand nu exista filmare cu fapta.
Cand am intrat eu la terasa cu Adi,Mecca, si inca vreo 2-3, in parcare inca mai erau foarte multi. Deci repet,ce am zis eu a fost o simpla parere.Nu vreau sa acuz pe nimeni,nu am vazut pe nimeni facand nimic.Poate totusi o fi fost zgariata din parcarea de acasa...sau poate cineva din trecere, s-a plimbat p-acolo... E un gest urat, sunt si eu patit din parcarea de langa bloc, zgariata de vecini intentionat,si de aceea nu-mi place cand se intampla asa ceva, indiferent ca e masina mea,sau a altcuiva. Singurul lucru care il pot spune este ca sper sa se afle cine a facut-o... Scuze de mesajul inteles putin gresit,insa chiar nu am vrut sa acuz pe nimeni de nimic, fara probe... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI Ambiance 2006
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 23 May 2010, 22:11) ... Si totusi dupa aceasta intalnire mi-am dat seama ca am dusmani in club. Cand am iesit de la Pizzico mi-am gasit masina zgariata pe capota dintr-un capat in altul si pe aripa ..... Nu pot sa zic pe cine banuiesc deoarece nu am dovezi si chiar nu are rost sa arunc vorbe in vant ... Sincer, nu vad rostul acestui mesaj. Trebuie sa recunosti ca ai cam aruncat niste vorbe-n vant. Ai putea baga mana-n foc ca zgarietura a fost facuta de un forumist DC? Sper sa nu intelegi gresit, nu e corect sa acuzi (o comunitate pana la urma), fara sa stii precis persoana vinovata, nu mai zic de dovezi! Remarc reactia de bun simt a lui @bobo77... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Sa trecem peste acest subiect...... daca vrei vorbim pe PM-uri BZN ....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
minutu` 1:08 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Absolut corect.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
De curiozitate cine a fost dintre cei vechi ? poate pune cineva lista cu prezenta.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
scuze ca nu am mai dat semne de viata, dar sunt in sesiune, cand prind o fereastra libera apar si eu
![]() ![]() This post has been edited by zbf: 25 May 2010, 20:14 |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
In cazul asta, spor la copiat
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(gabylzr @ 25 May 2010, 10:40) 1.radioman 2.rhadoo81 3. Bab 4.raqzvan 5. pastrama 6.cristio_79 au mai fost beciacustic, sonykel, iulikk, djvaly, revo si nu mai stiu sa completeze cineva lista daca stie si vrea. Va reamintesc unora ca avem sectiune de clipuri vidio si altora ca exista cafenea ... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Ionut.cta |
![]()
|
![]() Live for everything,Die for nothing Group: Members Posts: 132 Joined: 29 May 10 From: Constanta ![]() |
Salut
![]() ![]() |
--------------------
x
x
x
- CT-01-AFX
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
DA, normal. Te asteptam la intalnirea de duminica viitoare: 6 iunie 2010 la ora 16:00 la new Pizzico in parcare.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Ionut.cta |
![]()
|
![]() Live for everything,Die for nothing Group: Members Posts: 132 Joined: 29 May 10 From: Constanta ![]() |
Ok ms
![]() Am vazut la mine la liceu pe cineva cu un break negru cu parasolar DaciaClub [la liceu auto ] Poate vorbim,tinem legatura,imi explici si mie care e treaba pe aici. Salut si ms pentru primire |
--------------------
x
x
x
- CT-01-AFX
|
|
revoOO |
![]()
|
![]() Membru cu Ambreiaj Group: Members Posts: 106 Joined: 12 June 09 From: Constanta ![]() |
Pe mine (O dacie Break) sau pe colegul meu de clasa Cristi ( un CN2). Bine ai venit!
