PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
rhadoo81 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ntz...io am stick-ul si suportii de numere...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
mihaix82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 13 January 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006 1.5dci 80 cp 190 nm
- CT-82-xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
Eu doar stick-ul de un an, ca suporti nu mi-a mai dat cineva....
|
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Gata, m-am intors, am reparat computadoru', mi-am tras kabelu' "erdieshi", sunt iar prezent. Care va sa zica, care-i data, ora si locul pentru urmatoarea busculada, pardon intalnire?
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
red_dog 4 ever |
![]() ![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Domnu rhadoo81 este rugat sa se prezinte la militie pentru ca in seara asta a parcat neregulamentar pe Mihai Viteazu incurcand toata circulatia
![]() Ps: daca nu aveai masina vedeta poate trecea nevazuta ![]() ![]() This post has been edited by red_dog 4 ever: 31 Jan 2007, 21:40 |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
QUOTE(red_dog 4 ever @ 31 Jan 2007, 21:39) Domnu rhadoo81 este rugat sa se prezinte la militie pentru ca in seara asta a parcat neregulamentar pe Mihai Viteazu incurcand toata circulatia ![]() Ps: daca nu aveai masina vedeta poate trecea nevazuta ![]() ![]() Si eu sunt rosu ca si tine, dar nu comunist ![]() ![]() LE: Pana la urma care imi da si mie niste stikere si suporti? Platesc cat fac...nimic mai mult ![]() This post has been edited by CristiRzR: 1 Feb 2007, 00:57 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Baieti hai sa vorbim la subiect si sa lasam un pic mistourile, urmatoarea intilnire am cazut de acord ca o sa o facem la Cleopatra NU? mai ramine sa stabilim data, eu propun pe 11 feb ora 12, ce ziceti este bine?
CristiRzR vezi cu ce te imbraci data viitoare... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu nu pot ajunge daca se face pe 11... In schimb pe 18 as veni cu o Laguna 2
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
valmont |
![]()
|
Eu cu pastrama plecam cu Albatrosul la inceputul saptamanii, asa ca nu putem sa ajungem
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ceeeeeeeeee???
![]() Nu pot sa cred asa ceva... ![]() Pastrama pe mare... ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ce faceee maaaaaa????? Cum adica la inceputu saptamanii??? Nu era peste 2 sapt???
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 1 Feb 2007, 18:56) Baieti hai sa vorbim la subiect si sa lasam un pic mistourile, urmatoarea intilnire am cazut de acord ca o sa o facem la Cleopatra NU? mai ramine sa stabilim data, eu propun pe 11 feb ora 12, ce ziceti este bine? CristiRzR vezi cu ce te imbraci data viitoare... Unde exact la cleopatra? Unde lasam masinile? ![]() Vin in slipi...ca daca tot merem la plaja ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Cleopatra este chiar la inceputul Mamaiei langa Hotelurile Parc-Perla.Puteti intra pe la fosta Bingo Europa,daca veniti dinspre Delfinariu, imediat dupa cabinele de taxare , si o luati la dreapta pe faleza, se circula fara probleme in extra sezon, si la 250 de metri se afla locatia...Nea Tutu' patronul ne este prieten si avem loc enorm si inautru la biliard sau tenis pe masa cine cunoaste..
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
valmont |
![]()
|
QUOTE(pastrama_stelistu @ 1 Feb 2007, 23:45) Saptamana asta vom pleca si vom sta 2 saptamani ![]() QUOTE(radioman @ 2 Feb 2007, 08:51) Era misto sa facem un mic campionat de biliard sau tenis, sa vedem cine este cel mai bun. Dar eu o sa fiu plecat asa ca...succes Bobo la tenis ![]() This post has been edited by valmont: 2 Feb 2007, 13:35 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu am propus intilnirea dar nici eu nu pot sa vin,a intervenit ceva, scuze baieti ramine sa stabilim alta data.Sau poate va intiniti voi.
This post has been edited by bobo77: 2 Feb 2007, 17:28 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
valmont |
![]()
|
Mergi si tu pe Albatros?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Nu cred ca-i un capat de tara daca o amanam cu inca 2 saptamani peste data stabilita, mai ales ca vor lipsi atatia...Eu zic sa ne vedem in jurul datei de 25 Febr sau 4 martie , poate tine si vremea mai mult cu noi..
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
pastrama |
![]()
|
Da, da asa...ca pana atunci ne intoarcem si noi de pe Titanic. Daca nu-l scufundam intre timp.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
dar in seara asta sper ca veniti
![]() |
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
bobo77 |
![]()
|
Bre am primit majoritatea mesajul tau pe pm,dar sincer nu cred ca ne intereseaza, mai ales ca nu ai dat prea multe detalii...nu prea am priceput-o paia cu uleiul dar in fine.Tu de ce nu ai venit la intilnirile noastre? poate acum ne bagam si noi asa din curiozitate.
De acord @radioman stabilim ceva in jurul acelei date. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
aaaa,am crezut ca lumea e de treaba nene dar deja incepem cu atacuri ,am fost prost ca am trimis mesajul .crezi ca trimiteam mesajul sa te pun aiurea pe drum.stai acasa si asa e destul de frig.inca o data ,scuze de mesaj si promit sa imi vad de treaba mea.la intalnirea voastra am fost de munca ,lucrez undeva 24/24 indiferent ca e sambata sau duminica ...inca o data scuze de mesaj,chiar nu am asteptam la asa raspuns.numai bine
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
valmont |
![]()
|
E bine sa facem aia cand o sa fim toti, mai ales ca imi trebuie spectatori la meciul cu Bobo
![]() @matrafox diseara ne vedem in port si sper sa fie ca in vremurile bune ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Sa puneti macar poze sa stim si noi ce am pierdut. Cat despre intalnire abia astept sa trag o bila.
|
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Pe 11.02 nu puteam veni nici eu...plec pana la tara. Asa ca ramine pe mai tirziu.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Ma gandeam sa facem urmatoarea intalnire pe 25.02. Scapa lumea de sexiune, poate mai da si putina caldura afara si putem sa stam mai mult timp in aer liber.
|
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
Slider |
![]()
|
Merge! pe 25.02. Eu sint liber atunci.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
Vin si marinerii pe 25...
Radule, ce semnatura ti-ai tras. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
Pai atunci o punem pe 25 feb ora 12, mai ales daca vin si albatrosii...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:53 |