|
--------------------
Dacia
1310
'83 TLX
- CT-03-W L L
|
|
Ionut.cta |
![]()
|
Am vazut 2 break-uri acolo
![]() ![]() Ne vedem maine la liceu,la bac ![]() |
--------------------
x
x
x
- CT-01-AFX
|
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
sa iasa pe banda batraneleee la intalniri
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
revoOO |
![]()
|
![]() Membru cu Ambreiaj Group: Members Posts: 106 Joined: 12 June 09 From: Constanta ![]() |
Ms frum Ionutz si mult succes si celorlalti care sustin examenul !:X
Pana acum a mea cea mai batrana, 83' ? ![]() @ Intre timp mi-a venit o mica idee, nush daca s-a mai discutat dar imi expun ideea. Ce spuneti daca ne-am interesa unde se pot face odorizante gen braduti cu logo-ul forumului, sau ceva in legatura cu daciaclub.ro ? Ar merita ? This post has been edited by revoOO: 30 May 2010, 21:44 |
--------------------
Dacia
1310
'83 TLX
- CT-03-W L L
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Pentru intalnirea de duminica 6 iunie 2010 am de facut un anunt......ideal sa vina cei care au sonenza/supernova/logan/sandero care au iesit din garantie.
1.BeciAcustic 2.Sonykel This post has been edited by BeciAcustic: 31 May 2010, 19:01 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
As veni si eu.... dar nu promit absolut nimic. Nu ma trec pe liste. Decat sa ma trec si sa nu vin, mai bine vin asa... pe "ne ve"
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Eu nu mai zic nimic pt. ca de fiecare data cand zic sau cand vreau sa vin se intampla ceva si nu reusesc sa ajung
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Mda ....prezent la intalnire...
![]() Am ratat intalnirea trecuta...am o scuza...eram in Istanbul This post has been edited by maryus73: 31 May 2010, 19:20 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
beci eu am garantie inca 5luni? poti sa-mi zici si mie?
![]() This post has been edited by sonykel: 31 May 2010, 20:32 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Duminica nu pot venii, imi pare rau.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Am vrut sa dau anuntul Duminica la intalnire dar cum nu toata lumea poate sa ajunga o sa postez pe forum. Este doar o oferta pe care Star Service Tulcea o are pentru Constanta. Nu are rost sa deschid topic la bursa ca sa vada toata lumea.
Lista pentru Dumincia: 1.BeciAcustic 2.Sonykel L.E. Am uitat sa precizez ca aceste oferte sunt doar penttru cei iesiti din garantie. This post has been edited by BeciAcustic: 31 May 2010, 22:48 Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 153.41k ) Number of downloads: 225 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
Lista pentru Dumincia:
1.BeciAcustic 2.Sonykel 3.Mecca |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 24 May 2010, 21:23) Eu cu radioman, iulikk si bab am intrat ultimii este vreo problema? eu zic sa avem grija la ce afirmatii facem inainte sa ne trezim vorbind... Urmatoarea cand este? Da, da, noi am fost! Bobo a simulat problema cu junioara, ca sa ramana la urma si noi cu el. iulikk a tinut de 6 la est, radioman la vest, iar eu am scos din gentutza mea tactica, trusa stealth de zgariat masini si am executat misiunea. Scopul a fost sa-l facem erou pe radioman cu preventul lui. Nu va aduceti aminte, ca eu i-am aratat zgarietura lui Beci? Totul a fost un plan. Acum am mustrari si am marturisit! Ha, ha, ha! Ce gluma proasta! E cineva cu mintea clara care crede ca "zgarietorul" a participat la intalnire? Nu, inamicul, cel care sigur a devenit dusmanul lui Beci la Tulcea, a stiut locul, ora si data, a urmarit miscarile noastre si dupa ce ne-am introdus la schpatzira, a efectuat raidul, a dat cu holzsurubul si a disparut. |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
BeciAcustic |
![]()
|
Ce a fost a fost.... eu am trecut peste asta.....
Cine mai vine duminica? |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 05:49 |